Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 123
Toplam 41 sonuçtan 31 ile 41 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree25Likes

Konu: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

  1. #31
    Aktif Üye Girişken mine74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    649
    Rep Gücü
    11

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

      
    Teşekkürler kardeşim...
    aliemin bunu beğendi.

  2. #32
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    bu yazi iste gercekten dogru ..... begendim
    aliemin bunu beğendi.

  3. #33
    Moderator Firtina vahit koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2,376
    Rep Gücü
    23

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Alıntı aliemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster





    ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >

    ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

    kadın;erkeğin kaburgasından

    yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

    öyle olsaydı ezilirdi......!!! >

    üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!

    AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......

    Eşit olsun diye......

    kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >

    KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!


    çok güzel .....vesselam
    aliemin, şeyma, omur ve başka 1 kişi bunu beğendi.
    ‘Süleyman’ Olarak Yaşamak
    İmkân yok belki, Sultan Fatih gibi at üstünde ölmeye
    Bedenimizi, Ulubatlı Hasan gibi oklara siper etmeye
    Kanuni Sultan Süleyman gibi dünyayı inletmeye
    Ama sözümüz var Üstâza; hizmet peşinde koşmaya
    Ehl-i küfre inat, Allah için dinimizi-imanımızı korumaya
    Her birimiz bir ‘Süleyman’ olarak yaşamaya
    Dünyayı birer ‘Süleyman’ olarak terk etmeye

  4. #34
    Aktif Üye Poyraz
    Üyelik Tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    1,010
    Rep Gücü
    15

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Güzel olan hiçbirşey unutulmuyor yer yüzünden silinmiyor demekki ! Epeydir girmiyordum paylaşımlarımın halen sıcaklığını koruması beni çok duygulandırdı.Allah cc. Cümlenizden razı olsun...
    Mecelle, janwes, şeyma ve başka 1 kişi bunu beğendi.

  5. #35
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    25

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Dediğiniz gibi güzel olan unutulmuyor değerini herdaim koruyor, Tekraren hoşgeldiniz diyelim o zaman

    daha nice güzel paylaşıma...
    aliemin bunu beğendi.
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  6. #36
    Aktif Üye Firtina Mecelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,310
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Alıntı aliemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olan hiçbirşey unutulmuyor yer yüzünden silinmiyor demekki ! Epeydir girmiyordum paylaşımlarımın halen sıcaklığını koruması beni çok duygulandırdı.Allah cc. Cümlenizden razı olsun...
    Tekrar hoşgeldiniz kardeşim bizde değerli kardeşlerimizi yeniden aramızda görmekten mutlu oluyoruz .. güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz
    Dünya döndükçe yapılan hiçbir güzellik yok olmayacaktır..her gelen o güzellikten nasibine düşeni mutlaka alacaktır
    aliemin bunu beğendi.
    Ey Birader Bir Noktasın! Haddini Bilde Yürü
    Şimdi Ahû Bir Olur Hınzır olur Nice Sürü!..

  7. #37
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    19

    Post Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Alıntı aliemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ....Bir kadın çocuktur aslında.....çocuk gibi davranmayı sever.erkeğin

    kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.

    Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını..ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez.söylediği şeyler çocukça da olsa

    dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister.

    Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz;

    ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

    Bir kadın güçlüdür aslında.hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.ama

    bu gücünü herzaman ortaya koymasını sevmez.ister ki,erkeğin gücü

    kendisine huzur versin.kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin

    yapmasını bekler.böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de

    erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.

    Çok güzel bir paylaşım teşekkür ederiz...
    aliemin bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  8. #38
    Aktif Üye Aktif ~Ahmed~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    190
    Rep Gücü
    11

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Teşekkürler...
    aliemin bunu beğendi.

  9. #39
    Caylak Caylak mikailmersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    3
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    bir bayanı ağlatmak kötüdür ama dahada kötüsü onun ağalamsına alışıp umursamamaktır
    şeyma bunu beğendi.

  10. #40
    Üyemiz Okur sueda azra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2012
    Mesajlar
    31
    Rep Gücü
    5

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    Alıntı aliemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster




    ....Bir kadın çocuktur aslında.....çocuk gibi davranmayı sever.erkeğin

    kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.

    Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını..ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez.söylediği şeyler çocukça da olsa

    dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister.

    Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz;

    ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

    Bir kadın güçlüdür aslında.hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.ama

    bu gücünü herzaman ortaya koymasını sevmez.ister ki,erkeğin gücü

    kendisine huzur versin.kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin

    yapmasını bekler.böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de

    erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.ancak kadın gücünü göstermek istediğinde

    onu engelleyemezsiniz.yapmak istediği birşey

    varsa mutlaka yapar.

    Bir kadın sevgidir aslında.içinde her zaman sevgiyi >taşır.sevdiklerinden

    kolay ayrılamaz.sevdiklerini kolay kolay kıramaz.zor sever;ama,tam

    sever.bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul

    ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.ancak beyninde

    yer

    her an terk edilebilirsiniz.sevmediği halde terk

    etmeyen

    kadınlar da var elbette.bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri

    acımak" >duygusudur.

    Bir kadın yalnızdır aslında.hiçbir zaman kadını bütünüyle

    elde

    edemezsiniz.kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep

    yalnızdır.o

    dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.hiçbir anahtar o dünyanın

    kapısını

    açamaz.yalnızlık onun sığınağıdır.o sığınağa ne zaman gireceğine,ne

    kadar

    kalacağına hep kendisi karar

    verir.sığınaktayken oradan çıkmaya

    zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

    Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal

    bile

    edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için

    hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece

    erkeğine

    saklar.bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok

    şanslısınız demektir.çünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda

    anlam

    kazanıyor.yemek yemek,su içmek bile.bir kadının elinden

    içtiğiniz

    suyla

    kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet >farkını

    anlayabiliyormusunuz?anlıyorsanız ne mutlu size.anlamıyorsanız ne

    yazık ki

    yaşamıyorsunuz


    ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >

    ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

    kadın;erkeğin kaburgasından

    yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

    öyle olsaydı ezilirdi......!!! >

    üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!

    AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......

    Eşit olsun diye......

    kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >

    KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!


    Can Dündar
    Paylaşımınız için teşekkürler. Bir kadın bile kendini böyle iyi anlatamaz.Okurken kendimi okuyor gibi oldum.
    hemşire bunu beğendi.
    IMAN TEVHIDI, TEVHID TESLIMI, TESLIM TEVEKKULU, TEVEKKUL SAADET-I DAREYNI IKTIZA EDER. B.S.N

  11. #41
    Üyemiz Okur hemşire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    35
    Rep Gücü
    5

    Cevap: Bir bayanı ağlatırken dikkat edin!!!!

    çok güzel.
    ve tekrar uyuyayım ve kalkayım ezanla!yaşaya dursun insan hayat dediği zanla.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Dikkat Edin
    Konuyu Açan: ravzahamza, Forum: İlginç Komik Resim ve Yazılar.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj : 09-03-2012, 11:56
  2. Spor Yaparken Dikkat Edin!
    Konuyu Açan: h.shn, Forum: Sağlık ve Spor Malzemeleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 29-01-2011, 15:35
  3. Cevaplar: 6
    Son Mesaj : 06-07-2009, 15:57
  4. Düdüklü tencerelerinize dikkat edin!
    Konuyu Açan: Yâde, Forum: Pratik bilgiler.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 01-06-2009, 22:22

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •