Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Asker uğurlama duası

[color=purple]Konu başlığında da olduğu gibi zaman zaman asker uğurluyoruz sizlerden gelen talep üzerine asker duası hazırladık. Olur ya bir başka kardeşlerimize de lazım olur işte arayanlar için yazımız.
Mukaddes kitabımız olan Kur’anda bizlere düşmanla savaşmamızı emrediyorsun. Cihadı emrediyorsun. İşte bu emri herkes sırasıyla yerine getirdi ve getiriyorlar ve yerine getirmek üzere yetiştirdiğimiz evlatlarımızı dinimizin vatanımızın ve Müslümanların saadet ve selameti, ırzımızın ve namusumuzun korunması için asker ocağı gibi mübarek bir ocağa gönderiyoruz. Sen onlara sağlık ve afiyet ver. Yüreklerine cesaret, bileklerine kuvvet ihsan eyle.
Ya rabbi bir askere lazım olan sabrı sebatı ve metaneti cesaret ve şeceati kalplerine yerleştir. Onları belalardan kazalardan musibetlerden koru yarabbi. Bu cennet vatanımızda bize yaşamayı çok gören hainler tarih boyunca olageldi, hala da olmaya devam ediyor. Rabbimden dileğim o dur ki içimizden çıkarılıp aldatılan, kandırılan bizi bizim içimizden çıkardıkları, kandırdıkları kişilerle vurmaya çalışan hainlere rabbim fırsat vermesin.
Kandırılan kardeşlerimize Allah hidayet versin. Gerçeği görebilmeyi, bu vatanı bize emanet eden ecdadının emanetini koruyabilmeyi, hainlik yapmanın inanan bir insana yakışmayacağını bilebilmeyi, bu şuura erebilmeyi, içimizdeki bütün gaflet içinde olanlara rabbim hissedebilmeyi, duyabilmeyi nasip eylesin. Karada, havada, denizde, her yerde, her an nusretini, yardımını esirgeme yarabbim. Rengini şehitlerimizin kanından alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme yarabbi.
Alemlerin rabbi olan Allahım
Yavrularımızı sağ salim analarına babalarına ve akrabalarına kavuşmak nasip eyle. Yardımını esirgeme Allah’ım. komutanlarına karşı birer itaatkar kahraman eyle. Küçük büyük günahlarını affeyle Allah’ım. Vatan ve milletimizin selameti dinimizin bekası milletimizin birlik ve beraberliği için ve Allah rızası için...........
( mollacami.net - Müderris )


Dualar

MollaCami.Com