Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Toplu mail yollayan üyelerin dikkatine

Merhaba arkadaşlar

Hiç sevmesemde toplu mail yollamayı görev bilenler olmakta.

Mailine gelen bir maili bir başkasına yollamak için can atıyor bazıları. forumda 2 konu aç desen işim gücüm var olur ama mail yollamak birinci vazifeleridir..

Tabi bazende yollanması icab ediyor işte. bu durumlar istisna


Toplu mail yollayan kişiler:

Mailinizde kayıtlı olanlar genelde MSN de görüştüğünüz kişilerdir. Eğer için de gram kadar allahına ve peygamberine sevgin varsa elalamin abazalarına özelindeki arkadaşlarını peşkeş çekme.. Ağır bir kelime ama artık yeter. Bıktım artık bu fırsatcılardan.. Yaptığın basit sandığın şey bazen en yakınındaki bir arkdaşının hayatının kararması olabiliyor..

mailinde bir şekilde kayıtlı oluyor bir iki fırsatcı ya da yolladıkların mailinde... çarşaf çarşaf arkadaşların mailleride yolladıgın toplu mailin yanında hediye olarak sunuluyor.. dahası sana gelesiye kadar 7 cedddi de listede topluca duruyor.. 100 leerce mail adresi..

sonra kalkıp birileri o maillere spam mailler yollamaya reklamlar yollamaya başlıyor. ya da sayende bir arkadaşını msnine ekleyip özelinden ağına düşürmeye çalışıyor..

Kaçınız bu yolla eşinin karşı cinsin adresine eklenipte muhatap olunmasını ister?

* * * *

Arkadaşlar allah rızası için dikkat edelim. bu işin kuralını bilmiyoırsak toplu mail denen illete elimizi yüzümü bulaştırmayalım. eğer illa istyyorsanız paylaşmak, gelin forumda başlık açın. hem yüzlerce binlerce kişiye ulaşısırsınz hemde aylarca yıllarca okunmasını sağlarsınız. toplu mailler bir kere bakılıp okunmadan kapanıyor ya da siliniyor çocunlukla..

* * *

işin kuralı nedir:

mail yollarken kime ya da CC yazan yere asla mail adreslerini yazmıyoruz. eğer illa içimizdeki bir ses yollamazsan uyuyamazsın diyorsa BCC kısmında mailleri yazalım ki kimse görmesin..

benim arkadaşlarım temizdir demeyin. sizin arkadaşlarınızın birinin yollayacağı devamı maille yine tüm arkadaşların mailleri tanımadığınız neydüğü belirsiz kişilerin eline geçebilir.. kendinizi ve arkadaşlarınızı tehlikeye atmayın. dikkatsizce toplu mail atanlar lütfen artık sapıklarla bizi uğraştırmayın.

Bu çok önemli mevzu için Allah razı olsun.

Toplu mailleri hiç sevmiyorum. Umarım bu yazı hepimize ders olur...

RABBim doğru yoldan ayırmasın hiçkimseyi!...

bazılarıda bu tarz toplu maillerle kimlerle muhatap oldugunu ispatlamış oluyorlar :)

Bu konuda ben çok özen gösteryrm.forumda okudugum bir konuda nasıl gizli mail gönderilebilecgi yazıyordu.sag yukarı tarafda ''bilgi ve gizli alanlarını göster''yazıyo oraya tıklayınca gizli- kime-bilgi diye sekmeler çıkıyor,gizli sekmesini seçip gönderdgmz zamn kime gönderdgmz görünmüyor.ayrıca eger gelen mailde başkalarının msnleri varsa onlarıda silip düzenliyip o şekilde göndermeye özenle dikkat ediyorum.

umarım kimsenn daha fazla başı agrımaz bu konudan ötürü. :)


Bu çok önemli mevzu için Allah razı olsun.

Tesekkürler bu güzel uyari icin...

Gereksiz bence zaten forumlardan alinan konular o toplu maildekiler.


Bu çok önemli mevzu için Allah razı olsun.

atalay66 ya katılıyorum

internetle tanıştığım ilk gün ,mail yazmasında ilk öğrendiğim gizli olan yerden toplu mailde göndersen sanki giden kişinin şahsına gönderilmiş gibi olduğunu öğrendim ve o gündür bu gündür hiç kimseye toplu maille kardeşlerimin mail adresini göndermedim ...bu konuda eşimde çok titizdir kendisi erkek arkadaşlarına bile toplu mail atacak olsa mutlaka bu yöntemi tatbik eder..

kesinlikle çok yakındığım bir durum, kaç kere mail değiştirmek zorunda kaldım


Genel Duyurular

MollaCami.Com