Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


>>bu duaya amin diyelim>>

Ey Allah’ım!

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan hürmetine,

Ramazan^da inzal olan eşsiz Kur’an hürmetine,

Ramazan’ı da, Kuran’ı da bizlere bildiren, alemlere rahmet o Sultan hürmetine,

Milletimizi ifsad etmeye çalışan, ibadetten–taatten soğutma yarışına giren ekran çakallarına daha fazla fırsat verme.

Din adamı, profesör kisvesi ve kimliği ile milletin huzuruna çıkıp, en azılı İslam düşmanı bir papazdan daha fazla tahribat ve tahrifat yapanların gerçek yüzlerini ifşa eyle.

On beş asırdan beri ehli sünnet vel cemaat çizgisinde hayatiyetini devam ettirmiş olan Müslüman Türk milletinin bu saf,bu katıksız ve katkısız inancını bozmaya, sulandırmaya çalışan harici ve dahili misyonerlere fırsat verme.

Allah katında din, ancak İslam’dır ilkesine rağmen, Hak geldi batıl zail oldu, zaten batıl yok olmaya mahkumdur hakikatine rağmen, Hak’tan sonra sapıklıktan başka ne kalır ikazına rağmen, Yahudiler, ”Üzeyr Allah’ın oğludur” diyerek, Hıristiyanlar da “İsa Allah’ın oğludur” diyerek kafir olmuşlardır gerçeğine rağmen, ısrarla batıl inançları İslam ile eşitlemeye çalışanlara, Hak ile batılı eşitleyerek aynı tepside servis yapmaya çalışanlara fırsat verme, bu yanlıştan tez zamanda dönmelerini nasip eyle.

Müminler, müminleri bırakıp kafirleri dost edinmesinler, Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin, hem benim hem de sizin düşmanlarınızı dost edinmeyin mealindeki Kur’an ayetlerine ve kesin ikazlarına rağmen, Müslümanların gönüllerine bir ehlikitap muhabbeti, bir haçlı muhabbeti yerleştirmeye çalışanlara akıl, iz’an ve idrak nasip eyle.
Yeryüzünün hemen hemen her yüzünde zulme maruz kalanlar Müslümanlar olduğu halde ve zulmedenler de genellikle Yahudi ve Hıristiyanlar olduğu halde, ısrarla onları sevmemizi tavsiye edenlerin gerçek yüzlerini, gerçek kimliklerini bizlere göster.

On beş asırdan beri yaşana gelen İslam geleneğinde ve tüm İslam toplumlarında hep oruç tutanlar iftara davet edildiği, ancak oruçluların iftar ettirildiği ve oruçluların iftar ettiği iftar sofralarında yine oruç tutmuş iftar etmiş bir müslümanın sofra duası yaptığı gerçeklerine rağmen ısrarla bu ölçüleri çiğnemeye çalışanlara, iftar sofralarında gayri Müslimlere sofra duası yaptıranlara da basiret nasip eyle ve onları ıslah eyle.

Dinimizin göz göre göre tahribatı ve tahrifatı karşısında, vatan topraklarımızın parsel parsel satılması karşısında, kaynaklarımızın küresel tefecilere aktarılması karşısında,büyük çoğunluğumuzun “açlıktan ölmeme sınırlarında” dolaşmasına rağmen dolar milyarderlerinin artması karşısında sessiz–sedasız ve tepkisiz bekleyen bizlere de basiret, feraset, şecaat ve cesaret ihsan eyle.

Amin Amin Amin


Dualar

MollaCami.Com