Toplam 15 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree10Likes
  • 2 Post By kitapci
  • 4 Post By
  • 1 Post By ruyi zemin
  • 1 Post By KaRNeC
  • 1 Post By
  • 1 Post By jkd55

Konu: evli olan bir kadına aşık oldum

  1. #1
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    1
    Rep Gücü
    0

    evli olan bir kadına aşık oldum

      
    ben yaklaşık 1 senedir evli olan ve komşumuz olan bi kadına aşık oldum aramızda 12 yaş fark var benden büyük.ne zaman aşık oldugumu anladım derseniz onu her gördügümde kalpim atıyo sürekli aklımdan cıkmıyor.bir gün olsun onu düşünmeden edemiyorum..bir gün onun kapısını çaldım konuşmak istedim oda kabul etti eve aldı beni anlattım hoşlanıyorum senden dedim teklif ettim bide tabiki oda evli oldugundan ve cocugu oldugundan kendime yakıştırmam dedi olmaz dedi güzel bişekilde bnde 1 ısrar etim 2 ncisinde tamam demim evden ayrıldım o günden sonra kadın beni her gördügünden yüz ceviriyor ne slm veriyo ne hatır soruyor ve bn hala onu seviyorum ama onun bu davranışları beni üzüyor acapa ne yapmayalım bundan sonra tekrar konuşmak istesem nasıl eskisi gibi hiçbirşey olmamış gibi bi duruma getirebilirim yardımcı olurmusunuz bide yaptıgım bu hareketler sonrası dinimizde ne gibi sakıncaları var acil yardımlarınıza ihtiyaçım var

  2. #2
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Ynt: evli olan bir kadına aşık oldum

    o bi Allahin kullu kardes Allah size daha iyilerini karsiniza cikarir siz yeterki israrci olmayin gonlunuze Allah askini ve Allah sevgisini koyun ve Allaha guvenin... bunlar taze duygular elbet gececektir...onemsemiyin kendinizi farkli ugraslara verin tipki onun yaptigi gibi... onun cocuklari var kardesim sirf bu bile sizin ondan uzak kalmaniz icin yeterli... dinimizce yuva yikmanin sakincasi vargaliba... bide soyle dusun ya biri senin cocuklarinin annesi esine asik olsa ve boyle rahatsizlik verse napardin

  3. #3
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Ynt: evli olan bir kadına aşık oldum

    Bir kadının güzelliği bir Müslümanın gözüne çarpar da ondan gözünü çevirirse,Cen...ab-ı Hak o Müslümana lezzetini kalbinde duyacağı
    bir ibadet bahşeder.” (Müsned, 5: 264)-Hadis-i Şerif
    ~Ahmed~ ve vahit koç bunu beğendi.

  4. #4
    Tarih öğrenmek farzdır... Kasirga Müderris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    4,452
    Blog Entries
    4
    Rep Gücü
    31

    Ynt: evli olan bir kadına aşık oldum

    Bilindiği üzere, insanlar yaratılış bakımından medenîdirler. ,
    Toplu bir halde yaşamak ihtiyacındadırlar. Bu yönden aralarında karşılıklı bir takım görevler bulunur. Bunlar gözetilmedikçe, toplum hayatı devam edemez,
    hiç bir işte düzen bulunamaz. Bu görevlerin başlıcalan şunlardır:
    Cemiyet ferdlerinin hayatını gözetmek. Her insan yaşamak hakkına sahibdir.
    Hiç bir kimsenin hayatına haksız yere tecavüz edilemez.
    İslam gözünde bir insanı haksız yere öldüren, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Aksine bir insanın yaşamasına sebeb olan bütün insanları hayata kavuşturmuş gibi olur.
    İslam dininde herkesin namus ve şerefi saldırıdan korunmuştur. Böyle bir saldırı ağır bir cezayı gerektirir. Bunun içindir ki, İslamda gıybet, iftira, alay etme, sövme ve kötü söylemek kesinlikle haramdır. Başkalarının namus ve şerefine saygı göstermeyen kimse, namus ve şeref duygusundan yoksundur. Cemiyetin kutsal duygularına saldıran bir canavar gibidir. ( Büyük islam ilmihali )
    Kaldıkı sizin karşınızda ki kişi evli daha ziyade nikahlı bir kimse.
    Siz o kimseyi alamazsınız.
    Faraza siz gidip alsanız nikahın ne kıymeti kaldı.
    Veya şöyle düşünün sizin aile fertlerinizden birine aynı şeyi yapsalardı ne olurdu...

    İhmal ihanete eşittir...
    Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

  5. #5
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    12
    Rep Gücü
    7

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    bu nasıl bi soru böle yaa siz kendinizdemisinizzz
    jkd55 bunu beğendi.

  6. #6
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    4
    Rep Gücü
    0

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    Eğer şeytandan bir kışkırtma seni dürterse, hemen Allah'a sığın. Şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. (araf suresi 200. Ayet)

  7. #7
    Aktif Üye Aktif ~Ahmed~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    190
    Rep Gücü
    12

    Cevap: Ynt: evli olan bir kadına aşık oldum

    Alıntı kitapci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide soyle dusun ya biri senin cocuklarinin annesi esine asik olsa ve boyle rahatsizlik verse napardin
    Bu kısmını beğendim.

  8. #8
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    6

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    yaptığınız davranış çok yanlış.benzer şeyler benim başıma da geldi.ama karşımdaki kişi bana böyle bir teklifte bulunmadı ve benim çocuğumda yoktu,çünkü bunun bilincindeydi.ben olsam daha sert bir tepki verirdim.bu şeytanın bir oyunu.eğer onu gerçekten sevseniz yuvasını bozmazsınız.

  9. #9
    Üyemiz Okur KaRNeC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    62
    Rep Gücü
    7

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    Alıntı ruyi zemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nasıl bi soru böle yaa siz kendinizdemisinizzz
    Katılıyorum size..

    Bu forum ne hale gelmiş böyle :S
    jkd55 bunu beğendi.
    ihya

  10. #10
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    InSanlari kinama hakkiniz yok... Hersey insan icin yol gosterirseniz gosterirsiniz o zaman yorum yapmayin

  11. #11
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    6

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    Hadisi şerifte bir insan kınadığını yaşamadan ölmez.buyruluyor bu yüzden insanları kınamaktan korkarım ama uyarırım nitekim hatalar insanlar içindir önemli olan yaptığın hatayı fark edip dönmek.inşallah sizde fark ettiniz size tavsiyem o bayandan uzak durmanız yoksa gün gelir bir başkası da aynısını sizin eşinize yapar, bol bol tövbe edip unutmaya çalışın.çünkü bunu size yaptıran nefis ve şeytan okumak isterseniz risaleinur okuyun çok faydası olur.çünkü bende risaleinurlar sayesinde ağır bir tranvadan kurtuldum kurtuldum.sizde kurtulursunuz inşallah.bide önceki mesajım için söylim davranışızın yanlış olduğunu söyledim çünkü bayan evli bundan dolayı.
    Konu vahit koç tarafından (30-10-2012 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
    şahigül bunu beğendi.

  12. #12
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    1
    Rep Gücü
    0

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    Rabbim yardımcımız olsun.. şeytanın vesvesesinden Mevlam muhafaza eylesin kardeşim sende bol bol zikret Felak Nas surelerini oku herkesin imtihanı farlı bizde kınama olmaz ancak dua olur. Rabbim senin de bu imtihanın da yardımcın ola inşaAllah... vesselam...

  13. #13
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    bu arada konu 1 senelik bir konu ama madem guncellendi bu kinama hakkinda bir sey soyleyecem... bi kis vardi baskalariyla birlikte olan kislara kotu bi kelime kullanirdi daha sonradan onlar gibi onlarin yaptigini yapti ....

  14. #14
    Caylak Caylak
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    4
    Rep Gücü
    0

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    Kim, (müslüman) kardeşini işlediği günahından tövbe ettiği halde o günahtan ötürü ayıplarsa, o kimse ölmeden önce o günahı işlemekle cezalandırılır (Tirmizi).
    şahigül bunu beğendi.

  15. #15
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Oct 2012
    Mesajlar
    15
    Rep Gücü
    6

    Cevap: evli olan bir kadına aşık oldum

    ben yeni katıldığım için ne zamanlık bir konu olduğunu bilmiyorum.zaten genel olarak internete takılmam şuan tatildeyim medresede kalıyorum bu siteyede tevafukken girdim o tarz şeylerle alakam olmaz ha bide genel olarak insanları eleştirmem söz konusu bir yuva bu tarz şeylerden anlamadığınız için biraz sıkıntı çekiyosunuz galiba hem yarası olan gocur burda söz konusu siz değilsiniz....

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Mehmet Kef - Ben bir zata aşık oldum (Video)
    Konuyu Açan: Yâde, Forum: Mollaya Özel.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj : 10-10-2010, 12:39
  2. Mehmet Kef- "Ben Bir Zâta Aşık Oldum" Albümü
    Konuyu Açan: farukaktaş, Forum: Müziksiz İlahiler.
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj : 16-08-2010, 21:28
  3. Aşık olan gece uyur mu?
    Konuyu Açan: Asude, Forum: Serbest Kürsü.
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj : 20-07-2009, 13:56
  4. Bu kadına dikkat!
    Konuyu Açan: gözyaşı, Forum: Serbest Kürsü.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj : 11-09-2008, 16:55

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •