Toplam 4 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 59 sonuçtan 16 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree30Likes

Konu: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

  1. #16
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

      
    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 :
    8 :
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 :
    17 :
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 :
    27 :
    28 :
    29 :
    30 : KÂŞİF
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  2. #17
    Aktif Üye Poyraz Zümrüd-ü Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    1,717
    Rep Gücü
    15

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    16 ve 17'yi ben alayım. ne zamana kadar bitmesi lazım?
    KÂŞİF bunu beğendi.
    Sen!
    Kandili bile görmeyen kör!
    Kandille neyi göreceksin?


    Sadi-i Şirazi

  3. #18
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi


    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 :
    8 :
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 : kaosunefendisi
    17 : kaosunefendisi
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 :
    27 :
    28 :
    29 :
    30 : KÂŞİF


    ADI ÜSTÜNDE OCAK VE ŞUBAT HATMİ EN KISA SÜREDE BİTİRİP YENİ HATİME BAŞLAMAMIZ LAZIM.

    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  4. #19
    Aktif Üye Firtina Mecelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,310
    Rep Gücü
    26

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    7. cüzü alalım
    KÂŞİF bunu beğendi.
    Ey Birader Bir Noktasın! Haddini Bilde Yürü
    Şimdi Ahû Bir Olur Hınzır olur Nice Sürü!..

  5. #20
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 : Mecelle
    8 : üçharfbeşnokta
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 : kaosunefendisi
    17 : kaosunefendisi
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 :
    27 :
    28 :
    29 :
    30 : KÂŞİF
    Konu Müderris tarafından (11-03-2012 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  6. #21
    Tarih öğrenmek farzdır... Kasirga Müderris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4,452
    Blog Entries
    4
    Rep Gücü
    30

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    8. cüzü aldım.

    İhmal ihanete eşittir...
    Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

  7. #22
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    26

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    28-29 aldım
    KÂŞİF bunu beğendi.
    Her düşüş bir öğreniş, ne düşüş bitti ne öğreniş...

  8. #23
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi


    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 :
    8 :
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 :
    17 :
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 :
    27 :
    28 : anise
    29 : anise
    30 : KÂŞİF
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  9. #24
    Moderator Emektar
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    5,858
    Rep Gücü
    27

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    ben acizeden de 27 cüzü okundu olarak işaretlerseniz memnun olurum RABBİM kabul buyursun..
    KÂŞİF bunu beğendi.
    Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.

  10. #25
    Aktif Üye Poyraz Zümrüd-ü Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    1,717
    Rep Gücü
    15

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    16 ve 17. cüzü almıştım ben. ismim değişince unutulmuş sanırım.
    Sen!
    Kandili bile görmeyen kör!
    Kandille neyi göreceksin?


    Sadi-i Şirazi

  11. #26
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi


    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 :
    8 :
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 : Zümrüd-ü Anka
    17 : Zümrüd-ü Anka
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 :
    27 : hak yolcusu
    28 : anise
    29 : anise
    30 : KÂŞİF
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

  12. #27
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    3
    Rep Gücü
    0

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    26 . Cüzü ben aldım
    KÂŞİF bunu beğendi.

  13. #28
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    399
    Rep Gücü
    0

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    valla doğruysa kutlarım hepinizi.. ve sizin gibiler varse helaaal be
    KÂŞİF bunu beğendi.

  14. #29
    Tarih öğrenmek farzdır... Kasirga Müderris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4,452
    Blog Entries
    4
    Rep Gücü
    30

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    Alıntı mevladi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla doğruysa kutlarım hepinizi.. ve sizin gibiler varse helaaal be
    Şüphenizmi var yav
    O kutlananlardan ve helal olsun olanlardan olmak için bir cüz verelim size
    kızılelma ve KÂŞİF bunu beğendi.

    İhmal ihanete eşittir...
    Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

  15. #30
    Global Moderatör Poyraz kızılelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,276
    Rep Gücü
    17

    Cevap: OCAK - ŞUBAT 2012 (Rabiülevvel Ayı ) Kuran-ı Kerim Hatmi

    Alıntı kızılelma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    1 : aişegül
    2 : aişegül
    3 : halill
    4 : halill
    5 : halill
    6 :üçharfbeşnokta
    7 :
    8 :
    9 :
    10 :
    11 : brennerfeld
    12 : brennerfeld
    13 : brennerfeld
    14 : kızılelma
    15 : kızılelma
    16 : Zümrüd-ü Anka
    17 : Zümrüd-ü Anka
    18 :
    19 :
    20 :
    21 :
    22 :
    23 : brennerfeld
    24 :
    25 :
    26 : İLKTUNCEL
    27 : hak yolcusu
    28 : anise
    29 : anise
    30 : KÂŞİF
    teşekkürler.
    sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek
    zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek
    azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek
    edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Ocak (Safer) Kur'an-ı Kerim Hatmi-3
    Konuyu Açan: Sadık, Forum: Hatimler.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 12-02-2010, 02:42

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •