Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


rüyalar

Herkese iyi akşamlar. Rüyalar hakkında sormak istediğim bir soru var. Ben çok rüya gören bir insanım ve gördüğüm rüyların bir kısmı ertesi aynen ya da benzer bir şekilde çıkıyor. Nasıl yorarsan öyle çıkar diyorlar ama gördüğüm bazı rüyaları ne yoruyorum ne de anlatıyorum ama olduğunu gördüğüm zaman şaşırıyorum doğrusu.Bu ne demektir yani rüyalar insanların geleceklerine ne derecede etki ederler. Ya da inanmalıyım rüyalarım gerçekleşiyor diye aklım karışıyor doğrusu.Cahilliğimden dolayı bağışlayın lütfen. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim.

dilek kardeşim bayanlar genelde gün içerisin de yaşadıkları olayları kafalarına taktıkları için rüyalarında görürler erkeklerde bu kadar yoğun değildir.rüyalara iğtibar etmediğimiz için bilinç altı olduğunu düşünüyorum.

Aslında rüya deyip geçmemek lazım, rüya tamamen kalp dünyasıyla alakalıdır.İnsanın 5 uzvunun dış alem ile bağlantısının kesilmesi onu manevi aleme yöneltir.Kişi rüyada bu şekilde meleküt alemini dahi görür, hatta gerçek hayatta uzuvların alakası kesilirse dünyayla, uyumadan da o alemin pencereleri açılır.Şimdi rüyanızda gördüğünüz şeylerin aynen çıkması inşallah kalpteki temizlik ve berraklıktandır.Bence siz manevi yönünüzü iyce kuvvetlendirmeye bakın, o zaman size rüyanızda ne kadar yalnız olmadığınızı gösterirler.


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com