Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hiçbir tabir yeterli gelmiyor. Allah İçin Bir Bakın

Öncelikle Selamın Aleyküm.
Rüyamda ölmüştüm fakat öldüğümü görmedim. birçok günahım olmasına rağmen affedilmiştim Allah (c.c) tarafından. cehennemi cenneti gördüm namaz kılmayanların veya diğer günahları işleyenlerin nasıl bir azab göreceği hakkında bir fikrim vardı. ruhum dünyaya geri geldi fakat sadece ruh. beden yok. yani ben ruh olarak dolaşıyordum. insanları görüyordum gerziyordum ama kimse beni göremiyordu. daha sonra bizim eve gittim. ablam ve net hatırlamıyorum ama sanırım annem mutfakta hem yemek yapıyor hemde konuşuyorlardı. bende onları dinliyordum ki ezan okumaya başladı. sanırım ikindi ezanıydı ama tam net hatırlamıyorum. sonra baktım ezan okumasına rağmen bunlar helen mutfakta yemek pişiriyor birşeylerle meşgul oluyorlar. bende namaz kılmamanın veya mazeretsiz ertelemenin azabını gördüğüm için başladım oda feryat figan bunlara sesimi duyurmaya. "HAYDİ DURMAYIN NAMAZA GİDİN, MUHTEŞEM BİR AZAB ORDA BEKLİYOR. HEMEN NAMAZ KILIN TÖBE EDİN" diye ama kendimi parçalıyorum sesimi duysunlarda hemen namaz kılsınlar diye ama nafile. daha sonra bir baktım sadece ablam duydu sesimi ama beni görebiliyormuydu o anda onu bilmiyorum. kendi kendine benim sesimi duyduğunu söylüyordu. bende evet benim arkanı dön diyordum ve yere çöküp ağlamaya başladı korkuyordu. nasıl korkmasın ölü olan kardeşi onunla kouşuyordu. ve "Bana cevap veriyor benimle konuşuyor" diye ağlıyordu haykırıyordu. o ara annem ne yapıyordu onu bilmiyorum. daha sonra ona ben tekrar tekrar söylüyordum."Kalk namazını kıl büyük azap var, ben öbür dünyayı cehennemi vede cenneti gördüm azabları gördüm çabuk acele namazını kıl Allah azabtan korusun" gibisinden feryat figan ediyorum oda beni duyuyor ama sadece o duyuyor. daha sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. ve uyanıorum rüya bruada bitiyor. ama beni dahada etkileyen bir olay daha var. az önce anlattığım rüyadan uyanınca tekrar uykuya daldım ve başka bir tüya daha gördüm. sanki o rüyanın devamı gibiydi. rüya şöyleydi ;
"bizim evin kapısından çıkınca sokak yukarı tarfa doğru tepeliktir yüksektir. rüyaya döneyim. ben evin kapısından çıktım ve bizim sokakta yukarı tepeliğe doğru yürüyorum. tepelik pek yapaç değil ama yinede yokuştu. daha sonra zirveye varmadan yarı yolu biraz geçtim ki bir ses bana seslendi. arkamı döndüm baktım.--"""bu arada benim alim evliya bir dedem vardır. halen yaşamaktadır anne tarafınadandır. islamın büyük alimlerinden Molla Nusret Kocabay'dır kendisi. internetten ararsanız görebilirsiniz.""" -- arkamı döndüğümde onu gördüm o bana sesleniyordu. yanına gittim ellerini öptüm oda gözlerimi öptü. buyur dedem dedim. hal hatır soruştuk. ama sakalları yüzü kaşı gözü muhteşem parlıyor bir görseniz. bana dediki "" Said Hacı Yaşar ' a ve Hacı AbdulKadir ' e git. onlara sor. deki siz Kur-an okumasını biliyormusunuz.de "" --"""ikiside akrabam olur ve hacı yaşar molla dedemin damadıdır."""-- bende "tamam" dedim. sonra dedimki " dede peki bana neden soruyorsun veya sana kim sor dedi" derlerse ben ne diyeyim. benim sorduğumu söyleme dedi. bir isim verdi ismi hatırlamıyorum ama çok eski isimlerden. "bu ismi söyle ve bu sormamı söyledi dersin" dedi. bende tamam dedim sonra o tepeden aşağı donru beraber indik. bizim evin önüne gelince "Haydi Git" dedi ve ben uyandım. rüya bitti.

Allah Rızası İçin bu peşpeşe gördüğüm iki ruya neyin nesidir ne anlama gelmektedir. tabirlere bakıyorum fakat yeterli cevap yok. kestirip atılıyor. bu ilmin bir alimi yokmu şunu cevaplasın. gerekirse şehir dışınada çıkarım. bursadayım.
Şimdiden Allah Herkesten Razı Olsun...
Hayırlı Günler....


Rüya Tabirleri

MollaCami.Com