Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hayal etmek herşey midir?

''Hayal etmek her şey demektir. Hayatın size getireceklerinin bir ön gösterimidir'' Albert Einstein (1879-1955)
sizcede hayal etmek Einstein'ın dediği gibi herşey midir?

bu konudaki fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız ;)

ben pek hayalperest biri değilimdir.Çünkü hayatın bize ne zaman,ne getireceği belli olmuyor.Sonra üzülmektense hayal etmemek daha iyi bence ::)

biz hayal kurdukça kaderimiz bize gulermiş ama hayal kurmak çok guzel :)

tabi ki her şey demek değildir.adı üstünde hayal gerçek değil ki.... ;D

hayal etmek herşey değildir ama hiçbirşey hayalsiz olmaz ;)

arada ki ince nüansı farketmek yeterlidir ;)

şahsi düşüncem bu. güzel konu inş katılım olur da mollacamiseverlerin düşüncelerinden istifade ederiz ;)

ßen hayaL etmesem oLmaz.... ::) ::) her şey değiL..ama eLinde oLmadan insan düşünüyor ßazen..çok kapıLmamak gerek..neticede hayaL ;D


ßen hayaL etmesem oLmaz.... ::) ::) her şey değiL..ama eLinde oLmadan insan düşünüyor ßazen..çok kapıLmamak gerek..neticede hayaL ;D


evet bende hayal kurarım ama aşırı değil ;D ;D çünkü fazla hayal kurunca sonunda üzülebiliyor insan.. ::)

hayal kırıklığı olacaksa pek kurmamaya çalısırım :-\
herseyı hayırlısına bırakmak daha ıyı ..
o yuzden hersey demek degıldır

Ben de hayal kurarım ama aşırıya kaçmam. Önemli olan hayalin herşey olup olmadığı değil kurduğumuz hayelleri gerçekleştirmek için bizim harcadığımız çabadır diye düşünüyorum. belki hayal kurmak her şey değildir ama hayal kuramamak da hiçbişeydir. Yani bu konu da kardelen54 kardeşimle aynı şeyi düşünüyorum. hayellerimin gerçekleşmesini isterim fakat gerçekleşmeyen hayellerim için de ye'se düşmem çünkü bence hayal kurabilmek bile çok güzel bir şey. :)

sanırım bizi evrendeki diğer canlılardan ayıran en büyük farklarımızdan biri hayal kurmak. bence hayal kurmak bizim bu dünyaya tümüyle ait olmadığımızın da bir kanıtı.ne mutlu hayal edebilenlere.

Hayal kurmak her haliyle güzeldir bence tabi kendini aşırıya kaptırmamak lazım sonunda hüsranla karşılaşılabilir çünkü ::)
Kardelen54 ve Gözyaşı kardeşime katılıyorum ::) Hayal kurmayı severim özellikle başka bir arkadaşımla birlikte kuruyorsak hoş sohbetler bile çıkabiliyor :)

Hayallerin sonu hüsranla bitmedigi müddetçe ,hayal etmek güzeldir.fani dünyanın bır güzel yönüde budur bence.mevlam kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın(amin)

hayal kırıklığı olacağını ya da olmayacağını nasıl öngörebiliriz ki????

Aslında insanı en çok acıtan şey; Hayal kırıklıkları degil; yaşanması mümkünken,yaşayamadığı Mutluluklarıdır :)

hayal eder yalvarırız yaradana hakkımdan hayırlısıdiye bekleriz yaradanın verecegi cevaba göre ya seviniriz kul olarak yada kabulleniriz hakkımdan hayırlı degilmiş diye yinede hayal kurmayan insan yoktur bence olsun veya olmasın ;)


Kişisel Gelişim

MollaCami.Com