Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


www.reddediyoruz.com

www.reddediyoruz.com açıldı
Ermeniler'den özür dilenmesine yönelik başlatılan kampanyaya Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğretim üyelerince karşıt bir kampanya başlatıldı. SAÜ'lü akademisyenler tarafından başlatılan karşıt kampanyada www.reddediyoruz.com isimli web sitesi oluşturuldu. "Özür dilemeyi reddediyorum' kampanyası imzaya açıldı.

Sitede şu açıklama yer alıyor: "Birkaç akademisyen ve gazetecinin ön ayak olmasıyla, 1915 olayları için 'Ermenilerden özür dilenmesi' yolunda bir kampanya başlatıldığını ve buna eş zamanlı olarak Ermenistan'da bulunan 300 Ermeni aydınının Sayın Cumhurbaşkanı'na gönderdikleri ağır ithamlar taşıyan 'Soykırımı Tanı' çağrısını endişeyle izlemekteyiz. Böyle bir kampanyanın haksız, yanlış ve ulusal çıkarlarımız açısından sakıncalı olacağına inanıyoruz.

1915 yılında Osmanlı Devleti'nde meydana gelen bir dizi olay kapsamında, Türkiye'ye yöneltilen 'Ermeni Soykırımı' iddiaları ve Türkiye'nin bunu tanıması ve özür dilemesi talepleri, Türkiye'ye yönelik baskı ve sindirme siyasetinin sürdürülmesi çabalarından başka bir anlama gelmemektedir. Bu olaylardan dolayı özür dilemek demek, bütün Türk tarihini yok saymak, inkar etmek demektir. Bütün bu suçlamaları reddediyoruz."

SAÜ öğretim üyeleri bütün duyarlı tüm vatandaşları 'Özür dilemeyi reddediyorum' açıklamasına imza atmaya çağırdı.

Hımmm Sakarya 8)

Teşekkürler SAÜ öğrencileri ve katılımcı gazeteciler ;)
Haber için teşekkürler...

bilgilendirme için tşkkrlr..

teşekkürler kardeşim.


bilgilendirme için tşkkrlr..

bende "özür bekliyorum" sitesini görmüştüm... buna da bi bakacağım...


Güncel Haberler

MollaCami.Com