Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree4Likes
  • 2 Post By Piri Reis
  • 1 Post By
  • 1 Post By kitapci

Konu: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

  1. #1
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

      
    yani sunu demek istiyorum ....yani okadar acik bayan var ve bundan habersiz olmali bende habersizdim ....kapaliyim ve yeni haberim oldu inanin.... yani bu sadece siradan bi gunahmis gibi gosterliliyor oysaki cok buyuk gunah ....galiba yaniliyormuyum?

  2. #2
    1071 ile vurduk mas Girişken Piri Reis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    881
    Blog Entries
    1
    Rep Gücü
    26

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Keşke sadece saç telinden ibaret olsa..

    Artık zinanın kendisi bile normal olağan birşeymiş gibi gösteriliyor. Bütün tv kanalları diziler hayatın bir parçası gibi lanse ediyor.

    Ayrıca bugün sahil kentlerine gidiniz orada mayo ile bikini ile yüzen hanımların en az % 10'u beş vakit namazını yeri geldiğinde kılmaya çalışıyordur. Dua ediyordur. Ramazanda oruç tutuyordur. Ama öyle bir seviyeye geldik ki.. Sahilde öyle yüzmek sevap diyenler çıkan olursa şaşmayın..
    hesna ve cihangiri bunu beğendi.
    Aciz bir kul

  3. #3
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Allahin emri diye kapanmistim .... korkum daha fazla arti anim dakikkam nasil gectigini bilmiyorum...offf ... ben nasil kurtulcam ?

  4. #4
    Caylak Okur Gı©ık Bi®i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    27
    Rep Gücü
    6

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Aciz gardaşım açıklamış zaten.
    Amma bir kaç kelamda ben yazayım.
    Hepsi neden biliyormusunuz özenti özenti özenti.
    Elin adamı müslümanlığa özenirken bizimkiler yani müslümanlar af edersiniz gavurluğa özeniyor.
    Bir ara Seyfeddin Alkan hoca efndinin sohbetini dinledim, bir kimse ben müslüman olacağım dese
    ve düşünse ve Türkiyemize gelse, ekser müslümanya ondan.
    Baksa şöyle bi milletin haline bunların neresi müslüman dermi demezmi diye devam eden bir sohbetini dinlemiştim
    Bu yazıyı okuyunca o aklıma geldi. Ve nekadar haklı olduğu bir kez daha kanıtlandı.
    Neyse yazacak çok şey varda şu yazıyı okuyunca nerden nereye geldiğimizi siz düşünün.
    Sevgiler saygılar

    KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN Hanı bilmeyeniz yoktur o Cihan padişahı devrinde, Fransa’da ilk defa dans çıkmış. Bunu duyan Kanuni Fransa kralına şu tâlimâtı yazmış.
    İşittim ki, memleketinizde kadın ve erkeklerin dans adı altında birbirlerine sarılmak sûretiyle halk önünde ahlâk ve hayâya mugâyir (toplum ahlâkına aykırı, uygunsuz) davrandıkları süflî (alçakça ve aşağılık) bir eğlence îcâd edilmiş! Bu rezâletin, sınır komşusu olmamız sebebiyle memleketime sirâyet etme (yayılma) ihtimâli vardır. Bu itibarla, nâme-i hümâyunum (Osmanlı Padişahları tarafından İslâm ve Hristiyan Hükümdarlarla Osmanlı Devletine tâbi imtiyazlı olanlara gönderilen mektublara verilen ad) elinize ulaşır ulaşmaz derhal bu rezâlete son verile! Aksi halde bizzat gelip o rezâleti kaldırmaya elbette muktedirim.....
    Piri Reis bunu beğendi.
    Söyliyeceğimi demeden önce işiticeğimi düşünürüm.

  5. #5
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    boyle hepsi sanki cok guzelmis bisey gosteriyolar.... islami yasamakta daha bi itici gosterliiyor... temizlikci kadinlarin basinda basortusu olur gibi medyada gosteriyolar mesalla burda temizlikci kadinlari kucumsemiyorum katiyen... sonuc ne mi gunah icinde bogulan...canim milletim ... bizler... bizi atese atiyolar haberleri yok? ozenderek islama bi seyler istiyorum ben... bu siteyi cok seviyorum masallah cogu seyi burdan ogrendim ... daha fazla kisi yararlanmali bence....Allah razi olsun kurucusundan...
    Piri Reis bunu beğendi.

  6. #6
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2017
    Mesajlar
    9
    Rep Gücü
    0

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Emri bil maaruf ve nehyi anil münker . insan gönlü kırmak da milleti tahrik etmek de her türlü azgınlık şirretlik de kötü şeyler de günah .Allah bir saç teliniz göründüğü için bizi cehennemine layık etmez , ve bilin ki Allah merhametlilerin en merhametlisidir .Yeter ki siz Rabbinizin buyruklarına dikkat edin

  7. #7
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2017
    Mesajlar
    9
    Rep Gücü
    0

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Emri bil maaruf ve nehyi anil münker . insan gönlü kırmak da milleti tahrik etmek de her türlü azgınlık şirretlik de kötü şeyler de günah .Allah bir saç telimiz göründüğü için bizi cehennemine layık etmez , ve bilin ki Allah merhametlilerin en merhametlisidir ve biz beşeriz yeter ki siz Rabbinizin buyruklarına dikkat edin

  8. #8
    Caylak Acemi
    Üyelik Tarihi
    Aug 2017
    Mesajlar
    9
    Rep Gücü
    0

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    mesajımı nasıl kaldırabilirim

  9. #9
    Aktif Üye Poyraz
    Üyelik Tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1,483
    Rep Gücü
    14

    Cevap: sac teli zina hukmuyse neden aciklik normal biseymis gibi gosteriliyor?

    Alıntı cihangiri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajımı nasıl kaldırabilirim

    Mod,bildirmeniz lazim

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Zina, Kürtaj, Fuhşiyat...
    Konuyu Açan: vahit koç, Forum: Mehmet Şevket Eygi.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 07-06-2012, 12:33
  2. Az kilonun sırrı normal uykuymuş
    Konuyu Açan: KÂŞİF, Forum: Sağlık Haberleri.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 03-05-2012, 08:11
  3. zina
    Konuyu Açan: SELİN, Forum: Dini Sorular ve Cevaplar.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj : 30-03-2009, 02:59
  4. zina
    Konuyu Açan: kafkasli, Forum: Hayatın İçinden İslam.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 14-06-2008, 12:27

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •