Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Cep numaralarını sorgulayın

Cep numaralarını sorgulayın!
Pek çoğumuzun bilmediği bu site sayesinde hangi numaranın hangi operatörde olduğunu kolayca öğrenin!
Cep numaralarını sorgulayın!
Numara Taşınabilirliği uygulaması başladığından beri, pek çok mobil ve sabit telefon numarası, operatörler arasında taşınmış durumda. Artık başındaki 05xx numarasına bakıp bir mobil telefon hattının hangi operatöre ait olduğunu anlamak pek mümkün değil.

BTK, yani Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu da bu durumu fark etmiş olacak ki, 2 yılı aşkın bir süredir, hazırladığı özel web sitesi yardımıyla kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyor. Numara Taşınabilirliği Bilgi Sitesi adı altında yayın yapan sitenin ana sayfasında, o ana kadar kaç adet numaranın taşındığı bilgisi ve numara taşınabilirliği hakkında detaylara yer veriliyor. Sorgulama bağlantısına tıklayan kullanıcılar ise, karşılarında basit bir sorgulama ekranı buluyor.

Bu ekrana, başında sıfır olmadan mobil numarayı girmek, doğrulama kodunu yazmak ve "Submit" düğmesine basmak, sorgulamak istediğiniz numaranın hangi operatörde olduğunu anlamanız için yeterli.

Eğer siz de araytacağınız bir numaranın hangi operatörde olduğunu önceden öğrenmek isterseniz, 2 yılı aşkın süredir hizmet verse de çok az kişinin bildiği Numara Taşınabilirliği Bilgi Sitesi'ne göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz. (İktibastır)
İşte o sitenin ismi...

http://www.nts.gov.tr/PublicWebGUI/


Cep Telefonu

MollaCami.Com