Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


büyü yapmakta yaptırmakta günahtır

Büyücüler,cinlerle ilişkili olanlar (cinci hocalar) ve onlara gidenler günahın içinedüşmüştür. Büyücülere gitmek çok tehlikelidir. Sizden her hangi materyal veyabir şey isteyen ve para talep eden her kişi kötü bir kazanç yolu seçmiştir.Onlar Cin şeytanlarıyla işbirliği yapmaktadırlar. Bu tür cincileri, cinşeytanları biz Müslüman cinleriz diye aldatmaktadır. Cinlerle uğraşan herkesinseçtikleri kazanç yolu yol değildir. Bu sapkınlıklarını bırakmalıdırlar.Cinlerin, hoca ve büyücülerle bir anlaşması vardır. Karşılıklı menfaate dayalıbu birliktelik kendilerine doğru düzgün bir şey kazandırmazken insanlığa dazarar vermektedir. Cinci hocalar, büyücüler ve medyumlar farklı adlarda aynıişi yapmaktadırlar. Cinlerle irtibatlı her kişi yanlış yoldadır. Cinlerindeonlarla irtibatlı kişilerinde bundan menfaatleri vardır. Bu anlaşma illa birkağıt üzerinde değildir. Karşılıklı menfaate dayalı bir alış veriştir. Çoğuzaman bunun farkında olmayan cinci hocalar da vardır. Herhangi bir nedenlecinlere ve onların elçileri irtibatlı insanlara gidilmesi en başta uygundeğildir. Karı ile kocayı birbirinden ayırmak için hocaya müracat eden veyaçocuğunun olmasını isteyen bir insan Allah’ın haricindeki varlıklardan medetumduğundan öncelikle böyle bir talebi sorunludur. Zaten hoca bunun için tanrıyıseçmemiştir. Cinlerle irtibat kurar. Öncelikle küfre düşer. Şeytanların asılamacı da budur. Küfre düşürüp insanlar üzerinden beslenmektir. Şeytanlar baktıki kendileriyle işbirliği yapanlar zaten sapmıştır bizden medet umuyor. Buyolla kazanmayı yol edinmiş. Birtakım arzu ve şartları büyücü veya hocayayazdırırlar. Hocalar sizden birtakım metaryaller, kokular ve tütsüler isterler.Zaten kendi isteğiyle gelmiş insanlar cinler için tam bir yemdir. O insanlarlaeğlenmek ve kötü durumlara düşürmek için güzel fırsatlar yakalamışlardır. Hemonlardan beslenirler, hem birbirlerinedüşürürler hem de kullanırlar.

Büyücü ve cinci hocaya veya medyumlaişbirliği yapan cinlerin sayıları genelde birden fazla olurlar. İçlerindebirisi daha zekidir ve diğerlerine önderlik eder. Dişilerle de irtibatlıdırlar.Kendi türünden çevresinden çağırdıkları her cin onlara icabet eder ve insanlarabulaşırlar. Çünkü bu onların yaşam tarzı hayat amacı ve varlık nedenidir. Başlarındaki sorumlu gelen kadına erkek cinimusallat edebilir erkeğe de kadın cini musallat eder. Önce istenilen talepdoğrultusunda işlerini yaparlar sonrada onları daha zor durumda bırakırlar.Çünkü her durumda insana düşmanlık ederler.

Cinlerle irtibatlı kişilere giden kadınlargenelde cinsel tacize uğrarlar. Cinler yabancı kadın ve erkeğe birlikte olmayışiddetle istettirirler. Cinlerle irtibatlı olan ve ona gelen çaresiz insancinlerin kontrolü altına girer. Gelen kadının iradesi hemenelinden alınır. Büyücü onunla ilişkiye girmek istese bunu seve seve kabul eder.Cinler şiddetli bir şekilde cinsel arzuları arttırırlar. Cinlerle irtibatlı kişilerbir kadınla asla yalnız kalmamalıdır. Bu nedenle asla tasvip etmediğimiz buduruma düşen birileri olursa en az 3 hatta 4 ve üzeri kişi bulunmalıdır. Cinlerinsan sayısının çokluğundan rahatsız olurlar. Bu nedenle başka bedenlerebulaşmasın diye büyücüyle hastanın yanında az sayıda kimse olmalıdır diyesaçmalıklar kurmuşlardır. Öncelikle cinlerle irtibatlı kişilere gidilmesini hiçtavsiye etmiyoruz. Sonra bu durumlara düşen insanlar olursa ki mutlaka böylecahiliyete düşülüyor bu tavsiyelere dikkat ediniz.

Cinlerden yardım dileyen büyücüler, cincilerve insanlar Allah’a bir takım ortaklar yaptılar. Onlara başvuranlar inançsızdıve dünyalık istekleri için çabalarlardı. İblis gücünün yetiği kadarsınırlarınca yardım ederse de Allah dilemeden hiçbir şey gerçekleşmezdi. Cinlerde genelde insanların hedeflerini boşa çıkartır. Cinler irtibatlı olduğukişilere birtakım küçük işler yaparak güvenini kazanır ve onlarla insanıaldatır ve kendine bağlı kılardı. Genelde insanı yüz üstü bırakır. Çünkü iblisAdem’e düşman olduğu için düştü ve kovuldu. Şimdi kalkıp Adem’e neden yardımcıolsun. O’nun işi gücü Adem’e secde etmediğini ispat etmek için insanlarıkullanmaktır. Adem’e yardım ediyormuş gibi görünüyorsa da Adem’i batağaçekmektedir. Allah’tan istenilmeyen her bir iş boştur, hedefi kötüdür.

Ey insanlar bilin ki büyücüler ve cinlerleirtibatlı herkes ne kötü işler yapıyorlar. Onlar ailelerin, toplumun, insanların huzurunu bozdular. Neyin iyiolacağına kendileri karar verdiler. Ve özgür yaşama müdahale edip insanlarıngelecekleriyle oynadılar. İnsanların iradelerini istedikleri şekildeyönlendirdiler. Cinler bunları yapabiliyordu. Büyücüler-cinciler, insanlarındüzenini bozmada aracı oldular.

Ey insanlar, cinlerden medet ummak işinizizorlaştırdı hem de onların azgınlığını arttırdı. Büyücüler dünyalık yaşamlarıiçin cinlerle anlaşma yapıyorlardı. Şeytani cinler, düşünceleri kullanarak İnsanlarıniradelerini yönlendiriyordu. Bunun içininsanların kaderiyle oynuyor insanlığa zarar veriyorlardı. Halbuki tanrıdanisteselerdi doğru bir yol tutarlardı.

Bir insana cin musallat oldu mu bilin kio insan aldatılamamıştır. Temiz bir insandır. İnançsız cin (şeytan) direktolarak kendini gizlemeden aldatmadan ve sinsice vesvese ile yönlendirmedenalenen insana yaklaşmakta ve saldırmakta ise bunun çeşitli nedenleri vardır.Öncelikle bunu bir insan istemelidir. Şeytanla anlaşma yapan ilişkili kişilerinolması gerekir. (Cinci hocalar, büyücüler ve medyumlar vs.) Bunun için de bazıyöntemler kullanılır. Büyü, allah karşıtı söylemler, Küfür, şeytana ibadet veövgüler gibi şeylerle istenilen işe yönelik hemen bir şeytan elemangörevlendirilir.


CİNLER

Herinsanın en az bir cini vardır. Bu şeytani cin sürekli insanla uğraşır. Dışardanda pek çok şeytani cinler bedene uğrarlar. Bazen insanı etkilenmesi bir kaçdakikayı geçmez. Kişinin imanı oranında dış güçlerin saldırısı gerçekleşir.Bazen uğraşmaları ayları, yılları alır. Vücudun bir kisminı etkileyebildiklerigibi bütününü de etkilerler. Vücutta yıllarca yasar. Bir insanı saptırmak onuntemel görevidir. Cinler ve şeytanlar alemi, her yönüyle garipler ve acaibleralemidir.

Cahiliyet, şeytani cinlere zaferkazandırır. Ancak bilgi ve akılcı olma şeytanı yenik düşürür. Şeytan bilgili vesığınmış insanı aldatamaz. Cahili çok kolay aldatır ve her türlü günahayöneltir.

Şeytan ‘kaderin kendi elinde diyerek nefsibencilliğe, ben bilirimciliğe itti. Her şeyi kendisinin yaptığını ve her şeyibaşarabileceğine inandırdı. İnsan Tanrıdan dilemedi, işleri ona havale etmedi,Allah’a bırakmadı yani tevekkül etmedi. Bu durumda şeytani cinler onusahiplendi ben diyerek insanı yönetti. Bir insan şeytanın yönetiminde küçükbirkaç başarı yaşar ama bütünde hüsranla karşılaşır. Çünkü iblis Ademoğullarınadüşmandır. Bu nedenle insanlarla uğraşır ve aldatır. Şeytani cinlerinetkisindeki insanlar hiçbir zaman esenliğe ve afiyete ulaşamazlar. Hayatlarıhuzursuz ve sıkıntılı geçer.

İblis insan üzerinden beslenir.Sığınılmamış her yemekten nasibini alır. Çala kaşık saldırarak arkasınıkesmeden hızlı hızlı yiyenlerle beraberdir. İnsanın bedeniyle beslenir.Geçimini insanlardan sağlar. Bazı türleri de insan artıklarından beslenir. Bunedenle Tuvalette, banyoda ve yatak odalarında olurlar.

Herhangi bir şeye aşırı istek şeytandandır.Aşırı açlık, şiddetli cinsel ilişki gibi. Her şeyin bir usulü vardır. O usulündışında kalmak şeytan tarafından kullanılmak demektir. Yemeğe başlamadan önceaz yemeğe karar vermek. Küçük lokmalarla yavaş yavaş yemek itidalli olmakşeytandan korunarak yeme şeklidir. İnsan besmele çektikten sonra yemeği böyleyemelidir. Aksi taktirde biraz önceki dediğimiz gibi hızlıca çala kaşık ardınıkesmeden büyük lokmalarla yemek şeytani kuvvetin beslenme şeklidir. Şeytan iyibeslenince bedende daha güçlü olur. Sizi gaflette ve şehvette bırakır. Hertürlü kötülüğe davette etkili olur. Bu nedenle az yemek ve itidalli olmak çokönemlidir. Oruç tutarken insan bedenen birtakım sıkıntılar yaşamaktadır. Şeytanoruçlu bedende zayıf düşeceğinden insanın bedenini tırmalamaktadır.

Cinler insan bedeni üzerinden arzularınaulaşırlar. İnsanın yeme, içme, cinsel ve tüm bedeni arzuları kullanarakgüçlerine güç katarlar. Benedi istekleri sınırlamak ve sürekli tatmin etmemekcinlerin güçlerini ve etkinliğini kırmaktadır. El titremesi, şeker koması, şeker hastalığıbelirtileri iblistendir. Çünkü acıkmış, bir şeyler yemek istemiş ve buna hemenulaşamamıştır. Bu nedenle içte oluşan titremeler ya da sanki damar boşalmasıgibi hisler yaşanır. Bedeni isteklerinizi hemen ve her seferinde vermek zorundaolmadığınızı kendinize inandırmanız gerekmektedir. Sonra ve az yemenizgerektiğinizi kendinize inandırmalı ve bunu kabul etmelisiniz.

Cinlereşinizle ilişkiye girerken başka bir karşı cinsi düşündürerek cinsel hayatınızıbozar. Bu kişi genelde yakınlarından veya çevresinde beğendiği bir kişi olur. Sadeceeşinizi istekle arzulamaz iseniz keyifli bir cinsel ilişki gerçekleşmez. Erkenboşalma, geç boşalma, erkekte sertleşmeme, kadında acı çekme, cinselbirliktelikten hoşlanmama tamamen cinlerden kaynaklıdır. Bu durumların geriplanında cinlerin yanlış düşünceleri kabul ettirmesi vardır. Eşinden nefretettirme, beğendirmeme, kokusunu veya nefes kokusunu kötü algılatma, cinselilişki sırasındaki tavırları küçümseme vs düşünce ve vesveseler tamamencinlerden kaynaklıdır. Tam tersi cinler aşırı cinsel istek de uyandırır. Kadınızevkin doruğuna ulaştırabilirken erkeği de çok azgınlaştırır. Bir takımdamarlara ve geçiş yollarına müdahale ederek istekleri çok arttırabilirler.Gebelikleri engelledikleri bir gerçektir ama asla doğuma yardımcı olmazlar.Çünkü onlar insanları sevmezler bir insanın dahi dünyaya gelmesine tahammüledemezler.

Cinler insan beyninde hangi nöronun ne işyaptığını bilir. Beyinin hangi bölgesinin ne gibi görevleri olduğunu bilir.Bazı kritik merkezlere müdahale ederek üzüntü, korku, iç sıkıntısı, aşırıcinsel arzu, şiddetli açlık uyku gibi durumlara sokabilir. İnsan beynindeki tümhücrelerin ve beyin yapısındaki tüm görevleri bilir. Adet düzensizliği, aşırıhassasiyet, bazı damarlara ve sinir merkezlerine müdahale ederek birtakımbedeni sıkıntılar yaşatabilir. Sürekli devam eden çözülemeyen hastalıklarıntemelinde çoğunlukla cinler vardır. Sayısız hastalıklara sebep olurlar. İnsanınbeyninde bir merkeze dokunarak istem dışı bir el hareketi yapıverirsiniz. Sizbu duruma bir anlam veremezsiniz. Birtakım tikler, konrolsüz refleksler,kasılmalar ve kramplar cin kaynaklıdır. İnsan vücudunu, anatomik yapısını, tümhücreleri ve görevlerini, dnasını en ince yapısına kadar bilirler. İnsan bedeniruha tam bağlı yaratıldığından insanlara ne yapabileceklerini iyi bilirler.Genellikle insan beyninde olurlar. Kumanda merkezi orası olduğundan müdahalelerburadan gerçekleşir. % 70 beyinde, %20 göğüs kafesinde ciğerlerde ve kalpyakınında, %10 diğer uzuvlarda olurlar.

Cinlerin rütbelilerine hüddam, ifrit gibiisimler kullanılır. Bir bina yüksekliğinde daha büyüğü, kanatlısı, yüzgeçlisi,çift başlısı, yılan kafalısı gibi değişik şekillerde görmek mümkündür.

Cinler insan bineğine şoförlük eder. O’nuhor kullanır ve zarar verir.

Cinlerin insanlara etkin bir şekildegeldiği anlar: Aşırı korku, Aşırı sevinç, Cin ve Ruh daveti yapmak, Başkalarınınsize büyü yapması gibi nedenlerle etkili olanları insana gelir.

Şeytani cinler insanları korkutur,kötülüğe ve çirkinliğe çağırır. Utanmayı ve iffeti kaldırır, arsızlığa çağırır.

Sürekli konuşur oyalar ve insanı yıpratır.Anlamsız kuruntularla her şeyi tehdit gösterir. Siz Allah ile konuşursanız, dua ederseniz hayır söylerseniz o susar. Sizsusarsanız cinler içinizde sürekli konuşur. O’nun konuşması cahil içinyeterlidir. Hemen ona uyar. Ama akıllı ve inançlı onu reddeder, doğru olanıseçer. Allah’a sığınmayan şeytani cinlerden kurtulamaz. Cinler cahilleri çokgüzel kandırırlar. Parmaklarında oynatırlar. Her isteğini yaptırırlar. Bilmeköğrenmek cinlerin gücünü kırar. Bu nedenle bilgi kutsaldır. Girdiler,çıktıların ana kaynağıdır. Yapılan tüm hareketler belli bir birikimin etkisiyleortaya çıkar. Şeytan insanda sürekli konuşur ancak insan bilgilenirsealdatmaları zorlaşır.

Hastalıkların çoğu psikolojiktir.Psikolojik hastalıkların ardında cinler vardır. İnsanın zihninden sürekli geçen düşüncelercinlerin söyledikleridir. Psikolojik tedavi yöntemleri cinlerle mücadeledir. Kişikendi kendine yanlış düşünceyi ortadan kaldırır ve yerine doğru düşünceyikoyarsa cinlerle mücadele ediyor demektir.




BÜYÜ VE BÜYÜNÜN TEMELLERİ

Büyü temelde makul, haklı ve adil olmayankötü bir isteğin Allah’tan istenememesi sonucu şeytandan yardım dilemek amaçlıona başvurmaktır. İnancından ve Allah’tan şüphe eden kişiler bu yöntemlerebaşvururlar. Menfi çıkarlarda amaçlarına hemen ulaşmak için büyüye başvurulur.Büyücüye gitmek, büyü yaptırmak ve yapmak büyük günahlardandır. En büyük günaholan Allah’a şirk koşmanın ilk alt koludur. Şeytanla buluşma için tütsü, koku,anlamsız tekrarlanan kelimeler, Ayetlerin karşıtı ve alaya alınan din karşıtısöylemler, birtakım garip, uygunsuz şeylerle şeytanların çağırımı vehoşnutlukları sağlanır. Mutlaka bir şeytan bu duruma icabet edecektir. Büyüiçin ilk hangi maddeye ve bedene yapılacağıdır. Bunun için kişinin belirlenmesiolayı vardır. Bunun için ana adı, baba adı, kendi adı soyadı, üzerinden birelbise veya parçası, bedene ait olantırnak saç vs ve o kişiyi niteleyen ifade ve metaryaller olacaktır. Böylecekişi belirlenmiş olur.cinler anında o kişi hangi şehirde, hangi mahallede,hangi evde ve nerede olduğunu hemen bulur durumunu kontrol ederler. Sonraistenilen şey bu şeytani cinlere söylenilir. Birtakım görevler ve rütielleryapılır. Mesela x kadın ile kocası erkeğin birbirinden ayrılması istenir. Buistek şekillerle, bebeklerle, bal mumundan yapılı insan şekilleriyle ters kaşıkbağlamayla vs iki insanı ayırmayı ifade edecek mantıklı her şey kullanılabilir.Yeter ki istenilen şey açık olsun ve şeytani cin durumu anlasın. Şeytan hemenisteğinizi yerine getirmek için çalışır. Kısa zamanda da başarılı olur. Kişiçok inançlıysa ve sürekli şeytanın şerrinden Allah’a sığınıyorsa ve inaçlı kişidüşünce ve hafereketlerindeki değişimlerden dolayı şeytani cini fark edebiliyorsaşeytan ona karşı başarısız olacaktır. Tanrı dilemedikçe hiçbir büyü hedefine ulaşamaz,ve Allah dilemedikçe hiçbir şey olmaz. Öncelikle bunu bilmelisiniz. Allah’ınizni olmadan hiçbir cin amacına ulaşamaz. Şeytan karşılıksız iş yapmaz. Onun enbüyük kazancı bu iş karşılığında imanınızı satın almasıdır. Çünkü şeytandanyardım almışsınızdır. Sonra büyü yapanı ve yaptıranı sürekli ziyaret eder vetanrıya yöneldiğiniz anda sizinle uğraşır. Çünkü hem kendisinden yardım istenirhem de tanrıya yönelen ahmaktan hiç hoşlanmaz. Tanrıya yönelmesiniz de o sizindüşmanınızdır. Sürekli sizinle uğraşmaya, sıkıntılar yaşatmaya devam edecektir.Şeytanla işbirliği yapan büyüye bulaşan büyük bir bataklığa sürüklenir. Kendinio karanlık ve kötü atmosferden kurtaramaz. İşleri rast gitmez. Sürekli olumsuzdüşünür ve hayatı kötü gider. Huzurlu olamaz. Cinlerden insanlara dost olamaz. Şeytandanyardım dilendiğinden ve tanrı sözlerinden yüz çevrildiğinden Tanrı o insana yüzçevirmiştir. Tanrı ondan yüz çevirince ona mutlaka şeytanlar musallat olur.Tanrıya sığınılmadıkça şeytanlar hayatınızı alt üst edecektir. Büyüyü yapmakdeğil öğrenmek küfre giriştir. Hiçbir şekilde cinlerden yardım almamalısınız.Bir isteğinizin gerçekleşmesi için büyücüye gitmek, büyü yapmak şeytanlardanyardım almak mahvoluşunuzun temel göstergesidir. Büyücülerin ve cinci hocalarınyaşamları çok kötüdür. Öfke nöbetleri, anlayışsız ve huzursuz hayatlarısıkıntılı süreçleri olur. Çünkü şeytani cinler insana kötülük eder. Cinlerin süreklibeklentileri ve istekleri olur. İnsanları kullanmaktan ve onları yönetmektenkötü yola sevk etmekten büyük zevk alırlar. Büyücü onların isteklerinikarşılamakta zorlanır. Şeytanlar bire beş katar. Yalanlarla insanları aldatır.

Sayısız büyü türleri vardır. Önemli olanşeytani cinlerle buluşmak ve ne istediğinizi ona anlaşılır şekildeanlatabilmektir. Şeytani cinler Allah’tan istenilmeyen her işe koşarlar.Böylece kendilerinden yardım dilendiği için insanın tanrıdan kopmasınısağlamışlardır. Büyünün temel yorumuaçıktır ancak büyü yapanın ve şeytanlara başvuranın vah haline.

Büyüde bir insanın istemesi,insanların aracı olması büyünün uygulanmasında etkili bir etkendir. Örnek bir olay anlatayım. Şeytan istenilmişbüyü sonucu bir kadın ve bir erkeğin evliliğini dağıtma görevi alır. Aile içikavgalar ve şiddetler baş gösterir. Ancak iki insan arasındaki sevgi o kadarkuvvetlidir ki şeytan ayırmakta muvaffak olamaz. Bunun üzerine işi abartır vealenen kendini göstererek iş yapmaya başlar. Gece yarı kadına kocasını çokdeğişik şekillerde gösterir. Erkek bazen karısını dişsiz cadı gibi görmeye başlar.İleri derece saldırılar gerçekleşir. Aslında bu durum şeytanın acizliğininbelirtileridir. Ancak insanlar bu durumlardan inanılmaz rahatsız olur ve bir anönce bu durumdan kurtulmak isterler. Bir hocaya veya medyuma gitmek en kötüseçenektir. Ancak ilk akıllara bu gelir. Denize düşmüşken onlarla işbirliğiyapan cin şeytanlarına yani yılana sarılacaklardır. Halbuki sürekli gusül iletemiz gezip geceleri beraberce dua etseler bir süre sabretseler bu sürecirahatça atlatacaklardır. Düşmanın dışardan olduğu fark edilir. Birlik olupsakin ve makul bir şekilde korkmadan Allah’a dua ederek birkaç hafta sonradurumun atlatıldığını anlayacaklardır. Bazı cinler ısrarcı olsalar dadayanmaları birkaç ayı bulmaz. Şeytani cinler zarar görecek ve insanlara güçyetiremeyecektir. Zamanla etkinliği iyice azalacak, Allah’tan korkacak,usanacak ve vazgeçecektir. Yada O edilen dualardan büyük zararlar görecektir.Hastalanıp yatağa düşebilir. Yanabilir, tanrının azabı ona ulaşabilir. Bu dünyahayatı ne oyundur ne de başıboştur. Şeytanın vesvese haricinde direkt zararvermelerinde dua edildiği anda tanrı devreye girer. Direk saldırıya direktcevap verir. İnsanlar bunu anlayamaz. Göremez. Sıkıntılar bir süre devamederken insan dualarım kabul edilmiyor diye şüpheye düşüp duaları bırakabilir.Sakın bırakmayın. Bir şeyin hemen olmasını beklemek şeytanidir ve cahilcedir.Her şeyin bir makul süresi vardır. Ama aceleci insan bunu anlayamıyor. Zamanlaşeytanların belirgin saldırıları azaldıkça dualarınızın sizi kurtarmayabaşladığınızı göreceksinizdir. Yaptığımız çalışmalarda bu durumun doğruluğunudefalarca teyit etmişizdir.

Cadıların süpürge ile havada uçması olayıgerçektir. Ortaçağ cadılarının uçabilen türleri olan şeytani cinlerle işbirliğiiçinde olarak birtakım tılsımlı özel kokulu bitkilerinin vücudun her tarafınasürülerek küfür içerili övgülerin şeytanlara söylenmesiyle ortaya çıkan uçmahadisesidir.

Büyü, sihir, gibi şeytanlarla işbirliğiiçinde olanların çağırması ile insanların iradeleri şeytanlar tarafından ele geçirilir.İnsan iradesi kaybetmiş şeytani bir cin onu yönetmektedir. İnsan sanki farklıbir kişiliğe bürünür. Yakınları sanki o değilmiş gibi tavırlarındaki farklılığırahatça fark ederler. ‘Bu sen değilsin.’ bile derler. Tohaf davranışlardabulunur. Çift kişilik, çift karakter görülür.

Şeytani cinlerin en çok korktuğu kişilerAllah’tan korkan ve sürekli Allah ile konuşan insanlardır. Sürekli dua eden veAllah’ı zikredenler şeytanların yaklaşamadıkları insanlardır. İnsanı iyilerdenmi kötülerden mi olduğunu şöyle belirleyebiliriz. İnsanların iyiliğini isteyenve onların sevinmesine ve huzuruna yönelik çaba sarfeden iyilerdendir. Kendimenfaatleri için insanlara kötülük eden ve onların kötülüğüne sevinenkötülerdendir. Kendisi için istediğini başkası için de isteyen ve kendisi içinistemediğini başkası için de istemeyen iyilerdendir. Şeytanın insanlardandostlarını böyle anlayabilirsiniz.

Musa’ya (as.)karşı büyücüler toplanmıştı.Firavunun büyücüleri ellerindekini bırakarak yılan ve birtakım benzeri canlılarMusa’nın üzerine gelmekteydi. Musa gördüklerinden korktu. Neredeyse kaçacaktı.Musa’ya ‘Korkma, asanı yere at.’ denildi. Görüldüğü gibi cin şeytanlarınıngörüntülerine insanlar dayanamaz. Çok değişik ve korkunç şekilleregirebilmektedirler. Ejderha, çok başlı yılan, ayı maymun insan karışımı türlüyaratıklar şeklinde görünebilirler.Korkunç bir canavar, siyah insan gibikarartı, kara duman şeklinde insan, kedi kafalı insan, ters ayaklı insan,uzuvlarında terslikler olan hayvan görüntüleri, göz bebekleri dikey, gözleriçok canlı parlak fal taşı gibi açık ve şişkin, dik dik bakan, pullu derili,şişkin bir yüz, dişleri gözüken, çekilmiş ağız derisi, göz çevresinde karartı,morarmış göz ve yüz gibi her şekilde görülebilirler. Bu örnekleri bilerekverdim. Çünkü şekillerinde sınıryoktur. O an şeytan nasıl görünmek isterse o şekilde görürsünüz. İnsanlar bugörüntüleri gözlerinin önünde gerçekleştiğinden gerçeklik olarakalgıladıklarından tabiî ki çok korkarlar. Korkunç rüyalar da buna benzerdir.Genellikle görünürler. Bedensel olarak zarar veremezler ve vermezler. Çok nadirdurumlarda bu görülebilir ancak Allah’ın azabı kısa zamanda ona ulaşır. Çünkübu varlıklarına ters tanrısal yasa ve varlıksal gerçeklere aykırıdır. Şeytandirek müdahalelerinde tanrı da şeytana müdahale eder. Şeytanın Allah’ınyarattıkları maddesel canlıları yok etmesi tanrıya direk savaş açmak demektir.Tanrıdan korktuğundan insan direk saldırı gerçekleştiremez. Eyyüp’ü hastalıkladirek öldürmek isteyen şeytana karşı tanrı da sabır, dirayet ve mücadele gücüverdi. Yeter ki insan dua ile Allahtan yardım korunma ve azap duası etmişolsun. Bu duaların şekli ve kelimesel kalıpları yoktur. O an içinizden nasıldua etmek geçiyorsa durumunuza göre dua ediniz. En doğal dua budur ve enisabetli kabul gören dua da budur. Allah mazlumun duasını kabul eder. Şeytanlar mazlumun duasından korkarlar. Çünkükabul bulacağını bilirler.

Kötü musallatlarda insan korkmamalıdır.Panik yapmamalıdır. Hemen kurtulmayı beklememelidir. Öncelikle insan normal şartlarındışında olduğunu bilmelidir. Sadece Allah’tan dilenilen yardım sizi kurtarır.Allah’a dua ederken hemen cinlerin zarar göreceğini düşünmek yanlıştır. Cinlerbir süre sizi rahatsız edecektir. Panik yapmayın, sabırlı olun. Ama sizgünlerce, haftalarca Allah’tan yardım dilemeye ve birtakım duaları okumayadevam ettikçe size güç yetiremeyecek ve sizden uzaklaşacaktır. Alenen açıkçayapılan direk saldırılarda bir süre onunla mücadele edin. Tavsiyelerine,korkutmalarına ve kışkırtmalarına karşı mantıklı fikirler üretin. Bu onun yenikdüşmesine sebep olacaktır.

Hiçbir şey sandığınız gibi kötü, korkunç vezarar verici değildir. Allah cinlerin insanlara direkt zarar vermesine izinvermemiştir. Cinlerden korkmanıza gerek yoktur. Onlar o kadar tehlikeli olsalardıAdem’in soyu çoktan tükenmişti. Onlar sadece korkutur, panikletir ve yanlışyola sürükler. Asıl Allah’tan korkmalısınız. O’nun kudreti şeytanın bütünoyunlarını ve çabalarını boşa çıkartır. Tanrı Kutsal kitabında ‘cinlerinkorkutmalarından ve dürtülerinden bana sığının, ondan korkmayın bendenkorkun.’demişti.

Hiçbir tütsü, hiçbir koku cin şeytanlarınıuzaklaştırmaz. Evet cinlerin hoşlandığı, hoşlanmadığı beslendiği ve zarargördüğü kokular vardır. Ama temiz hava onların en sevmediği şeydir. Mutlakaevinizi havalandırınız. Cinler sirkeden zarar görür ve uzaklaşır. Bazen biryudum sirke içmek ve ev temizliğinde sirke kullanmak çok etkilidir.

Cinlerden korunmak için çember yöntemiönceki peygamberlerin ve son peygamber Muhammed’in de kullandığı bir yöntemdir.Bir tehlike anında cin ve şeytan saldırıları karşısında çember çizilir veiçinde kendinizi korumaya alırsınız. Çember çizerken Allah ile konuşur ona duaedersiniz. Çemberin mantığında Allah’ım bu çizginin içine cinlerin veşeytanların girmesine izin verme. Onların şerrinden sana sığınıyoruz. Nas,felak Ayetel kürsi gibi ayetler okunabilir. Sadece dualar da edilebilir.Definecilerin altın ve define bekçisi cinlere uyguladıkları yöntem de aynıdır.Ancak asla Büyük defineler için güçlü şeytan ve aşiretine karşı defineyialabilmek için kurban kesme, kan akıtma, bir takım şeytanı ilahlaştırıcıdavranışlarda ve övgülerde bulunma, küfür benzeri tüm davranışlar yapmayınız.Bu imanınızı kaptırmanıza, Allah’ın size sırtını dönmesine şeytanın mal karşılığındaimanınızı çalmasına neden olur. Asla böyle davranışlarda bulunmayınız. Tanrısizi şeytana bırakır, dualarınıza icabet etmez. Ve şeytan kısa zamanda sizinleberaber olur ve kazancınızdan asla fayda sağlayamazsınız. Bir takım cinlerin veşeytanların evleri, bazı mekanları ve meskenleri kuşatmalarında da çemberyöntemi kullanılır. Evin komple etrafına bahçesi de dahil büyük bir çemberçizilir. Çizilirken Allah’a dualar edilir. Bu tip evlerde sıkıntı hemen geçmez.Sürekli dua edildikçe yavaş yavaş sıkıntılar azalır. Ve olaylar bir süre sonratamamen biter. En etkili zamanları ilk başladığı zamanlardır. Panik yapmayın,korkmayın, Allah’a dua edip sabrettikçe onların tüm etkileri zayıflayacaktır.Zaten hemen sonuç almak şeytaniyetin ve cahilliğin ürünüdür.

Cinlerle ilgili tedavilerde normalyaşamını devam ettiremeyen, akıl hastanesinde olanlar. Tekrarlayan hareketleryapanlar. Farklı cin türleriyle karşılaşıldığını göstermektedir. Hepsinden dekurtuluş reçetesi vardır. Farklı cin türlerinin oluşturduğu farklı hastalıklargörülmektedir. Bunların tedavilerinde farklı yöntemler birtakım uygulamalaryapılabilir. Çözüme yönelik yalvara yalvara yapılan ısrarlı dualarla hastanınkurtuluşu da mümkündür. Müzik, açık hava, yeşil ortam, el işleri uzun süreli ısrarcıcinlerin oluşturdukları hastanın tedavilerine çok iyi gelmektedir.

Dikkat çekmek, ilgi görmek , farkedilmek, kendini farklı ve özel insan gibi hissetmek cinlerdendir. Cinlerbirtakım duygularla dünya yaşamında varlıklarını ispatlar ve bundan hazduyarlar. Dünyayı seçmiş olan beğenilmekten ve büyüklenmekten hoşlanır.
• Duayı veya (namazı) güzel edemiyorsanız sizde cin var demektir. Bu çoğu zaman hayatımızda yaşadığımız doğal durumdur. Ne korkmanız gereken bir şeydir ne de panik gerektirir. Dua ederken kesinlikle tam olarak inanacaksınız. Allah’ı görüyormuşcasına dua edeceksiniz. Allah’ın karşınızda olduğunu düşünerek konsantre olmalısınız. Konsantre olamamak cinlerin sizde olduğuna işarettir ve cinler Allah ile konuşmanızı Allah’tan istemenizi engellemeye çalışır. Farkındalık kurmayı ve bilinçli olmayı sağlayınız. Allah’ı bedensel bir şekle değil de; gören, duyan ve gönlü olan bir ruha sahip olduğunu ve onun maddeden öte olduğunu ve karşınızda olduğunu düşünmeniz cinlerin kaçışmasına yetecektir. Allah’ı düşünerek karşınızda olduğuna inandığınız an cinler sizi terk eder. Tanrıyı karşınıza aldığınız anda ondan istemeye devam edin Allah size verecektir ve cinlerde size yaklaşmakta çok zorlanacaktır. Bazen Allaha dua ederken ve namaz kılarken çok zorlandığımı, konsantre olamadığımı, üzerimde ağırlık ve baskı olduğunu hissederim bu dönemlerde cinlerin baskıladığını bilirim. Her müslümanın hatta peygamberlerin bile doğal durumudur bu saydıklarım. Hiçbir insan sürekli meleklerle yaşamaz. İnsan hayatında çoğu zaman şeytanla olsa da doğruyu ve iyiyi tercih ediyorsa ve doğruyu ve iyiyi istiyorsa yolu Allah yoludur demektir. Şeytani cinler kötüyü gösterir ve ona çağırır. İnsan böylece iyiyi ve doğru olanı fark eder. Sonuç olarak bir tercih yapar işte bu tercih inancı gösterir. İnanan insan şeytani cinlerin günahlarını ilk döneminde işlese de günaha devam etmek istemez doğru olanı başarmayı isterse geçte olsa Allah mutlaka onu muvaffak kılar.
• Cinlerin üç güçlü kudreti vardır. Bu temel kuvvetler, insanı kontrol etmekte yeterlidir. İlki zenginlik için dünya hırsıdır. Kökeni inançsızlıktır. Dünya hayatı tercih edilir ahret ve inanç reddedilir. Kökeninde haz, rahatlık ve saltanat yatar. Diğer ikisi yemek ve cinselliktir. Bunlar temel ihtiyaçlardır. İnançlı insan bunları az dozda uygulamalıdır. Yetecek kadarın fazlası cinlerin esiri olmayı mutlak kılar. Tok iken yemek ve sürekli cinsellik hazzı istemek kesinlikle cinlerdendir. Cinlerin bu isteğinin yerine getirilmesi beden yönetiminin tamamen şeytani cinin egemenliğine geçmesine neden olur. İşte bu dönemde sinirli, saçma sözler, kontrolsüzlük, tezat davranışlar, saldırganlık, menfaatçilik, kötü niyet, kötülük, iyi düşünememe gibi daha sayısız olumsuz haller yaşanmaktadır. İnsanlar yemek yemenin ve cinselliğin ne kadar kötü olduğunu bilseydi bunları çok az yaşamakta ellerinden geleni yapardı. Adem’in cennetten çıkma nedenleri bu üç kudrettir. Adem yaşadığı cennet bahçesinin ve hayatının ebediyetini istemekle dünya hayatını tercih etti. Adem tok olduğu halde yasaklı meyveden yedi . Havva ile Adem birbirlerine avret yerlerini gösterdi ve ilk birliktelik saygısızca oldu. Şeytani cinlerin atası iblis, Adem ile Hava’yı cennetten çıkarmayı başardı. Ve tanrı bir afetle o cennet diyarını yok etti. Bu nedenle günahların kökeni cinlerin bu üç kudretinde yatmaktadır. Her insan bu üç günahı işlerdi. Yeter ki kötü olduğunu fark edip tövbe etsin ve akabinde doğru olanı seçsin. Adem’de aynen böyle yaptı. Boş ve bilgisiz Adem, kötüyü yaşayarak doğruyu gördü. Ve Allah’a dua edip affetmesini istedi ve doğruyu seçtiğini söyledi. Bu nedenle büyük babamız doğal bir süreç yaşadı. Olması gerekenleri en iyi haliyle yaşadı. Ölürken evlatları için dua etti. Ve şimdi altı milyar evlat yeryüzünü kapladı. Ve herkes bu üç köken günahla pençeleşmektedir.
• Kurban ibadeti çok önemlidir. İlahınızı belirlemek içindir. Bağlılığınız ve sadakatiniz için kurban ibadeti vardır. Eğer Allah’a kurban keserseniz ruhsal egemenliğiniz Allah’ın kontrolüne geçer. Eğer Allah’tan dilemez kendinize güvenirseniz, dünyayı ve hazzı seçerseniz şeytani cinlerin egemenliğine geçersiniz. Define için kurban kesmek şeytani cinlere yönelik kurbandır. Cincilere gitmek, cinlerden yardım alındığından cinlere ibadet hükmündedir.
• Hayatımın kısa bir döneminde cinsellik konusunda çok azgın bir dönem yaşadım. Yaklaşık üç hafta sürdü. Sürekli cinsel ilişkiye girmek istiyordum. Cinsel ilişkiden çok zevk alıyor ve sürekli bunu yaşamak istiyordum. Kendiliğinden, elimde olmadan gelişen bir durumdu bu yaşadıklarım. Şehvet cininden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Vücudumda birtakım değişimler yaptığını yumurtalıklarımda ve cinsel organ ve çevresinde hazza yönelik değişimlerin olduğunu hissettim. Vücudum cinsellik adına müthiş bir çalışma sergiliyordu. Düşünsel dünyamda cinsellik ön plandaydı. Tam bu dönemde bir rüya gördüm. Rüyamda ‘Dişi bir cin bir metre yakınıma oturdu. Beni görmüyordu ama ben onu görüyordum. Minyon yüzlü beyaz tenliydi. Küçüktü boyu bir metreyi geçmiyordu, sanki bir maymunun insan yüzlüsüydü, rengi tüyleri sarıydı, saçları sarı ve insan saçıydı, saçları küte yakındı uzun değildi düzgün taranmıştı, göz beyazının çevrelerinde kırmızılıklar vardı. Bir maymun edasıyla yanıma oturdu, ayaklarını topladı ve bekliyordu. Bu rüyayı gördükten sonra ‘Şehvet cin’inin gelmiş olduğunu anlamıştım. Cinsellikte yüksek potansiyelli bu dönemim hoşuma gitse de cinlerden geldiğinden dolayı Allah’a dua ettim o’nu benden uzaklaştırmasını istedim. Kısa zaman içinde beni terk etti. Çocuğum olmuyor diye medyum ve cincilere gidildiğinde aynen bu tür durum görülmektedir. Medyumun cinleri hastaya gelir ve şehvetini arttırır. Kadınlarda bu durum daha iyi yaşanmaktadır. İyi biliniz ki yemek yemenin ve cinselliğin atası iblistir, yani şeytani cinlerdir. Hazcılık ve birtakım amaçlar için cincilere ve medyumlara gidip cinlerden bu tür yardım almanız tamamen küfür ve cehennem çıkmazıdır. Yanlış yoldur ve büyük günahtır. Sonra daha büyük sıkıntılar yaşatır. Derdinize de çare olmazlar. Hatta daha kötü duruma düşürürler. Cinlerden değil Allah’tan yardım dilemelisiniz. Medyumlara, cincilere ve büyücülere asla gitmemelisiniz. Çocuk olmamasının nedeni çoğunlukta cinsel ilişki değildir. Kadının yumurtalıklarına ve üreme yoluna, erkeğin ise meni durumuna göre tıbbi nedenler bulunmaktadır. Yine bunların da nedeni tıkayıcı ve engelleyici hücre oluşum cinleridir. Cinlere karşı cinlerden yardım istenilmez, cinlere karşı Allah’tan sürekli ve bütün kalbinizle uzun süreli(6 ay ila 5 yıl) dualardan sonra o cinlerin yok edilmesiyle amaçlarınıza ulaşırsınız. Bununla beraber tıbbi tedavilere mutlaka gitmelisiniz. Dolaşımı ve işleyişi yavaşlatan cinlere karşı ‘tıbbi’ içerden savaş ve destek çoğu zaman başarılı olmaktadır.
• Bir dönem aşırı asabileştim. Saldırganlaştım. Kavgacı bir yapıya bürünmüştüm yine bu süre üç hafta sürmüştü. Aile çevreme ve iş çevreme zarar veriyordum. Şiddete varan tavırlar sergilemiştim. Bu dönemde sinirliydim ve her şeye muhaliftim. Tam bu dönemde yine benzer bir rüya gördüm. Rüyamda orta ile uzun arası hafif iri cüsseli, kulakları yuvarlak ve çıkık bir adam sağa sola bağırarak bana yaklaşıyordu . Beni görmüyordu ama ben onu görüyordum. Korktum ve yanımdan geçti. Yaygaracı bir hali vardı. Sonra uyandım. Anladım ki bu saldırganlık veren cindi. Saldırganlık cin’in baskısına uğradığımı fark ettim, Allah’a onun şerrinden kurtarması için dua etmeye devam ettim.. Sonra beni bıraktı.
• Ayetül-kürsi’nin sonundaki ‘O’nun (Allah’ın) kürsisi (baktığı alan, önü) yerleri ve gökleri kaplamıştır. Onların (tüm yaratılmışların) gözetimi O’na (Allah’a) asla ağır gelmez.’ Ayetini okurken bu kelimelerdeki anlamı taşıyarak ve bütün kalbinle inanarak söylendiğinde cinlerin kaçıştığı veya kaybolduğu kesinlikle bilinmektedir. Sadece Arapça dilde Ayetül Kürsi okumakla cinlerden korunmuş olunmaz. Öncelikle bu sureyi Türkçe ezberleyeceksiniz ve öyle okuyacaksınız. Anlamlarını bileceksiniz, inanacaksınız ve hissedeceksiniz. Bu surenin sonundaki ayetleri yukarda bahsettiğim şekilde okurken bir anda Allah’ın huzurunda olduğunuza inandığınızda cinlerin etkisi biter. Bir gün akşam vakti çok sayıda yarasaya benzer siyah kanatlı ‘Batman’ tipli adamlar gördüm. Kırsal bir alanda dolunay vardı. Yüzlerini seçemiyordum. İnsan şeklinde karartılardı. Ayetel kürsi’yi okumaya başladığımda kimileri hareket etmez, kimileri geriye dönüp gider, kimileri de benimle beraber okumaya başladı. Ne zaman ki bu son ayetlere geldim hepsi yere yattı. Adeta yere yapıştılar ve bir daha son ayetleri tekrarladığımda kaybolduklarını gördüm. Benzer bazı dualar ve ayetlerinde aynı etkiyi yaptıklarını bilmelisiniz. En etkili dualar doğal ve hedefe yönelik dualardır. Mesela bir etkili duamı söyleyeyim. ‘Ne yerde ne gökte zerre kadar hiçbir şey Rabbimin gözünden kaçmaz. O’nun azabı pek çetindir ve O’nun her şeye gücü yeter.’ Bu duadan zarar görürler. Dualarınızı Türkçe edin, kendiniz mantıklı şekilde edebilirsiniz ve en etkili dua doğal duadır. Mesela namaz durulurken ellerinizi kaldırıp Allah’ı karşınıza aldığınızı düşünerek Allah’u ekber dediğinizdeki halden bile cinler kaçışmaktadır.

• Düşünce bir hedefe yönelik çıkar. Hedef nedir buna dikkat edilmelidir. Hedefe göre düşüncenin kaynağının şeytani cinlerden mi yoksa meleklerden mi çıktığı tespit edilir. Düşüncelerin türü faydalımı zararlı mı olarak ayrılabilir. Şahsi menfaate dayalımı yoksa tüm insanlığın menfaatine mi dayalıdır. İşte bu testler ile düşüncenin kaynağı rahmani mi şeytani mi anlaşılır.
• Cinciliği, büyücülüğü, medyumluğu öğrenmek ve yapmak isteyen kişilere iblisin cinleri gelir. Bu şeytani cinler önce Allah’ı reddetmeyi, şeytanı tercih etmeyi yani şirki önerir. Sonra cinler kendisi adına kurban kesilmesini ister. Kurban keserseniz o şeytani cin bir süre size hizmet eder. Sonra sıkılır ve giderken daha büyük zarar verir. ‘Aman be aciz insan, seninle mi uğraşacağım, aptal insanoğlu der.’ Kurban keserek şirke düşersiniz, Allah’tan başkasından yardım almak şirktir. Allah’a muhalif olmaktır. Sonra zinayı tavsiye eder. Aileleri dağıtır toplumu yozlaştırır. Sonra içkiyi, uyuşturucuyu ve her türlü kötü alışkanlıkları önerir. Cincilere giden insanlara da bu üç büyük günah tavsiye edilir ‘şirk, kurban, zina’ bu üç büyük günah meşru olamayan dünyalık istekleriniz için küfür çıkmazıdır. Cincilere gitmek şeytana ibadetin ilk aşamasıdır. Cincilere gitmek şeytana başvurmak anlamına gelir namaza gitmek te Allah’a başvurmak gibidir. Kimden yardım aldığınıza dikkat edin. Şeytan açıkça insanoğluna düşmandır. Birkaç isteğinizi yapsa da bütünde mutlaka size zarar verir.
• Harut ve Marut isimli iki insan, doğru söyledikleri için meleki kuvvetleri taşıyordu. Bu insanlar dünyada büyücülüğün en yaygın olduğu bir dönemde o merkezde doğmuşlardır. Bu insanlar Allah inanır ve güvenir idiler. Büyücülüğün temelini fark etmiş ama şeytana tabi olmamış bu insanlar kendi yollarının doğru olduğunu görüp bu fikirlerini insanlara anlatıyorlardı. Harut ve Marut büyünün ve büyücülüğün şeytandan kaynaklandığını söylüyorlardı. İsteklerini şeytani cinlerden istememelerini ve şeytana ibadet etmemelerini öğütlüyorlardı. Harut ve Marut büyünün yapılışını anlatırken bunun bir küfür büyük bir yanlışlık olduğunu söylüyorlardı. Allah’tan dileyin ve istekleriniz meşru olsun diyorlardı. Hazcılığı ve dünyayı bırakmayı ve ahret için yaşamayı tavsiye ediyorlardı.
• Ani korkma, refleks, sıçrama, kontrolsüz tepki ve sözler cinlerdendir. Cinler genelde ve doğal olarak beden üzerinde etkindir. Bu durum bazı dönemler çok artar bazı dönemler azalır. Arttığı dönemlerde hata yapma oranınız, sinirlenmeleriniz ve saldırganlığınız artmaktadır.
• Sırtınıza vurulduğunda ani ve sert tepki veriyorsanız, düşünmeden hemen şiddete başvuruyorsanız beden egemenliği şeytani cininizdedir. Kendinize dokunulmasından sinir oluyorsanız yine cinin etkisindesiniz demektir.
• Cinler, zenginlik güç ve seksten meydana gelen maddi dünyayı kontrol eder. Maddi arzuların ve hazların sahibidir. Ona ruhunuzu vermeyi söz verirseniz tüm bunları sağlayabilir. Genelde az bir şey karşılığında sizi aldatır.
• Dini çağrılara sırt çeviren, yaşama duyumsamazlık üreten ve faydalı olmayı reddeden düşüncelere sahip olanlar kıskançlık cinine maruz kalıyordu. Gündüz şeytanı olarak bilinen kıskançlık cini insanı aldatıyordu ve bilakis tembellik üretiyordu. Umutsuz ve hüzünlü olmanın getirisidir tembellik. Şeytani cin, telkinlerine uyan insanın yavaş yavaş ruhunu ele geçirir ve uyku nöbetleri, uyuklamaklar sıkça görülmeye başlar. Hayattan zevk almayan ve gelecekten beklentilerini kesmiş olanlar bu şeytana aldanmışlardır. Bir takım düşünceler ile yaşama arzusunu ve yaşam sevincini köreltir.


Islami Düşünceler

MollaCami.Com