Toplam 15 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By kitapci

Konu: en begendigin isim ?

  1. #1
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    en begendigin isim ?

      
    benim begendigim isimler ... Mete ve inci

  2. #2
    Üyemiz Okur biomedic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    42
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Zeynep zeynep zeyneeeeeeepppp milyon kere zeynep sonsuz kere zeynep
    Bidâyeti âlâ olanın, nihâyeti arş-u âlâ olur vesselâm

  3. #3
    Aktif Üye Aktif emilipınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Jul 2012
    Mesajlar
    246
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Beyendiklerim de var ama daha çok şaşırtanlar hafızamda yer ediyor. İşte birkaç tanesi. Siyaset, Şehriye, Heyecan, Bağdat. Hepsi de kız ismi olarak karşıma çıktı.

  4. #4
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,391
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    16

    Cevap: en begendigin isim ?

    Kâşif
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  5. #5
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: en begendigin isim ?

    Ahmed, Ayşe ..
    Aciz bir kul

  6. #6
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: en begendigin isim ?

    Zeynep isminde iki kisi tanidim biri akrabamdi biri arkadasim...akrabam olan cok guseldi ve o gusellige ragmen carsafa girdi....diger arkadasim ise tatliydi
    biomedic bunu beğendi.

  7. #7
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: en begendigin isim ?

    Zlata( altin bosnakca) kiz ismi olarak.Aliya da erkek ismi de var begendiklerim.

  8. #8
    Üyemiz Okur KaRNeC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    62
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Erkek Ömer Selim

    Kız Şevval Yeliz
    ihya

  9. #9
    Üyemiz Okur biomedic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    42
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Alıntı kitapci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeynep isminde iki kisi tanidim biri akrabamdi biri arkadasim...akrabam olan cok guseldi ve o gusellige ragmen carsafa girdi....diger arkadasim ise tatliydi
    işte zeynep babasının süsü demek dünyalar güzeli demek... benim için eşsiz benzersiz demek... yok böyle bi isim yaaa. yok eşi benzeriiiiiii harikaaaaaaaaaaaaaaaa
    Bidâyeti âlâ olanın, nihâyeti arş-u âlâ olur vesselâm

  10. #10
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: en begendigin isim ?

    Alıntı KaRNeC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkek Ömer Selim

    Kız Şevval Yeliz
    omer ismi arapcada ömer seklinde okunmuyor neden turkler ömer demis anlamam

  11. #11
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,391
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    16

    Cevap: en begendigin isim ?

    Hüseyin, Eymen, Nasuh,

    Zeyneb, Berra, Fatıma,


    Fatıma olarak güzel ama..
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  12. #12
    Üyemiz Okur KaRNeC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    62
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Arapça da o da yok ki..
    Umer aslında, türkçeleştirlmş heralde..

    Kaşif kardeş Eymenin anlamı ne acaba ?
    ihya

  13. #13
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,391
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    16

    Cevap: en begendigin isim ?

    Alıntı KaRNeC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    Kaşif kardeş Eymenin anlamı ne acaba ?

    Eymen: Daha uğurlu, çok talihli hayırlı, kutlu anlamında.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  14. #14
    Üyemiz Okur KaRNeC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    62
    Rep Gücü
    3

    Cevap: en begendigin isim ?

    Teşekkürler.. Saoalsın..
    ihya

  15. #15
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,391
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    16

    Cevap: en begendigin isim ?

    Alıntı KaRNeC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.. Saoalsın..
    eksik olmayın efendim ne demek rica ederim.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. isim değişikliği..!
    Konuyu Açan: cepni, Forum: Site Hakkında İstek ve Görüşler.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj : 25-11-2011, 10:20
  2. isim
    Konuyu Açan: ferhan sağcan, Forum: Site Hakkında İstek ve Görüşler.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj : 05-06-2010, 16:08
  3. Çocuğa isim
    Konuyu Açan: zeynep şeyma, Forum: Aile ve Çocuk.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj : 17-01-2010, 19:49

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •