Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hayırda yarışanlar kermeste buluştu

KİMSE Yok Mu Derneği Marmara Şubesi, hayırda yarışanları kermeste buluşturdu. Gıdadan giyime, züccaciyeden kozmetik ürünlerine kadar birçok çeşidin yer aldığı kermes, İstanbul’da bulunan Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, numara 92’de, Namazgâh Camii yanındaki alanda açıldı.


Kimse Yok Mu Derneği Marmara Şubesi tarafından organize edilen kermesin açılışını yemek programcısı Oktay Usta, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu ve dernek gönüllüleri yaptı.


Derneğin Marmara Şube koordinatörü Eyüp Tok, ihtiyaç sahipleri için açılan kermese bütün İstanbulluların dâvetli olduğunu, gönüllülerin kermes için günler öncesinden hazırlık yapmaya başladığını söyledi.


Kermese gelemeyenlere ise herhangi bir operatörden cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne “Marmara” yazıp, 5777’ye göndermelerini ve 5 lira bağışta bulunmalarını tavsiye eden Tok, tüm Türkiye’yi gönüllü olmaya çağırdı.


Yemek standı da bulunan kermeste, züccaciyeden giyime, teleskopa, oyuncak ve ev eşyalarından, ayakkabı ve inşaat malzemeleri kadar çok farklı alanlarda ürünler piyasa değerlerinin çok altında satılıyor. Ayakkabıların fiyatı, 3-5-10 lira. Pantolonlar 5 ve 10, otomobil çocuk koltukları 40-50 lira arasında değişiyor.


Kermes 10 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Rabbim bereketini versin.


Etkinlikler - Organizasyonlar

MollaCami.Com