Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İNTİHAR SALDIRISI DEVŞİRMESİ Mİ İstişhad mı?

Selamün Aleyküm
Şimdilerde gözüme bir yazı ilişti İNTİHAR saldırısı hakkında. Yazıda, "kendi canını Allah yolunda feda etmek" ana teması ışığında, Ayetler ile süslenerek, adeta bir fetva görüntüsü altında; intihar saldırısı için, İSTİŞHAD hükmü çıkarılmaktadır.
Bu İNTİHAR SALDIRISI konusu inanılmaz bir şekilde temellendirilerek müslümanların beyni yıkanmaktadır diye düşünüyorum ve aslında islam coğrafyalarında Allah yolunda cihad adı altında yapılan içinde böyle sapkınlıkların olduğu bir mücadelenin İslamın fıtratına uygun savaş ahlakı, dua, ilim ve bilim ışığında adalet ile mücadele ahlakı içermediği için açık söylemek gerekirse müslümanların bu savaşta bataklığın dibine doğru gidiceklerine inanıyorum.
Kudretine, Rahmetine Kurban olduğum ALLAH'ım muhakkak sen herşeyden haberdarsın, bilen yalnız sensin. Biz acizliğimizle ne olup biteceğini bilemediğimiz ve bilemeyeceğimiz için sana ellerimizi açıp kalbimiz ile dua ediyoruz.
YA RABBİM SEN üMMET'İ MUHAMMED'E RIZAN İLE HAK YOLU GÖSTER. BİZLERDEN RAHMETİNİ EKSİK ETME. BİZİ İKİ CiHANDA DA MUZAFFER EYLE.
AMİN.
Saygılarım ve Sevgilerimle


Serbest Kürsü

MollaCami.Com