Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


son istek

Son isteğinde fıkra anlatacak

[b] ABD'nin Teksas eyaletinde cezasının infazına kısa süre kalan bir idam mahkumu, son arzusu sorulduğunda en komiğini anlatabilmek için kendisine internet üzerinden fıkralar gönderilmesini istedi.
1991'de bir çifti kaçırdığı ve öldürdüğü gerekçesiyle idama mahkum edilen 39 yaşındaki Patrick Knight, cezaevinde CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, bir arkadaşının kendisi için internetteki "Myspace" sitesinde fıkra yarışması düzenlediğini ve kendisine gönderilecek en komik fıkrayı, son arzusu sorulduğunda anlatacağını söyledi
.

16 yıldır cezaevinde bulunan ve 26 Haziran'da zehirli iğneyle idam edilecek olan Knight, "Fıkra yarışması düzenliyorum. Kendimin ve idama mahkum olan arkadaşlarımın gülebilmeleri için insanların bana en komik fıkralarını göndermelerini istiyorum" dedi.
Knight, "Burada, cezaevinde bir sorun var. Gerçekten masum olan insanlar burada tutuluyor. Ben masum değilim. Buradaki gerilimi azaltmak için fıkralara ihtiyacımız var. Benim cezam idam. Bunu kabullendim. Ama öleceksen de gülerek ölmelisin" diye konuştu.



:-X

hak eden, etmeyen...
bu gerçeği kim (insanlardan) bilebilir ki ::)

Kişi imanlı olmayınca son isteği de fıkra oluyo tabi..Ama ilginçti...


Kişi imanlı olmayınca son isteği de fıkra oluyo tabi..Ama ilginçti...


Kişi imanlı olmayınca son isteği de fıkra oluyo tabi..Ama ilginçti...
:'(


Güncel Haberler

MollaCami.Com