Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 21 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree6Likes

Konu: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

  1. #1
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    yardim edin babam bir psikopat(danisma)

      
    babam cocukluktan beri sorunlu bir cocuktu.... onune sofrasi gelmediginde sofrayi ters cevirirdi...kendinden buyukce abisinin esini kilitlerdi eve... bu adam bi evlilik yapti annemle... ama hic iyi gitmedi... annem ne donem onu birakmak istese... cocuklarini ve annemi oldurcegini soyledi...aldigi sus esyalari yere kirip atti...annem hic birakamadi... ablam zorla bi evlilik yapmak durumunda kaldi....istemedi onu az daha oldurecekti....suan kafasini taktigi kisi benim...beni tehdit ediyor... senide oldurcem sonra kendimi diyor.... ben altan aliyorum ... baskasi olsa ters bi yanit verse belkide olecek.... cani tehlikem var.....ama bi yandan dini kurallar yuzunden onu sikayet edemiyorum ... ama napacagimi bilmiyorum .... beni bir turlu rahat birakmiyor.... hastalaniyorum...

  2. #2
    Aktif Üye Aktif ruveyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    223
    Rep Gücü
    11

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    durumuna çok üzüldüm kardeşim, ama dini kurallar neden engel şikayet etmene onu anlamadım..din zulmetmeyiniz ve zulme uğramayınız buyuruyor...
    Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır

  3. #3
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    babaya isyan konusunda eger onu tedavi konusunda sikayet edersem... yaptiklarini anlatmaktan korkuyorum

  4. #4
    Aktif Üye Aktif ruveyda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    223
    Rep Gücü
    11

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    yanlış biliyorsun, ana babaya isyana girmez ki bu, can tehlikesi var...
    Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır

  5. #5
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    yeni beni aradi yusde yus degismisti yine cok yumusak ve iyi konustu napacagimi bilemiyorum merhamet ediyorum boyle yapinca

  6. #6
    Moderator Firtina vahit koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2,376
    Rep Gücü
    24

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    Her ne olursa olsun terdaviye ihtiyacı oldugu anlaşılıyor hemen tedavi yoluna gidilmeli gerekirse şikayet edilmeli bu dini olarak ta böyledir babanızı terdavi ettirmeli siniz her ne olursa olsun işi babaya isyan noktasında görmek çok ama çok yanlış bu yanlışınızdan hemen dödün ne gerekiyorsa tedavi için hemen yapın kardeşim
    ‘Süleyman’ Olarak Yaşamak
    İmkân yok belki, Sultan Fatih gibi at üstünde ölmeye
    Bedenimizi, Ulubatlı Hasan gibi oklara siper etmeye
    Kanuni Sultan Süleyman gibi dünyayı inletmeye
    Ama sözümüz var Üstâza; hizmet peşinde koşmaya
    Ehl-i küfre inat, Allah için dinimizi-imanımızı korumaya
    Her birimiz bir ‘Süleyman’ olarak yaşamaya
    Dünyayı birer ‘Süleyman’ olarak terk etmeye

  7. #7
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    iki gun icinde 4 saat uykuyla durdum ...criss merkesini aradim... ev doktorunu onerdiler...ev doktoruna gittim iki secenek verdi polis zoruyla yada onu ikna etmem gerekiyordu..... ustune psikologa gittim psikolog tedavi eger kendisi gelirse ikna olmus bi bicimde daha iyi yanit verir dedi.... hic konusmadim onla yine yusde yus degismis bi vasiyetteydi... mesafa koydum evime gelmiyeceksin diye... ve iki secenegi oldugunu soyledim ve sanirim ikna oldu basardim

  8. #8
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Dec 2012
    Mesajlar
    2
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    tam sızofrenı allah sıfa versın

  9. #9
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Dec 2012
    Mesajlar
    2
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    once esegını saglam kazıga bagla sonraallah a emanet et adam oldurecegını soyluyor bır kac belırtı de vermıs sen hala anne ye baba ya ıtaat dıyorsun peygamber efendımız s.a.v bıle ben nasıl olsa peygamberım yan gelıp yatayım mı demıs yoksa herkesten daha fazla mucadele mı etmıs dusun.o tam sızofrenı senı evlat esını hanım gormuyor kı sızı tam bır hayvan gıbı goruyor bu yuzden tedavı olana kadar sızde onu baba gormeyın ama tedavı olmaına yardımcı olun.kabul etmezse uzak durun psıkolojı kıtapları okuyun kı boyle ruh hastaları cok . en azından kısılıgı ve hastalıgı hakkında bılgı sahıbı olursunuz.belkı işi yoktur bunalımdadır belkı de gızlı bır sevgılı bulmus ya da alkolıktır yazmamıssın boyle sorunları da olabılır

  10. #10
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    babama hic evladinin saygisi yok.. tek benim var ... o bunu hissediyor....bagimis cok guclu...tedaviye ikna ettim.. bana sarilaraak agladi seni cok seviyorum diyerek ...

  11. #11
    Aktif Üye Aktif emilipınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jul 2012
    Mesajlar
    246
    Rep Gücü
    6

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    sen gerçekten iyi birisin kitapçı çok da akıllısın bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum çünkü sabırlısın ve allah sabredenlerle beraberdir
    vahit koç ve serhendi bunu beğendi.
    Zülfünün zencirine bend eyledi şâhım beni, Kulluğundan etmesin âzâd Allah'ım beni.

  12. #12
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    Allah yardımcın olsun kardeşim
    vahit koç bunu beğendi.
    Aciz bir kul

  13. #13
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Dec 2012
    Mesajlar
    1
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    allah sabır versın
    vahit koç bunu beğendi.

  14. #14
    Aktif Üye Aktif serhendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    295
    Rep Gücü
    9

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    Değerli kardeşim,

    Her insan imtihandadır. Bir kısmı darlıkla, bir kısmı varlıkla. Bir kısmı hastalık bir kısmı da sağlıklı olmakla imtihandadır. Hizmetimize verilen şeyler gibi verilmeyen şeylerde bir imtihan vesilesidir.

    Bu konuda Cenab-ı Allah yardımcınız olsun.Sıkıntılarınızı gidererek sizleri ferahlandırsın, babanıza acil şifalar ihsan eylesin.Efendimiz (s.a.v.) in buyurduğu gibi cenneti kazanmanıza vesile eylesin.
    KÂŞİF bunu beğendi.

  15. #15
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20

    Cevap: yardim edin babam bir psikopat(danisma)

    Alıntı serhendi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli kardeşim,

    Her insan imtihandadır. Bir kısmı darlıkla, bir kısmı varlıkla. Bir kısmı hastalık bir kısmı da sağlıklı olmakla imtihandadır. Hizmetimize verilen şeyler gibi verilmeyen şeylerde bir imtihan vesilesidir.

    Bu konuda Cenab-ı Allah yardımcınız olsun.Sıkıntılarınızı gidererek sizleri ferahlandırsın, babanıza acil şifalar ihsan eylesin.Efendimiz (s.a.v.) in buyurduğu gibi cenneti kazanmanıza vesile eylesin.


    Aminn...

    Allah yardımcınız olsun..

    Şu an itibariyle durum nedir?
    serhendi bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Onemli 91 yasindaki babaannemin abdest almasi nasil olur yardim edin
    Konuyu Açan: kitapci, Forum: Dini Sorular ve Cevaplar.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 04-12-2012, 08:07
  2. [Rüya Tabiri] babam
    Konuyu Açan: rüyaa, Forum: Misafir Soruları.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 01-05-2012, 11:35
  3. [Rüya Tabiri] babam
    Konuyu Açan: rüyaa, Forum: Misafir Soruları.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 01-05-2012, 10:50
  4. yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik
    Konuyu Açan: kitapci, Forum: Bulamiyorum, yardim edin...
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 06-04-2012, 10:14
  5. Psikopat kedi :))
    Konuyu Açan: neyzen.lal, Forum: Komik Resimler.
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj : 19-03-2009, 09:31

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •