Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


KaleM nasil ggucleNdirilir

Yasantim cok inisli cikisli ... Ve inanin ask, para, is , okul,aile , arkadslik konusunda bir anda uzerinden alinmislik dibe vurulmusluk var...ben bunu yazamiyorum oysa cok deneyimlerim var... Hayata dair....konusunca birileriyle cok guzel dogru kelimelerle anlatabiliyorum ve diksiyonumda cok duzgun... Ama iki satirda bu tecrubeleri yazamiyorum ... Kalemim nasil guclenir?

Kalemi eline alıp sayfanın başında bekledin mi hiç ablacım? Sen bekle belki saatlerce yazamıcaksın belkide günler olucakk ama bekle sonradan kağıda bir bir dökülecek içindekiler...Zaten ilk başta kalemi alır almaz yazamaz insna bi durur bekler sonra devamı geliyor işte. Ve senden çok iyi işler çıkar hele ki şiir. Çünkü yaşam tecrüben var...

"Ruhum yıpranmadıkça kalemim hareket etmemekte."

Dun gece bekledimmmm. cikmadi... Kibir hakkinda bisey yazmak istiyorum mesala korkuyorum islama ters hareket edermiyim diye..daha once de mason bi klup baskani yasadigim cogu seyi gordu kitap yazmalisin demisti suan dusunmeye basladim... Teker teker onca olay ve hatiralari dusunmek zorda gelmiyor deil hani? Ama en azindan gozlemlediklerimi siir ve kisa yazi seklinde yazabilmeliyim ... Kopuk kopuk geliyor ama kendi kendine konusunca oluyor yazarken sozleri unutuyorum...

Bende yazmayı severim ve alışkanlık haline getirdim bayağı da var zaten yazmışlığım. İlk başlarda düzgün kuramadım cümleleri aklıma gelen şeyleri yazdım sonra onları defalarca okuyarak yerini değiştirdim daha güzel anlamlar, imgeler yükledim ve ona göre devam ettim. İlk bikaç şiir acemiliğimizi yansıtıyor ama bikaç şiirden sonra çok güzel işler çıkıyor gerçekten.

Kopuk kopuk geliyor ama kendi kendine konusunca oluyor yazarken sozleri unutuyorum...

Bu yazmak isteyen herkese olmuştur. O kopuk kopukları not et ki unutmayasın. Sonra o kopuklardan daha güzel cümleler oluştur. O yüzden ben genelde bir sayfada yazamam şiiri bi tarafına yazarım sonra temiz kağıda daha güzel cümlelerle geçerim. Ya zaten bikaç cümle yazınca devamı geliyor. İşte yeterki bi başlayabilelim.

Bi tane dene at foruma eleştirelim :) Ona göre eksiklerini de tamamlarsın.

Bi iki siir attim serbest kurside...

Ha bu arada gercekten mason bi klup baskani girdi hayatima...hayallerle yasadigimi iddea Eden olabilir... Belki rahatsizligimdanda buna suphe duyan olabilir ben delirmeden once en yakin dostlarimdan biriydi bir projede yurt disinda tanistik.. Mail telefon ve mektuplarla beni her daim dinledi destekledi ve oda gitti ... Giderken sende gidersen ben artik kafama huni takarim demistim :) gercekten bi kac ay sonra o huniyi taktim:)

Ehehhe :) neden şüphemiz olsun ki? Ahhh kitapçıııııııııı :)

Ne bilim:) insan cok bilinmeyeli denklem gozuksede Algi olarak digerlerini basite algilarlar


Genel Soru ve Cevaplar

MollaCami.Com