Anketimiz: Yeni forum sayfamızı nasıl değerlendiriyorsunuz

Katılımcı sayısı
35. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
  • Gayet güzel tam istediğim gibi

    14 40.00%
  • Daha önceki daha kullanışlıydı

    5 14.29%
  • Henüz alışma sürecindeyim

    16 45.71%
  • Kararsızım. Fikrim yok

    0 0%
Toplam 5 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 73 sonuçtan 16 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree19Likes

Konu: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

  1. #16
    Aktif Üye Poyraz ahirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    1,392
    Rep Gücü
    15
      
    hayırlı uğurlu olsun çok farklı geldi alışacağız inş

  2. #17
    Global Moderatör Kasirga anise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    3,432
    Rep Gücü
    26
    Bu arada ismini değiştirenleri yine eski isimleri ile görmek hoş oldu

    cepni kardeşim adminlerimize mesaj gitmişdir heralde, hiç olmadı sizin 500 ü versinler

  3. #18
    Moderator Aktif _Ay Parcam_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    252
    Rep Gücü
    9
    Hayirli ugurlu olsun hepimize zamanla alisiriz yeni haline
    Konu _Ay Parcam_ tarafından (25-02-2012 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.

  4. #19
    Moderator Emektar Damla_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    7,291
    Rep Gücü
    30
    Hayırlı olsun

    Eski rumuzlara geri dönüş olmuş ama,böyle mi devam edicez bundan sonra,yeni rumuzumu istiyorum ben =)))))



    Resim denemesi yaptım olmuş Buyrun afiyet olsun...

  5. #20
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20
    Ah, şu reklamlar olmasa, dahada iyi olur... Olmaz mı?..
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  6. #21
    Ihya Bağımlılık Yapar :) Firtina Suvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,623
    Rep Gücü
    26
    Alıntı deniz mavisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah, şu reklamlar olmasa, dahada iyi olur... Olmaz mı?..
    Ah bir de benzinsiz araba icat etseler neyse gülü seven tikenini katlanmalı..

    Konu Suvari tarafından (25-02-2012 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir.
    Forumda bugün, dün, geçen sene bugün gibi durumlar için ihyaforum.net sayfasına tıklayınız..

  7. #22
    Aktif Üye Firtina Mecelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,310
    Rep Gücü
    26

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Alıntı ~~serapta bir damla~~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun

    Eski rumuzlara geri dönüş olmuş ama,böyle mi devam edicez bundan sonra,yeni rumuzumu istiyorum ben =)))))
    İkram için teşekkürler serapta bir damla sen kapıda bekle tüm kardeşlerimize ikram et
    Kahveler kaşif ten gelecek galiba

    Eski isimleri görmekte farklı oldu aslında .. zamanla isteyenlerin isimleri yeniden düzenlenebilir..alışma ve düzenleme sürecinde biraz beklememiz gerekebilir anlayışınız için teşekkür ederiz
    Ey Birader Bir Noktasın! Haddini Bilde Yürü
    Şimdi Ahû Bir Olur Hınzır olur Nice Sürü!..

  8. #23
    Moderator Emektar Damla_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    7,291
    Rep Gücü
    30

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Beklerim tabi ne demek,afiyet şeker olsun
    Evet aslında bende özlemişim eski rumuzumu
    Tamam Adminim sorun değil,bende eski rumuzumla hasret gidermiş olurum

  9. #24
    Üyemiz Okur
    Üyelik Tarihi
    Jan 2012
    Mesajlar
    93
    Rep Gücü
    7

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Foruma girdiğimiz de en son konular sayfa olarak başta veya en son da karşımıza çıkması daha güzel olur(bütün siteler de böyle)biz de sağ sola bakmadan aramadan,neler paylaşıldığını görmemiz iyi olur.ne paylaşılımış, kim cevap vermiş.bunları armaktan bizi kurtarın

  10. #25
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Alıntı Deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kahveler kaşif ten gelecek galiba
    Buyrun efendim, tüm üyelere ikramımızdır, afiyet olsun...
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  11. #26
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Alıntı Piri Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah bir de benzinsiz araba icat etseler neyse gülü seven tikenini katlanmalı..

    Aleyküm Selam Piri Reis kardeşim, az kaldı yakında onuda yaparlar..
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  12. #27
    Moderator Firtina vahit koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2,376
    Rep Gücü
    24

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    hepimize hayırlı olsun bakalım her şey daha iyi olacak bakın başladı bile
    ‘Süleyman’ Olarak Yaşamak
    İmkân yok belki, Sultan Fatih gibi at üstünde ölmeye
    Bedenimizi, Ulubatlı Hasan gibi oklara siper etmeye
    Kanuni Sultan Süleyman gibi dünyayı inletmeye
    Ama sözümüz var Üstâza; hizmet peşinde koşmaya
    Ehl-i küfre inat, Allah için dinimizi-imanımızı korumaya
    Her birimiz bir ‘Süleyman’ olarak yaşamaya
    Dünyayı birer ‘Süleyman’ olarak terk etmeye

  13. #28
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20

    Question Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Resim ekleme butonu aktif değil mi? Yoksa ben mi yapamıyorum?..
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  14. #29
    Üyemiz Okur LâHuTî - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    75
    Rep Gücü
    8

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    Yeni sisteme geçilmesi iyi olmuş.
    Bu daha kullanışlı diğerinden.
    Hayırlı uğurlu olsun.

  15. #30
    Moderator Emektar
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    9,897
    Rep Gücü
    35

    Cevap: Yeni forumumuz ile alakalı görüşlerinizi buradan yazınız

    ilk başlarda alışmakta çok sıkıntı çekeceğimi düşünmüştüm fakat yavaş yavaş bunun yerini heyecan ve rahatlık alıyor diyebilirim. önceki formata alışmış olmanın rahatlığı vardı fakat yeni formatta birçok yeni alternatif devreye sokulmuş. örneğin beğenme ve konuya puan verme butonu özellikle hoşuma gidenler arasında bakalım daha nelerle karşılaşacağız. hepimize hayırlı olsun. inşallah şükrünü de üye sayısını artırarak yerine getirmiş oluruz
    Suvari ve kızılelma bunu beğendi.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Buradan girilir :)
    Konuyu Açan: ahirim, Forum: Fıkralar.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 27-03-2012, 23:49
  2. Kullanacağınız cümleleri yazınız Arabçaya çevirelim
    Konuyu Açan: medineli46, Forum: Arapça.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj : 15-02-2012, 18:48
  3. Sitemiz hakkında düşüncelerinizi buraya yazınız
    Konuyu Açan: Suvari, Forum: Site Hakkında İstek ve Görüşler.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj : 17-02-2010, 00:48
  4. El yazınız profesyonelliğinizi ele veriyor!
    Konuyu Açan: janwes, Forum: Kişisel Gelişim .
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 17-05-2009, 18:07

Bu Konu İçin Etiketler

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •