Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Akıllara durgunluk veren olay!



Brezilya'da akıllara durgunluk verecek bir olayın yaşandığı açıklandı. Öldüğü için toprağa verilmeye hazırlanan iki yaşındaki çocuğun tabutunda doğrularak su istediği iddia edildi...
DailyMail gazetesinin Brezilya'nın ORM internet sitesine dayandırarak verdiği habere göre korku filmlerini arayatmayacak bir hortlama vakası yaşandı.

Cenaze alayının iddiasına göre, zatürreden öldüğü için toprağa verilmeye hazırlanan Kelvin Santos 2 yaşındaki Brezilyalı çocuk birdenbire tabutunda doğrularak babasından su istedi ve kendi yasını tutan insanları dehşete düşürdü.

İnanılması güç olay Brezilya'nın Belem bölgesinde yaşandı. Hastanede tedavi gördüğü sırada hayati belirtilerini yitiren Kelvin Santos'un geçen hafta Cuma günü 19.40'ta resmen öldüğü açıklandı.

Çocuklarını kaybetmenin üzüntüsü ile yasa boğulan acılı aile, talihsiz evlatlarını ertesi gün toprağa vereceğini yakınlarına haber verdi. Cumartesi günü toprağa verilmeye hazırlanan çocuğun cenaze merasimi için her şey hazırdı. Ancak cenaze ayininin yapılmasına bir saat kala herkesin tüylerini diken diken eden olay vukua geldi.

Çocuk herkesin şaşkın bakışları içinde tabutunda doğrularak oturdu ve "Babacığım bana su verebilir misin?" diye sordu.

Şoka giren baba ve olay yerinde bulunan aile fertleri ilk şaşkınlığı atlattıktan sonra kaybettiklerini sandıkları evlatlarına yeniden kavuşmanın sevincini yaşamaya başlamıştı ki çocuk yeniden tabuta uzandı ve gözlerini ebediyyen kapattı.

Çocuğunun cansız bedenini kucaklayarak son bir umutla hastaneye koşan babanın umutları doktorların verdiği nihai raporla ebediyyen yıkıldı. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda çocuğun öldüğüne dair rapor çıkartıldı. Doktorlar, ölen çocuğun nasıl kalkıp su istediğinin, ellerindeki bilgilerle imkansız olduğunu söyledi.

Ailenin, fertleri çocuğun yeniden canlanabileceği ümidiyle cenazeyi bir gün daha bekletti. Ancak daha sonra kaderlerine razı olarak, küçük Kelvin'i pazar günü akşam saat 17.00 sularında toprağa verdi.

Dehşetengiz olayı gazetecilere şaşkınlık içinde anlatan Baba Antonio Santos, "Herkes şoke olmuştu. Gözlerimize inanamıyorduk. Yaşadığımız şoku atlattıktan sonra ebediyen kaybettiğimizi sandığımız evladımızın yeniden aramıza dönmüş olmasının sevincini tarf etmem imkansız. Ancak oğlum biz sevinç yaşarken yeniden tabuta uzandı ve bizleri bir kez daha ve daha büyük üzüntüye boğdu. Onu derin uykusundan uyandırmak için çok uğraştık ama uyandıramadık. Ecel onu bu kez tamamen aramızdan aldı" dedi.

Samanyolu Haber


Dünyadan Haberler

MollaCami.Com