Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ekonomik Kriz Teğet geçiyor- İşsiz sayısı 3,3 milyona çıktı

Hani hatırlıyormusunuz ,Başbakan Tayyip Erdoğan ,Ekonomik Kriz bizi teğet geçecek demişti.Hamdolsun Kriz Deldi Geçti! …2009 Mart Ayında yayınlanan aşağıdaki haber itibariyle İşsiz sayısı 3,3 milyona çıkması ve Sanayi üretimin küçülmesi,hiç söz söylemenden herşeyi net bir şekilde gösteriyor.Bana göre Gerçek işsiz olanların Sayısı 5 ila 6 milyon arasındadır.

Ama AKP ekonomik krizi çoktan çözdü bile.Yani AKP,Ekonomik Krizin bedelini ödeyen Halka Bedava Beyaz eşya,Buzdolabı,Kömür,Çamaşır makinesi,Televizyon,Mobilya,Erzak torbaları,Gıda Paketlerini Halka dağıtarak.

Kanaatimce 29 Marttaki Yerel Seçimden sonra Ekonomik Kriz dahada derinleşecektir.

http://www.milligazete.com.tr/haber/issizlikte-korkunc-rakam-118383.htm

16 MART 2009

İşsiz sayısı 3 milyon 274 bine çıktı

İşsizlik oranı Aralık ayında yüzde 13.6'yla rekor kırarken, işsiz sayısı 3.3 milyona yaklaştı. Verilere göre her dört gençten biri işsiz. Ekonominin en önemli sorunlarından işsizlikte artış yedi aydır sürüyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, işsizlik oranı Aralık ayında yüzde 13.6'ya yükselerek rekor kırdı.

http://www.porttakal.com/haber-sanayi-uretimi-resmen-coktu-232489.html

Sanayi üretimi 'Resmen' çöktü

09 Şubat 2009

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2008 Aralık ayı Sanayi Üretim Endeksi sonuçlarını açıkladı. Kasım ayındaki yüzde 13.3'lük düşüşten sonra Sanayi üretimi Aralık ayında da yüzde 11.9 geriledi. Özellikle imalat Sanayindeki üretim düşüşü yüzde 13.2 ile oldukça yüksek düzeyde gerçekleşti.

2008 Aralık ayında, aylık bazda, imalat Sanayinde yüzde 13,2, elektrik, gaz ve su sektöründe yüzde 5,3, madencilikte yüzde 2'lik daralma yaşandı.

insan yeri gelir çamaşırını bulaşıgını elinde yıkar yemegini iki taş üzerinde pişirir ama aç kalırsa gidecek bir kapı bulamaz bunları dagıtmakla oy alamaz tabiki ama hangisi çıkar peşinde degilki daha dün başörtüsü yasaklansın diye çırpınanlar şimdi baş örtülü hatta çarşaflı kadınları meclise sokmuyorlarmı allah sonumuzu hayretsin bu gidiş gidiş degil herşey çıkar olmuş :( :(

hayır hayır olur mu öyle şey kriz bizi teğet geçti ;)

acaba teğet geçti ifadesi kullanılırken kimi baz alıyorlar aklım şaştı eminim bizim türk halkını değil öyle olsaydı bu sözden sonra çıkıp özür dilerlerdi


Güncel Haberler

MollaCami.Com