Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Samsung Galaxy S4 yakında Avea da




Samsung firmasının, smart phone’lara referans olacak özellikteki en son tasarımı Galaxy S4, Android 4 işletim sisteminin en güncel sürümü olan Andorid 4.2.2 Jelly Bean ile çalışmaktadır. Samsung firması, en son tasarımı Galaxy S 4 ile telefon sektörü çıtasını epeyce yükselterek rakiplerinin gücünü bir hayli zorladığı olarak yorumlanabilir. Ekran ölçüsünü büyüterek ve akıllı telefona incelikli android tabanlı yazılımlar yükleyerek Samsung markası, en son tasarımı Samsung Galaxy S4 ile Apple iPhone anlayışından git gide uzaklaştığını gösteriyor.
Galaxy S3 tasarımı ile karşılaştırıldığında Samsung Galaxy S4 telefonunun nitelikleri en tepeye ulaşmışa benziyor: 5 inç ile oldukça büyük dokunmatik ekran, 1080p ile daha yüksek ekran çözünürlüğü, 2.600 mAh ile daha uzun pil ömrü ve 1.9GHz (dört çekirdekli) veya 1600 Hz (8 çekirdekli) işlemcisi ile daha hızlı işlem hacmine sahiptir.
İlk bakışta Galaxy S3 tasarıma benzese de, bir tek ölçüsünün artmış olması değil, aynı zamanda daha hafif ve ince olduğu da göze çarpmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Galaxy S 4’ü tam olarak GS3 ile Galaxy Note arasında bir yere yerleştirmek mümkün.
Siyah renkte de satışa sunulan Samsung Galaxy S4 göze hoş görünmesine rağmen, görünümü ile yine de diğer ürünlerin sunduğu hoş tasarımlı telefonlarla girdiği rekabette daha geri planda kalmaktadır.
Ne var ki, Samsung şirketinin plastik malzeme kullanmasının ardındaki sırrı, akıllı telefonun böylelikle çok uzun ömürlü ve hesaplı olması ile sınırlı değil. Samsung Galaxy S4 üretiminde tercih edilen malzeme sayesinde, 1920x1080 px ekran çözünürlüğüne sahip 5" HD Super AMOLED ekran azami aydınlıkta renklerin oldukça canlı görünmesini sağlamaktadır.
Sonuç olarak Samsung; Galaxy konseptini zirveye taşımak için gerekli elinden geleni yerine getirmiş olduğu söylenebilir.
Dünya çapında yankı bulan bu en son tasarım akıllı telefona hemen sahip olmak isteyenler için avea şimdiden ucuz samsung galaxy s4 için bir ön talep sayfası hazırlamıştır.. Saygılar

hımmm çok güzelmiş

s4


Cep Telefonu

MollaCami.Com