Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


"Şu Ana Kadar 4 Cesede Ulaşıldı, Aralarında Genel Başkanımız Yok"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, "Şu Ana Kadar 4 Cesede Ulaşıldı. Aralarında Genel Başkanımız Yok" Dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcığolu'nun içinde bulunduğu helikopter enkazında şu ana kadar 4 cesede ulaşıldığını açıkladı. Kendilerine Kahramanmaraş'tan gelen bilgiye göre, ulaşılan cesetler arasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunmadığını söyledi. Destici, "Resmi bilgiye göre, 4 ceset var. 2 kişiye hala ulaşılamadı. Ulaşılan cesetler arasında genel başkanımız yok" diye konuştu.

BBP Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, helikopter enkazı ile alakalı son bilgileri basın toplantısı ile duyurdu. Şu ana kadar bilgi kirliliğinin yaşandığını dile getiren Destici, başbakanlık ve Kahramanmaraş'ta kriz merkezleri bulunduğunu ve bu kriz merkezlerinde BBP'nin 4 genel başkan yardımcısının görevlendirildiğini söyledi. Kahramanmaraş'taki kriz masasında genel başkan yardımcısı Ahmet Şanverdi'nin her türlü bilgiyi parti genel merkezine ulaştırdığını dile getiren Destici, "Son bilgiler 4 tane cesede ulaşıldığını gösteriyor. Bunların arasında genel başkanımız yok" dedi.

Şu ana kadar ulaşılan pilot, İHA muhabiri, Sivas il başkanı ve il genel meclisi üyesine rahmet dileyen Destici, Başbakan Erdoğan'ın NTV'de söylediği '6 kişiye Allah'tan rahmet diliyorum' sözleri üzerine geçilen son dakika haberlerinin yanlış olduğunu savundu. Dün gece saat 03:00'te Başbakan Yardımcısı Cemil Çicek ile görüştüğünü, başbakanın bu sözünü paylaştıklarını aktaran Destici, "Sayın Çiçek NTV ve CNN televizyonlarına telefon açarak bu haberi düzeltmesini istedi. Hala düzeltilmedi, biz bunlara itibar etmiyoruz" şeklinde konuştu.

İlk olay yerine ulaşan 16 kişiden aldıkları haberde 4 ceset olduğunu öğrendiklerini kaydeden Destici, "Emniyet, jandarma, içişleri bu bilginin dışında başka bilgi varsa açıklasınlar" çağrısında bulundu. 'Umudumuzu yitirmedik ama yaşıyor da diyemiyoruz' diyen Destici, Yazıcıoğlu'nu Çağlayancerit'teki son mitinginde açıkladığı 'Sizleri Allah'a emanet ediyorum' sözlerinin partililerce devam ettirileceğini dile getirdi.

Destici, "Sonuç ne olursa olsun Büyük Birlik Partililer sonuna kadar Yazıcıoğlu'nun çizgisinde olacaklardır. İtidali elden bırakmasınlar. Hepinize itidal sabır ve vakar diliyorum. Vatana millete devlete bağlılığımızı kaybetmeyelim" değerlendirmesini yaptı. Yazıcıoğlu'nun 7 buçuk yıl hapis yattığını yine de devlete bağlılığını kaybetmediğini hatırlatan Destici "Biz de arkadaşları olarak kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

28.03.2009 /13:41

İnşeAllah öyledir Ama zor gibi...

Henüz bulunmadığı için resmi olarak vefat ettiği haberlerinin doğru olmadığı belirtiliyor.
Ama söylediğiniz gibi sağ olarak bulunması zor görünüyor :-\


İnşeAllah öyledir Ama zor gibi...


Henüz bulunmadığı için resmi olarak vefat ettiği haberlerinin doğru olmadığı belirtiliyor.
Ama söylediğiniz gibi sağ olarak bulunması zor görünüyor :-\

Haklısınız Allah'ın rahmetinden ümid asla kesilmez belki...inşallah..


İnşeAllah öyledir Ama zor gibi...
:(

Malesef resmi açıklama geldi...


Cenab-ı Hakk taksiratını affetsin...


Malesef resmi açıklama geldi...

TAKDİRİ İLAHİ..

:(

Amin

RAbbim..merhamet buyursun...

genel başkanlıktan resmi açıklama yapıldı :'( :'(


Cenab-ı Hakk taksiratını affetsin...
Amin Amin Amin :'(


Güncel Haberler

MollaCami.Com