Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree10Likes
  • 1 Post By kitapci
  • 1 Post By kitapci
  • 1 Post By
  • 1 Post By akkuslu
  • 2 Post By Kasvaa
  • 1 Post By Piri Reis
  • 2 Post By
  • 1 Post By

Konu: babam için dua eder misiniz

  1. #1
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    553
    Rep Gücü
    10

    babam için dua eder misiniz

      
    Selamünaleyküm kardeşlerim size nasıl anlatsam bilmiyorum ama şu an yüreğim yanıyor babam alt katta oturan komşumuz tarafından iftiraya uğradı şu mübarek aylarda atılan bu iftiranın acil ortaya çıkması için sizlerden dua talep ediyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin

  2. #2
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah tez zamanda herseyi duzeltsin insallah... rabbim yar ve yardimciniz olsun
    akkuslu bunu beğendi.

  3. #3
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    553
    Rep Gücü
    10

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Amin Allah Razı olsun İnşallah her şey ortaya çıkar

  4. #4
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    553
    Rep Gücü
    10

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Hangi sureyi veya duayı okumalıyım

  5. #5
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    fetih suresi galiba
    akkuslu bunu beğendi.

  6. #6
    Moderator Firtina vahit koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2,376
    Rep Gücü
    23

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah yardımcınız olsun
    Hümeze suresini bol bol okuyalım inşaallah
    akkuslu bunu beğendi.
    ‘Süleyman’ Olarak Yaşamak
    İmkân yok belki, Sultan Fatih gibi at üstünde ölmeye
    Bedenimizi, Ulubatlı Hasan gibi oklara siper etmeye
    Kanuni Sultan Süleyman gibi dünyayı inletmeye
    Ama sözümüz var Üstâza; hizmet peşinde koşmaya
    Ehl-i küfre inat, Allah için dinimizi-imanımızı korumaya
    Her birimiz bir ‘Süleyman’ olarak yaşamaya
    Dünyayı birer ‘Süleyman’ olarak terk etmeye

  7. #7
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    553
    Rep Gücü
    10

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah razı olsun İnşallah bu yükün altında ezilmeden temize çıkmayı Rabbim nasip etsin bize
    vahit koç bunu beğendi.

  8. #8
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Jun 2012
    Mesajlar
    10
    Rep Gücü
    6

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah yardımcınız olsun Tez zamanda gerçekler ortaya çıkar inşallah.
    akkuslu ve vahit koç bunu beğendi.

  9. #9
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    553
    Rep Gücü
    10

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah razı olsun hepinizden kalbim yerinden çıkacak gibi ne yapacağımı bilmez halde ortalarda dolaşıyorum canım çok yanıyor

  10. #10
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Atılan iftiraya göre de durumlar değişebilir. Allah yardımcınız olsun
    akkuslu bunu beğendi.
    Aciz bir kul

  11. #11
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    19

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    “Ey iman edenler! Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah’tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.”

    Bakara sûresi (2), 153

    ***


    Aleyküm Selam ve Rahmetullah kardeşim,

    Allah (c.c.) sabır ihsan eylesin...

    Rabbim bu zorlu imtihanda muvaffak eylesin inşAllah...
    Konu KÂŞİF tarafından (11-06-2012 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
    akkuslu ve tuğçekul bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  12. #12
    Aktif Üye Aktif
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    105
    Rep Gücü
    7

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Allah yardımcınız olsun tez zamanda kurtulursunuz inş amin
    akkuslu bunu beğendi.

    Aşk nasip işidir,hesap işi değil.
    Aşk adayıştır,arayış değil.
    Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda
    Aşk seni bulmaya gelir....mevlana

  13. #13
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    19

    Cevap: babam için dua eder misiniz

    Nasıl oldu kardeşim bir gelişme varmı?

    inşAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Annem için dua eder misiniz
    Konuyu Açan: akkuslu, Forum: Dua edelim.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj : 27-01-2011, 14:15
  2. >Kemal Sayar dan babam için 3>
    Konuyu Açan: cepni, Forum: Makale Köşemiz.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 29-06-2008, 22:35
  3. >Kemal Sayar dan babam için 2 >
    Konuyu Açan: cepni, Forum: Makale Köşemiz.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 29-06-2008, 22:33
  4. >Kemal Sayar dan babam için 1 >
    Konuyu Açan: cepni, Forum: Makale Köşemiz.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 29-06-2008, 22:31

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •