Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Özgecanlara Dua

Özgecanlara Dua

Evet Özgecanlarımız bizden dua bekler.dünyanın dörtbir tarafında Özgecanlarımız var,zaerbaycanlarda hocalı katliyamlarında zalimlerin ellerinde kalmış karnındaki bebekler bıçaklarla kesilerek çıkarılmış annelermiz var.geçmişte bize uygulanan mezalimleri (başörtü yasağı) bu gün doğu türkistanlarda yaşayanlarımız var.

Medyamız ölen onbinlerce yüzbinlerce insana öldürülen gazeteciler ve fransız vatandaşları gibi ilgi göstermesede biz dua ve münacaatlarımızla bütün mazlumların yegane sahibine yönelelim.bütün şerlerin deffi,hayırların fethi için,HAMD ve ŞÜKÜR için günahlarımızın affı,bağışlanması,mağfireti,ülkemizin güvenlik ve selametinin devam etmesi için,hastalar şifa dertlilere deva,borçlulara eda için CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’E 1 Fatiha ve 3 İhlas yönelelim.

Dualarımızı başta PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’İN ve yanında hakkı ve hatrı bulunanların hakkı ve hatrı için kabul buyurup bütün inananlara ĞANİYY ve KERİM ismi şeriflerince lutuf,rahmet ve merhametlerde bulunsun.
Bismillâhi-rrahmâni-rrahîm

Elhamdu lillâhi rabbi-l’âlemîn
Errahmâni-rrahîm
Mâliki yevmi-ddîn
İyyâke na’budu ve-iyyâke nesta’în
İhdinâ-ssirâta-lmustakîm
Sirâta-lleżîne en’amte ‘aleyhim ġayri-lmaġdûbi ‘aleyhim velâ-ddâllîn

3 defa İhlas Surei celilesi
Bismillâhi-rrahmâni-rrahîm

Kul huvallâhu ehad
Allâhu-ssamed
Lem yelid velem yûled
Velem yekun lehu kufuven ehad

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMAYANLAR DİRİ DİRİ YAKILDI
2013 yılı yazında Kaşgar bölgesinde İslami hassasiyetleriyle tanınan ve çevresinde sevilen, sayılan bir aile, kadınların başörtülerini çıkartmasını reddetmeleri üzerine ayrılıkçı terörist damgasıyla evlerinde diri diri yakılmıştır. Akabinde Karılıkta (Kargalık yakınlarında) işgalci, katil Çin yönetimi insansız hava araçlarından silahsız ve savunmasız bir grup Uygur gencini vahşice açılan ateşle katletti. Manzara o kadar vahim olmuştur ki, şehit gençlerin kimlikleri ancak et parçalarının DNA analizi sonucu tespit edilebilmiştir (edilmeye çalışılmıştır). Ağustos ayında Doğu Türkistanlı büyük İslam alimi Abdulkadir Karihacım vefat etmiş. Kaşgar'da 30 bin Uygur sabah namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlamıştır.
60 MİLYON MÜSLÜMANIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ÜLKE
Kaşgar Hitgah Camisinin imamı Karihacım'ın naşı Çinliler tarafından Uygurların elinden alınmak istenmiş, direnen ahaliye zorbalıkla karşılık verilmiştir. Doğu Türkistan'ın her caddesinde vur emri almış, elleri tetikte gezinen Çin askerleriyle doludur. Her gün tren dolusu serseri Çinlinin yerleşmek gayesiyle getirtildiği Doğu Türkistan Uygur Türklüğü; öz yurdunda baskı, zulüm, korku, dram, acı ve katliamlarla varlık mücadelesi vermektedir. Sonuçta Doğu Türkistan'da Çin işgalinden bu yana 60 milyon (?) Müslüman Türk hayatını kaybetmiştir ki, bu sayı Bosna, Irak, Afganistan, Çeçenistan, Filistin'de ölenlerin on katıdır.

Doğu Türkistan'da Müslüman katliamı - Uzak Doğu Haberleri

Amin ecmain ve selamun alel MÜRSELİN vel HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN.
ayetler kuranmeali .com


Dua edelim

MollaCami.Com