Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Çalışmalarım

[ATTACH=CONFIG]137[/ATTACH]


resmi nasıl büyültebilirim.şimdiden teşekkür ederim

cok gusel ben userine basinca gordum... kendine hesap olusturup imageschak le yukleyebilirsin bide imageschak yukledigini orda gislersin



Kitapçı kardeşim teşekkürler.Şimdi oldu herhalde?

eger imageshackte baskalarinin gormesini istemiyorsan kenarda sekiller var ordan gisleyebilirsin image schak adresinde ama

bu duvara asimlik bisey imis...

teşekkürler,bir tane daha deneyeceğim.

Oldukca gusel calısmalar... Nekdar derste bu sevıyeye geldın?

Oldukca gusel calısmalar... Nekdar derste bu sevıyeye geldın?

Beğendiğiniz için teşekkür ederim.Yukarıda söylediğiniz gibi tablo olarak duvara asmak için yaptım.Özel bir ders filan almadım.Bunlar acemiliklerim.Yaptıklarımdan elimde sadece bunlar kaldı.

Bu vesile ile bir tasavvuf ehli büyüğümüzden şu sözü bizzat kendisinden işittim.Sizlere de nakledeyim
"Hat sanatı ile uğraşanların çoğu evliyadır.Çünki hepsinin bir gayesi var Allah'ın adını en güzel şekilde yazmak "diye buyurmuştu.(en doğrusunu Allah bilir.)işte bu söz" hat sanatı"adını duyduğum zaman daha da anlamlı bir şekilde yapmaya ve düşünmeye sebep oluyor.Bizimki si taklidi bir çalışmadan öte değil.

Ben bu şekilde uğraşısı olanların gerek hat sanatı ile bizzatihi uğraşanların veyahutta benzer şekilde çalışmaları olanları,bunları sevenleri,görenleri Rabbim teala veliler zümresine dahil eylemesini niyaz ediyorum.

AMIN INSALLAH...

ornegin hollanda rotterdam islam universtesinde dr mustafa akdemirin actigi hat kursu var... her daim sordugumda grup olusamaiyor ... bende kendimi genel sanat kursuna yasdirma dusuncesindeydim.cunku hasirlik yerine geciyordu sanat akedemesinde ki bu kurs.. soylediklerinis cok etkileyeci geldi hatta suan hocaya tekrar mail yolluyorum cevap gelir mi bilmem :)

Bak sen aramızda ne yetenekler varda haberimiz yok, ellerine sağlık kardeşim.

Bak sen aramızda ne yetenekler varda haberimiz yok, ellerine sağlık kardeşim.


Estağfirullah Kaşif kardeşim.Önemli olan güzel görmek ve güzel düşünmektir.Bunları bir başka gözle bakan bu duygu düşüncelere sahip olmayacaktır.Rabbim teala elimizin nakşettiklerini gönlümüze nakşetsin.

osel bi boya ve kagit gerektiriyor sanirsam ... nereden bulunabilir?


kardesim kasif sende dene bence

osel bi boya ve kagit gerektiriyor sanirsam ... nereden bulunabilir?

İlk üçünü çuha üzerine pirinç plaka ile yaptım.Belki üzerinde cam olduğu için boya ve kağıt gibi gözüküyor olabilir.Pirinç plakayı çizip keserek yapılan bir çalışma:çok özel olan birşey değil.
En sondaki ise yeşil fon kartonuna rapido mürekkebi yazılan bir çalışma.

cuha? userine princ plaka nerde bulunur ve rapido murekkebi ... cok yabanciyim bu kelimlere


Hat

MollaCami.Com