Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İslamda Futbolun yeri? Takım tutmak caiz mi?

evet futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar kimisinin takımı yenildimi başı ağriyor sabahlara kadar uyumuyor kimisi ise ailesiyle kavga yapıyor Peygamber efendimizin yapmış olduğu sporlar var bunları siz daha iyi bilirsiniz...Bunlar bugünümüzde hiç yapılmıyor yapılıyorsada nadir önde futbol ...bu futbol benim düşümcem masonların bir oyunudur dersenizki neye dayanarak söylüyorsunuz ben bir zamanlar ingiliz casusunun itirafları adlı kitabı okudum ve mason casus itiraf ediyor diyorki Müslümanları nasıl yok ederiz nasil bitiririz bunun planlarını yapıyorlar bu topraklara bir kac kıtaya 600 yıl hükmeden osmanlı devletini bile masonlar kafirler yıkmıştır..Ve devam ediyor casus diyorki 3 f uygulamasını hayata gecirirsek Müslümanları ancak esir almış oluruz diyor bu 3 F uygulaması nedir...1.Fitne 2.Fesat 3.Futbol her şeyi acıkca itiraf ediyor..buyrun futbolun hangi aneneden veya gelenekten geldiğine bir bakalım.Ben araştırdım Kuranı kerimde futbol haramdır diye bir Ayet yok ama harama götüren faktörlerine bakarsak futbol başlı başına bir haram.

Başlıkta ufak bir düzenleme yaptım osman kardeş.

Çevremizde o kadar fanatiği olunca bu konuda o kadar cesur konuşmak yürek istiyor. Şansen herhangi bir takım tutmuyorum. Futbolla da işim olmaz.

3f şimdi 5f olmuş. Futboll artık çok masum durumda.

> fitne
> fesat
> futbol
> fuhuş
> facebook

Futboldan daha beterleri türeyince aman yeter ki futbol fanatiği olsunda diğerlerine bulaşmasın demeye başladık.

Sadece islam dünyası için değil tüm dünyada beyinleri uyuşturmak için kullanılan silahlardan birisi de futbol. keşke sahaya inip kendisi oynuyor olsa ama değil. varı yoğu ekran başında izlemek. çok büyük rakamlar döünyor ve bu birileri de bu saflar sırtından eğlence adı altında dolmayı götürüyor.

وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا لَاعِبِينَ

"Biz gökleri, yeri ve ikisi arasında bulunan şeyleri oyuncular olarak yaratmadık." duhan 38

yapılan işin bir amacı bir gayesi olmalı..

evet 5 f oldu ama ozamanlar 3 f uygulamasından bahsediliyordu..Futbolda haramları sıralarsak önümüze baya haram cıkıyor..İlk önce futbolcunun giyim tarzından başlaya biliriz.1.Futbolcu gösterilmesi caiz olmayan bölgelerin görünmesi 2.cisi taraftarın her biri Namazını aksatması 3.İddaa bayilerinin önünde ekmek kuyruğu gibi kuyruk uzaması 4.küfürün hortlaması . vs.bunlara baktığımızda harama götüren faktörler..Allah yar ve yardımcımız olsun.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com