Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Aziz Müslüman!

AZİZ MÜSLÜMAN

Din insanın dostudur .Her iyilige onun delaletiyle ulaşır.dinsiz insan ruhsuz ceset gibi kokar.
Bu inançsızlar ,dümensiz gemi,frensiz ,araba,kilitzsi kapı,ve kapısız eve benzer.dogru yürümez ,gaye ve hedef bilmez,.İyi-kötü,yarar-yaramaz,hayır şer her şeye açoktır.bunlar boşlkta sallanan tuluma benzer,dayanacak yerleri yok;Allah Peygamber din iman kitap mezhep tanımazlar.
Bunlar sırf kendisini begenen ,parlak sözler eden şahsiyetini herkesten üstün gören bastıgı dalı kesen dipsiz düşünceli boş iddiacılardır.Kadın erkek herkese dikkatle bakmak ,bu güruhtan uzak kalmak lazımdır.

Bunlarla dost olmak akreple ünsiyet etmekten tehlikelidir.Çünki akrebin zehirledigi imanlı ise cennete gider ,bunlarla ünsiyet ise imanı zehirler kişiyi cehenneme sevk eder.
İlim iman nerede ise İslamiyet oradadır.İlim ve İslamiyetin olmadgı yerde elem ve keder vardır.

Aziz Müslüman
evladına ögütver,kuzuyu kurda kaptırma onu koru himaye et.
Temel şimdi atılır ,aşı filzken yapılır,kart agaç aşı tutmaz.
İslamda temel inançlar var;onları evladına ögretmn farz..O zaman inkarcı imansızlar onu saptıramazlar Dogruyu bilen dogru yolda giden nedamet etmez.Fani hayatın hazırlıgına ehemmiyt veripde ebedi hayat için senede iki defa çalışmak ile nereye varılır ?
O halde:Dogruyu ögrenip ,ögretelim de yanlişlar yaklaşmasın ;bizden uzaklaşsın.
Karanlıktan kurtulmak ışıga sahip olmakla mümkün.İki almde sahibine ziya veren ,asla gurubu olmayan (sönmeyen) kurtuluşa sebeb olan ışık iman nurudur.Unutma ! Ona sahip çık!Evlada mirasın üstün olanı odur.
Dinsiz dünya ,ruhsuz ceset leşten ibaret kokusu alemi kaplar huzur bırakmaz nizam bozlur alem felaket ile son bulur.


HŞ:Ya iyiligi emredr kötülüge mani olursnuz Ya da Allahü Teala şerlilerinizi hayırlılarınıza musallat eder.ozaman hayırlılarınız dua ederler lakin duaları kabul olunmaz.
FELAHA DELİL (ANKARA FAZİLET YAYINCILIK)

paylaşım için tşkkrlr...


Serbest Kürsü

MollaCami.Com