Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Improve Your English

"Tamamen ücretsiz Ingilizce geliştirme programı. Haberleri online olarak okuyabilir veya programa okutabilirsiniz. Haberlerde geçen kelimeleri online sözlük sayesinde öğrenebilir, kendi kişisel kulanıcı sözlüğünüzü oluşturabilirsiniz.

Program kullanıcı sözlüğünüdeki kelimeleri size hatırlatarak kelimelerin aktif belleğinize yerleşmesine yardımcı olur. Online Babylon ve Cambridge sözlüğe sahiptir. İngilizce podcast dinleyebilirsiniz. BBC, Yahoo ve VOA sitelerinden ingilizce haberi takip edebilirsiniz."

Hemen hemen takip ettiğim bütün siteleri hatta daha fazlasını içinde buldum diyebilirim. Reader gibi.. Çok pratik.. üstelik video izleyebiliyorsunuz.
İçindeki internet sitelerinin çoğu intermediate seviyesinde. Özellikle VOA sitelerini tavsiye ederim. Makalelerinde, belli olan yaklaşık 3000 kelimenin dışına çıkmıyor. Eğer beginner seviyesinde çalışmak istiyorsanız ona göre siteleri ekler veya silebilirsiniz.

Improve your English ndir - Download > Gezginler

i found this program good... but im looking for intermediate level ... could you another program sahared?

i found this program good... but im looking for intermediate level ... could you another program sahared?


Bu programda zaten genelde intermediate seviyesinde siteler var. Eğer ileri düzey siteler varsa onları kendiniz silebilirsiniz. Aynı şekilde takip etmek istediğiniz yayınları eklebilirsiniz. Neyi takip edeceğiniz size kalmış. Bu reader... yani, yayın akışını siteye gitmeden bir yerden takip etmenizi sağlıyor. Çok faydalı siteler var hepsini incelediniz mi? Mesela youtube'da video paylaşan ingilizce öğretmenlerinin yayın akışı da var.
Buna ek olarak kelime ezberleme bölümü var ki çok beğendim.. istediğiniz sözlüğü seçiyorsunuz, mesela KPDS ÜDS çıkmış kelimeler sözlüğü var. Ve o kelimeleri ezberlemenizi sağlıyor. Bunun gibi 10 000 lik sözlük bile var.
Bence bu tarz bişey bundan iyisini bulamazsınız :)


İngilizce Kursu

MollaCami.Com