Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Suvari

Konu: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

  1. #1
    Üyemiz Okur Durmus_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    36
    Rep Gücü
    3

    Lightbulb Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

      
    Arkadaşlar başlıktanda belirttiğim gibi benim bi arkadaşım var.
    Evlilik geçirmiş 6 ay beraber kalmışlar ve ayrılmışlar şiddetli geçimsizlikten ve 7 aydırda ayrı yaşıyorlar bu ayın 15 inde boşanma davaları var.benim bayan arkadaş tazminat istiyor.karşı taraf ise bunu istemiyor boşanmayıda istemiyor.bu dava aşağı yukarı ne kadar sürer.
    Bide mahkemeyi başka tarihe atarsa kaç ay sonraya atar ?
    Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. // Hz.Osman

  2. #2
    Aktif Üye Firtina cepni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    2,784
    Rep Gücü
    19

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    bir avukatlık sitesi bulup sorsanız !
    neyi arıyorsan O'sun sen...!

  3. #3
    Üyemiz Okur Durmus_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    36
    Rep Gücü
    3

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Biliyorumm ben bu foruma sormak istedimm.başka hiç bi foruma üyeliğim yok çünkü
    Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. // Hz.Osman

  4. #4
    Ihya Bağımlılık Yapar :) Firtina Suvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,623
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    neden tazminat istiyor ki, kurtulsun geçsin.. yarın da senden aynı şekilde tazminat isteyemeyeceği ne malum
    kitapci bunu beğendi.
    Forumda bugün, dün, geçen sene bugün gibi durumlar için ihyaforum.net sayfasına tıklayınız..

  5. #5
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Millet ucmus

  6. #6
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Ben kuzenime sorarim kendisi bosanma avukati...

  7. #7
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    CEbmde kontur yok turkiyeyi aramak icin mail attim... Cvp gelir insallah.. Suvari insallah yaniliriz bu kiz konusunda

  8. #8
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    SordUm Detaylari bilmesi gerekiyormus. Ayrica Benim kuzenim siddet ve zina olmadikca bosamiyor muddet veriyor.diger bi kuzenimse bosandi nedeni namusuna atilmis sozler vardi oda nafaka tazminat istedi 2 3 yil surdu davasi...

  9. #9
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    KaRsI Tarafin tuTmuna bagliymis. En erken 7 ,8 ay suruyor

  10. #10
    Üyemiz Okur Durmus_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    36
    Rep Gücü
    3

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Kitapçı Arkadaşım Teşekürler cvb İçin.İnş yanılırsınız
    Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. // Hz.Osman

  11. #11
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Ben sevgilimden ayrildim yillarca kimseyle cikmadim.. Bu kiz evlenmis suan baska erkegin nikahi altinda ve seninle birlikte... Fastfood Gibi bazi seyleri kolay harciyo geldi.. Seninde harcanmani istemem yanilma payim yuksek kardesim en dogrusunu Allah bilir.evlilik evcilik deil,askda oyuncak deil...

  12. #12
    Üyemiz Okur Durmus_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    36
    Rep Gücü
    3

    Cevap: Çekişmeli boşanma davası ne kadar zaman sürer??

    Kardeşim bu dünyada ne yaparsan yap değişmeycek şeylerden biride kiminle evleneceğindir.
    Ben elimden geleni yaparım geriye kalan takdiri ilahi kısmet :d
    Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.. // Hz.Osman

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Cinayet ve Kan Davası Üzerine!!!
    Konuyu Açan: firdevs27, Forum: Hayatın İçinden İslam.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 15-04-2012, 18:19
  2. bir cinayet davası
    Konuyu Açan: cennet ırmağı, Forum: Fıkralar.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj : 11-04-2009, 16:55

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •