Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Galatasaray'dan transfer bombası; Milan Baros yeni golcü

Galatasaray'dan transfer bombası; Milan Baros yeni golcü



Galatasaray, Olympique Lyonnais'un Çek yıldızı Milan Baros'u renklerine bağladığını dün gece 01.52'de resmi internet sitesinden duyurdu. Dün öğleden sonra, bazı internet sitelerine düşen Milan Baros transferi yöneticiler tarafından doğrulanmazken, gerekçenin de görüşmelerin sürmesi ve halledilmesi gereken 1-2 küçük pürüz olduğu belirtildi.


Galatasaray'ın flaş transferi Milan Baros


3 yıllık anlaşmaya varılan Baros transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı. Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Transferi Galatasaray TV'ye değerlendiren yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, "Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye'ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz.

Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.


Zaman


Spor Haberleri

MollaCami.Com