Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


dualar

ALLAH'IM ! KALPLERİMİZDEN KIRGINLIGI, GÖNÜLLERİMİZDEN DURGUNLUGU,BEDENLERİMİZDEN YORGUNLUĞU GİDER. GÜÇSÜZE GÜÇ,YURTSUZA YUVA,DERTLİYE DEVA VER ALLAH'IM ! ALLAH'IM SEN BİZİ,TÜM İNANANLARI,BÜTÜN İNSANLIGI KORU.BİZLERİ HAKK'I HAK,BATILI BATIL OLARAK GÖSTER.BATILDAN KAÇINMAYI,HAK'TA TOPLANMAYİ NASİP ET. SEN HERŞEYE KAADİRSİN.(AMİN) İMAN SEMANİZ ,KUR'AN GÜNEŞİNİZ ,CENNETLER SON DURAGINIZ OLSUN.CENAB-I ZÜLCELAL CÜMLEMİZİ ;HELALİ HELAL ,HARAMI HARAM BİLEN VE HELALLERİ YAPIP,HARAMLARDAN KAÇINAN KULLARINDAN EYLESİN.

( AMİNN)

Rabbim sende başka gidilecek yer yok.yüreğim çok acıdı.onla olur sandım.eşim olur sandım.ama olmadı.kime söylesem kimle paylaşşam dedim.gittim.ama bir süre sonra sıkıldılar.oysa sen.Sana geldim günahlarla pişmanlıklarla.Geldim Rabbim sana geldim.Affet Allahım.Yalnızlık bi tek sana yakışır.Ben güzel bi yuva kurmak istiyorum.Eşimi çıkar karşıma Yarabbim.Yarabbim nasib eyle yuva kurmayı.Yalnış sevdalara gönlüme düşmeden duamı çıkar karşıma.
Amin

peygamberimizin S.A.V. hayatının en zor günlerinde yaptığı dua:

"ALLAHIM!güçsüzlüğümü ve çaresizliğimi,insanlar tarafından hor ve hakirgörülüşümü sana arz ediyorum...ey merhametlilerin en merhametlisi herkesin zayıf görüp üzerine yüklendiği çaresizlerin RABBİ SENSİN..eğer bana karşı öfkeli değilsen çektiğim bela ve sıkıntılara aldırmam,ancak senin esirgeyiciliğin bunları da göstermeyecek kadar geniştir.ALLAHIM gazabına uğramaktan rızandan mahrum kalmaktan senin nuruna sığınırım.sen razı oluncaya kadar işte affını diliyorum..bütün kuvvet ve kudret ancak seninledir...AMİN....AMİN....AMİNNN.......

amin amin amin...emeğinize sağlık


amin amin amin...emeğinize sağlık

küçük bir hatırlatma

Dua edileceği vakit, istiğfar ile manevi temizlenmeli;
sonra, makbul bir dua olan salavat-ı şerifeyi şefaatçi gibi zikretmeli ve ahirde yine salavat getirmeli.
Çünkü, iki makbul duanın ortasında bir dua makbul olur.

bu samimi yakarışa gönülden amin kardeşim....


Dualar

MollaCami.Com