Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


sormak bilmek istedim seyler var

selam aslinda benim siteye yonelik bir sorum var yeniyim sitenizde ve pek bilgi sahibi de degilim sorularima cevap verecek hoca varmi diini konularda ama o sorularida cevaplarida ozel olsun istiyorum yani paylasmak istemem yok yoksa eger bildiginis bir site yada adres varmi cook lazim gercekten dinimizde bazi seyler varki hukum saglar ama korkarim yanlis yapmayayim insan haklari konusunda ana baba haklari ve evlet haklari ve aynilarinin haksizliklari ve onlarin cevaplari v sayri gibisi ben dinimi dogru yasamaya calisan biriyim ama ardi arkasi kesilmes bazi sorunlarin ve kendimi yukumlu hisederim bazi yerlerde kendim de bir anneyim ve cocugumu yanlis yetistirmekten korkarim ama o ben istemesem de bazi haksizliklara sahit olur artik bir cozum ararim yikildim dayanamam lutfen yonlendirirmisinis ??? :'( selam ve dua ilen ....

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Özel olarak sormak istediklerinize ise hanım hocalar yardımcı olmaya çalışacaklardır.

evet kardeşim gücümüz yettigince dilimiz döndügünce yardımcı oluruz size inşllh...

zaten her sorulan soru faruk kardeşimiz tarafından güvenilir kaynaklardan, uzun süren araştırmalar sonucunda doğru cevaplandırılıyor..

Bende aynen katılıyorum hiç çekinmeden içiniz rahat ede ede sorabilirsiniz çünkü doğru yerdesiniz


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com