Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


MC Fotoğraf Yarışması "Bahar"

[img height=440 width=686]http://img19.imageshack.us/img19/9906/6943ca83f8c3f1b585bcc68t.jpg[/img]


Mollacami Fotoğraf Yarışması "BAHAR" konuludur. Katılan arkadaşlar baharla ilgili fotoğraflarını bana özel mesaj yoluyla göndermeleri yeterli olacaktır...: )

son katılım: 30 nisan








Genel Yarışma Kuralları'nın yanısıra Fotoğraf Yarışmasında dikkat edilecek hususlar;

1. Fotoğrafların telif hakkı gönderene ait olmalıdır. Başkasına ait bir fotoğrafla katılamaz.

2. Her aday, 1 fotoğrafla katılabilir.

3.Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar MC haricinde herhangi bir yerde yayımlanmamış olmalıdır.

4. Fotoğraflarda çekim sonrasına ait photoshop ve benzeri programlarla çalışılmamış olmalıdır. Photoshop müdahalesi; kontrast, renk doygunluğu, USM, çerçeve vb. gibi kabul edilebilir şeylerle sınırlıdır.

5.Fotoğraf çekme fonksiyonu gelişmemiş cep telefonu ile çekilen, düşük kaliteli fotoğraflar ile üzerinde tarih ya da yazı olan fotoğraflar, yarışma konusuna uymayan, son gönderme tarihinden sonra yüklenen fotoğraflar yarışma dışı tutulacaktır.

bu yarışma için özel bi poz yakalayp inşllh yarışmaya katılırız.güzel bir çalışma.inşllh vatana millete hayırlı olur. :)

güzel bir yarışma inş.. katılmakta isterim bende :)

Güzel bir yarışma olacak inşaallah nasip olursa bizde katılmak isteriz janwes kardeşim. ::)

Teşekkürler :)

Hayırlı olsun :) Yarışmaya katılım tarihi belli değil ama nasip olursa biz de fotoğraf yarışmasında bulunmak isteriz ;)

Hayirli olsun

yarisma konusuda cok guzel bende varim ins 8)

bu yarışmadada adminelerimiz yarışsın deniz kardeşim nerde onuda bekliyoruz ::) bende merakla bekliyorum fotoğrafları ve yarışmanın başlamasını :) haydin hazırlıklar başlasın şimdiden kolay gelsin ;)

ben de hazırım fotoğrafımı gönderdim hemen janwes kardeşime...

Hayırlı olsun yeni yarışmamız...


Hayırlı olsun :) Yarışmaya katılım tarihi belli değil ama nasip olursa biz de fotoğraf yarışmasında bulunmak isteriz ;)


30 Nisan'a kadar fotoğraflarınızı bekleriz arkadaşlar... daha sonra oylama bir ay sürecek inşallah.

dilerseniz gönderdiğiniz fotoğraflara isim koyarsanız hatta fotoğrafı anlatan bir kaç cümle yazarsanız, oylamada fotoğrafı inceleyenlerin sizin bakış açınızla görmesini, belkide görmediği ayrıntıları yakalamasını sağlayabiliriz.
Göndermiş olan arkadaşlarda hemen gönderebilirler.

biz daha eklemeyi öğrenemedik ki kardeşim yarışmaya nasıl katılayım. yardımcı olan kardeşlerim oluyorlar olmasına da dedikleri şey mi yanlış benim net mi yanlış anlayamadım ki bir türlü

Yeni yarışmamız hayırlı olsun. İnşallah ben de katılmak isterim yarışmaya. Peki yarışmaya katılan fotoğrafların kime ait olduğunu bizler bilecek miyiz? ::)

kaliteli cep telefonuyla cekilmis olanalr kabul edilir mi? ???

resim eklemek için http://www.imageshack.us bu siteye girin. tıkladığınızda açılan sayfada browse' ye tıklayın. bilgisayarınızda yüklü olan bir resmi seçin. sonra start'a basın. resim yüklenmeye başlayacaktır.





resim yüklendikten sonra sıra geldi link beğenmeye : ) kodların içinden kırmızı ile çizdiğim kısımlar resmin adresi oluyor. bir tanesini alıp forumda kullanılabiliriz. Önemli olan, dikkat etmeniz gereken php? li olmayacak.



oradan "http://img19.imageshack.us/img19/739/adl.jpg" gibi bir adresi kopyalayıp forumda yanıtla sayfasını açtıktan sonra img tuşuna basıcaz.



yukarıda kırmızı daire içine aldığım butona bastığımızda resim kodu çıkıyor. bu kodun tam ortasına resmin adresini yapıştırdığımızda forumda resmimiz çıkacaktır.


Yeni yarışmamız hayırlı olsun. İnşallah ben de katılmak isterim yarışmaya. Peki yarışmaya katılan fotoğrafların kime ait olduğunu bizler bilecek miyiz? ::)


evet kardeşim.

kaliteli cep telefonuyla cekilmis olanalr kabul edilir mi?


evet kardeşim : )

tesekkurler janwes ;)


Yarışmalar

MollaCami.Com