Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


CIA CAMİYE SIZDI!

CIA CAMİYE SIZDI!

CIA ajanı James Jeffrey

Büyükelçi görünümlü CIA ajanı James Jeffrey, Sakarya şovunun ardından önceki gün de Maltepe Camii’nde namaz kılanları izledi

Halkla ilişkiler!
Türkİye’deki karşıtlığı kırmak için imaj çalışması başlatan yeni ABD Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, Sakarya’da Mustafa Kemal Atatürk’ü överek başlattığı şovunu, Maltepe Camii’nde sürdürdü.

İmamı davet etti
Öncekİ gün akşam namazı sırasında camiye gelen Jeffrey, meraklı bakışlar altında bir süre namazın nasıl kılındığını izledi. Obama’dan selam getirdiğini söyleyen Jeffrey, imamı ABD’ye davet etti.

Camide CIA operasyonu
ABD’nin büyükelçi görünümlü CIA ajanı James Jeffrey, Ankara’da koruma ordusu eşliğinde cami ziyaret ederek Amerikan propagandası yaptı

Türkiye’deki karşıtlığı kırmak için imaj çalışması başlatan ve Ross Wilson’dan, iyi derecede Türkçe bilen James Jeffrey’i atayan ABD’de faliyetlerini tam gaz sürdürüyor. Birkaç gün önce Sakarya Meydan Muharebesi’nin gerçekleştiği yere giderek Büyük Önder Atatürk’e övgüler yağdıran ABD’nin Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, önceki gün akşam namazı sırasında tarihi Maltepe Camii’ni ziyaret etti.

Korumaları da yanındaydı
Korumalarıyla camiye gelen Jeffrey, meraklı bakışlar altında bir süre namazın nasıl kılındığını izledi. Namazın ardından cemaatle sohbet eden Jeffrey, Obama’dan selam getirdiğini söyledi. Jeffrey, Obama’nın İslam ülkeleriyle iyi ilişkiler içinde olma isteğini içeren mesajını cemaate iletti. Jeffrey, daha sonra yarın ABD’ye gidecek cami imamı Mustafa Demir ile sohbet etti. Büyükelçilik kaynakları, çeşitli meslek gruplarından bazı kişilerin meslektaşlarıyla tanışması için ABD’ye gönderildiğini belirterek, Demir’in de bu çerçevede Amerika’ya davet edildiğini belirtti. Demir, Büyükelçi’nin kendilerini 17 Şubat’ta büyükelçilikte yemeğe davet ettiğini söyledi.

İmam çok mutlu olmuş!
İmam Demir, ziyaretin önemli bir yakınlaşma sağladığını ve her iki tarafı da mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: “Dini faaliyetlerle ilgili bilgi edinmek amacıyla ABD’ye davet edildim. Ziyaret bizi mutlu etti. İslamiyet ile ilgili soruları oldu. Kuran-ı Kerim’de ismi geçen kaç peygamber olduğunu sordu, biz de söyledik. Hazreti İsa’nın isminin olduğunu ve bizim bütün peygamberlere inandığımızı söyleyince çok mutlu oldu.”

Büyükelçi Jeffrey Sakarya Zafer Anıtı ve Duatepe Şehitlik Anıtı’nda objektiflere poz vermişti.

Atatürk ilham kaynağı
ABD’nin Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, geçtiğimiz hafta da Sakarya Savaşı Anıtlarını ziyaret etmişti. Burada Atatürk’ün savaş sırasında karargah olarak seçtiği bina olan Alagöz’deki Karargah Müzesi’ni gezen Jeffrey, ziyaretçi defterine şunları yazmıştı: “Mustafa Kemal Atatürk’ün zaferi yanlızca müttefikimiz modern Türkiye’nin doğuşunu sağlamamış, aynı zamanda özgürlük ve bağımsızlığa hasret olanlara ilham kaynağı olmuştur.”

[right]Sümeyra YILMAZ
Yeniçağ
[/right]

Osmanlı zamanında dışardan gelen misafirler Eyübe de gitmek isterler,fakat görevliler bu isteğe olumlu cevap veremezlermiş,

efendim biz Eyübe karışamayız,oranın sahibi caminin imamıdır,o izin vermeden sizi sokamayız derlermiş,

imam efendide asla küffarı sokmazmış Mübareğin yakınlarına,

şimdi imama bak ,imama bak ,

diyecek ne var ki?!


Güncel Haberler

MollaCami.Com