Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Sevgi Programı

Müşteri: Çok fazla teknik bilgim yok. SEVGI yüklemek için ne yapmam gerekiyor
Yetkili: İlk adım olarak KALBİM dosyanızı açmanız gerekiyor. Açtınız mı?
Müşteri: Evet. Ancak su anda GEÇMİŞ ACILAR.EXE, DÜŞÜNDÜKÇE.EXE, HASET.EXE VE GÜCENME.EXE isimli programlar da çalışıyor. Onlar çalışırken SEVGİ yükleyebilir miyim?
Yetkili: Problem değil. Yüklediğiniz anda SEVGİ otomatik olarak sisteminizden GEÇMİŞ ACILAR.EXE’yi silecektir. Bir süre daha geçici hafızanızda kalabilir ama artık diğer programları etkilemeyecektir. SEVGİ er geç DÜŞÜK GÜVEN.EXE’yi silerek YÜKSEK GÜVEN.EXE isimli bir modül yükleyecektir. Ancak, siz HASET.EXE ve GÜCENME.EXE’yi mutlaka kapatmalısınız. Bu programlar SEVGİ’nin yüklenmesine engel olur. Onları kapatabilir misiniz lütfen?
Müşteri: Tamam, kapattım. SEVGİ otomatik olarak yüklenmeye başladı. Bu normal mi?
Yetkili: Evet ama unutmayın ki bu sadece bir temel program. Üst versiyonlarının yüklenmesi için başka KALP’lerle bağlantı kurmanız gerekiyor.
Müşteri: Ooooops... Daha şimdiden bir hata mesajı verdi. Ne yapmam gerekiyor
Yetkili: Mesaj ne diyor
Müşteri: HATA 412-PROGRAM İÇ SİSTEMDE ÇALIŞMIYOR. Bu ne demek
Yetkili: Endişelenmeyin. Bu sıradan bir problem. SEVGİ programının başka KALPLERDE çalışmaya hazır olduğunu ama henüz sizin KALBİNİZDE çalışmadığını söylüyor. Şu komplike programcılık terimlerinden biri, ama daha sade bir dille "Programın başkalarını SEVEBİLMESİ için öncelikle sizin kendi sisteminizi SEVMENİZ gerektiği" anlamına gelir.
Müşteri: Yani ne yapmam gerekiyor
Yetkili: "KENDİNİ KABULLENME " isimli dosyanın altındaki KENDİNİ AFFETME.doc, KENDİNE GÜVENME.TXT, DEĞERBİLME.TXT ve İYİLİK.doc isimli dosyaların üzerine tıklayıp hepsini "KALBİM" dosyasına kopyalayın. Bir de KENDI KENDINE KRITIK.EXE ‘YI tüm dosyalardan ve daha sonra da çöp kutunuzdan silerek tamamıyla yok olduğundan emin olun.
Müşteri: Başardım. Hey! KALB’im gerçekten tertemiz dosyalarla doluyor. GÜLÜMSEME.AVI şu anda monitörümde oynuyor ve SICAKLIK.COM, BARIŞ.EXE ve MEMNUNİYET.com KALB’imin içine kopyalanıyor.
Yetkili: O zaman SEVGİ yüklendi ve çalışıyor. Şu andan itibaren her şeyle başa çıkabilmeniz gerekiyor. Yalnız telefonu kapatmadan son bir şey...
Müşteri: Nedir?
Yetkili: SEVGİ programı ücretsizdir. Onu ve onun tüm modüllerini tanıştığınız herkese verin. Karşılığında onlar da başkalarıyla paylaşacak ve sonucunda size tertemiz modüller geri dönecektir. Mutlu yıllar!
Müşteri: Size de!!

çok güzeldi gerçekten
herşey bu kadar kolay değil aslında ama bilinçlenmek açısından güzeldi teşekkürler... :)

çok güzeldi .. herkese sevgi proğramı yüklemek gerek ..
Tüm sevgi cd lerini kopyalayıp dağıtalım :D

Bom tüm dünyada sevgi patlaması yaşanıyor..
Önleminizi almazsanız sevgi sizide etkisi altına alacak tüm site sakinlerinin dikkatine ;D

:) :)

paylaşımınız için teşekkürler. keşke bu kadar kolay olsa insanların kalbine sevgi yüklemek. ben en üst sürümünden alırdım.


paylaşımınız için teşekkürler. keşke bu kadar kolay olsa insanların kalbine sevgi yüklemek. ben en üst sürümünden alırdım.


bende öyle yapardım teşekkürler.


paylaşımınız için teşekkürler. keşke bu kadar kolay olsa insanların kalbine sevgi yüklemek. ben en üst sürümünden alırdım.

nereden gelip nereye gittigini düsünebilenler icin kolay olsa gerek...

Lakin, SIK SIK update edilmeli :)

paylasim icin tesekkürler kardesim

teşekküerler ...emeğinize sağlık.

Cok güzel bir paylasimdi, tesekkürler...

Yetkili: İlk adım olarak KALBİM dosyanızı açmanız gerekiyor. Açtınız mı?


Iste bircok insan daha bu ilk adimi yapmadiklarindan böyle sevgisiz kaldik...

Hep kulagimizla dinleyip, gözlerimizle bakip, agzimizla konusuyoruz..

Oysa KALBIM dosyasi dinlerken, bakarken, konusurken hep acik olsa, hersey nasilda kolaylasir, güzellesir... diye düsünüyorum...


teşekkürler ...emeğinize sağlık.

İlginç vede güzel bir paylaşım teşekkür ederiz..


İlginç Yazılar

MollaCami.Com