Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


İşe Alım Testleri

Thomas Nedir?

104 ülkede kullanılmakta olan Thomas Kişilik Envanteri, kişilerin davranışlarını ölçen ve değerlendiren akıllı bir sistemdir. Bu sistem, insan kaynaklarının işe en doğru kişiyi bulmasını oldukça kolaylaştırır. Ayrıca kişileri işe alma, motive etme, yönetme, geliştirme, eğitme ve kalıcı kılmada kurumunuza katkı sağlar.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Değerlendirmek istediğiniz kişi en fazla 8 dakikasını alacak bir form doldurur. Bunun ardından kurumunuza açılmış olan web hesabına giriş yapılarak, 20 üzeri rapordan dilediğinizi 56 farklı dil seçeneği ile saniyeler içerisinde alabilirsiniz.

Raporlarda Ne Gibi Bilgiler Var?

Thomas ile; kişinin genel davranış yapısı, iş ortamındaki davranışı, baskı altındaki davranışı, liderlik özellikleri, yönetim stili, satış tarzı, müşteri ilişkileri, iletişim gücü, göreve uyumu, güçlü yönleri, limitli yönleri, eğitim ihtiyaçları, uygun olduğu meslekler, kuruma katkıları, üzerindeki baskı, stres, bunalmışlık durumu ve olası kaynakları ve tüm davranışsal yetkinlikleri 8 dakika içinde görebilirsiniz.

Thomas Ne Kadar Güvenilir?

Psikologlar tarafından gerçekleşen çalışmalar sonucunda, yurtdışında %85 ve üzeri, Türkiye’de ise %90 ve üzeri geçerlilik ve güvenilirlik oranı elde edilmiştir.

Thomas’ı neden tercih etmeliyim?

Thomas hızlıdır, size zaman kazandırır. Güvenilirdir, size kişilerle ilgili doğru kararlar aldırır. Esnektir, ihtiyacınıza uygun çözümler üretir. Maddi kayıplarınızı önler, yanlış kişilere yatırım yapmak zorunda kalmazsınız.

Benim İşimde Ne Yararı Olur?

Başarınız tamamen sizin için çalışan kişilere bağlıdır. Doğru kişileri işe almak, eğitmek ve geliştirmek kurumsal başarı ve verimi maksimuma çıkartacaktır.

Thomas’ı hangi alanlarda kullanırım?

Thomas’ı; İşe alma - Mevcut personel değerlendirmesi - İşte kalıcı kılma - Yönetici geliştirme – Baskı altındaki performans - Liderleri belirleme - Terfih / atama - Kariyer planlama - Periyodik değerlendirme – Bireysel motivasyon - Eğitim planlaması - İletişim sorunlarının çözümü - Yeniden yapılanma – Etkili grup kurma - Takım değerlendirmesi dahil olmak üzere kişiyi tanımak istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.

Kimlerle Çalıştınız, Çalışıyorsunuz?

Turkcell, Yapı Kredi, Sabancı Holding, Koç Holding, Albaraka Türk, BP, Hilton, Tübitak, Toyota, Arçelik, Borusan Holding, Novartis, Media Markt, Philips ve Adecco bize inanmış kuruluşlardan sadece birkaçıdır.

spama hayır


Kariyer Yolculuğu

MollaCami.Com