Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree4Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By kitapci
  • 1 Post By kitapci
  • 1 Post By ihvan

Konu: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

  1. #1
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

      
    mezhepsizlere cevaplar ilgili bi konu paylasilmisti Suvari tarafindan... ama ben bulamiyorum ... amacim o yazianlari ezberlemek cunku yakin akrabalarimda bu tur seyler peydah olmaya basladi ve ben cevap veremedim... oyuzden onemli sizde benim yerimde olsaniz canlanirizin yanlis yola gitmesini istmezsiniz dimi... ornegin karsima soyle geldiler ebu hanifenin mezhep kurmadigini ....yarin ahirete intikal ettigimizde... hz Muhammed sav bize sefaat etmiyecigi gorusunde bi idea atilar sirf bu mezhebe bagli oldugumuz icin ...

  2. #2
    Aktif Üye Kasirga KÂŞİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    4,394
    Blog Entries
    249
    Rep Gücü
    20

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    Buyur kitapçı kardeşim.

    Mezhepsizlere nasıl cevap verebiliriz
    ihvan bunu beğendi.
    Kulluğun en güzeli;

    kulun Allahü teâlânın verdiği nimetler karşısında,

    şükürden âciz olduğunu bilmesidir.

    Abdullah Harrâz "Rahmetullahi Aleyh


  3. #3
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    tessekur ederim kasif kardesim Allah kalbinin ekmegini yemeyi nasip etsin....

  4. #4
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    399
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    Mezhepsizlik insanı bühtana sevk eder ..
    yazık İslam adının arkasına sığınarak bana Hakaret ve Kin kusanların cümlesini Lanetliyorum..
    sizde Allah korkusu ve Merhametin M si olsa bana HAKARET ve KİN kusamazdınız ..
    Ben el-hamdulillah Müslümanım ..sizler Müslüman birine ettiğiniz hakaretin hesabını vereceksiniz Mahşerde ..
    İki yüzlülük edip İnsanları kandıranlarmak kadar ALÇAKLIK ve MÜPTEZELLİK yoktur...ve her kimki Yalancı ve Samimiyetsiz ise Yüzüne TÜKÜRSÜNLER...

  5. #5
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    musluman bi insan lanetlemez ki... eger varsa yanlisi hidayet etsin diye dua edilir....
    KÂŞİF bunu beğendi.

  6. #6
    Aktif Üye Firtina kitapci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    2,435
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    Senin gerçek din kardeşin sana
    ayıplarını gösterendir. Senin
    hakiki dostun, seni günahlardan
    sakındırandır.(Yahya b. Muâz)
    omur bunu beğendi.

  7. #7
    Üyemiz Okur Aşık-ı Divane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    30
    Rep Gücü
    6

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    Kardeşim şu mevladi denen insan evladı neden halâ barınıyor ve insanlara sapkın, yalan yanlış bilgiler veriyor ?
    Bu kadarı da fazla kareşim. Önüne gelene dalaş, vur kır sonra milleti lanetliyorum ayaklarına gir.
    Allah şahit kardeşim Allah şahit !
    Küntü meyten fii buhuurri-l ğayyi ve-l ismi ğariigaa
    Küntü abden fii guyuudi'z-zenbi memluuken ragiigaa
    Meddeli'ş-şeytaanü min esbeebihi hablen vetiigaa
    Münkeraatün küntü aatihaa ğuruuben ve şüruugaa

  8. #8
    Aktif Üye Katılımcı
    Üyelik Tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    399
    Rep Gücü
    0

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    nerde SAPKIN,YALANCI ve DÜZENBAZ vede İFTİRACI varsa cümlesinin yüzüne....
    Düşünmeden konuşmayacaksın Akıllı olacaksın...

  9. #9
    Ihya Bağımlılık Yapar :) Firtina Suvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2,623
    Rep Gücü
    26

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    Alıntı mevladi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde SAPKIN,YALANCI ve DÜZENBAZ vede İFTİRACI varsa cümlesinin yüzüne....
    Düşünmeden konuşmayacaksın Akıllı olacaksın...
    keşke parmaklarından çıkanları gözleri okuyabilseydi.. ya da eski tabirle ağzından çıkanı kulakları işitebilseydi..

    Düşünmeden konuşmayacaksın Akıllı olacaksın...

    ihya forum mevladiye ayna gibi oldu.. nereye baksa kendi karakterini ve yapısını görüyor.. istesede istemesede gördüğünü yazmak istiyor.. sen busun işte kardeşim..
    Forumda bugün, dün, geçen sene bugün gibi durumlar için ihyaforum.net sayfasına tıklayınız..

  10. #10
    Aktif Üye Kasirga ihvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    3,985
    Rep Gücü
    21

    Cevap: yardim edin bulamiyorum...mezhepsizlik

    hiç bir vehhabi ve mezhepsize 231 mesaj yazacak kadar fırsat verilmemeli.bu tipler.3. mesajında bellidir.ki şahsen hiç muhatap almadım...
    omur bunu beğendi.

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Mezhepsizlik En Tehlikeli Bid'attir / Said Ramazan El-Bûtî
    Konuyu Açan: Zümrüd-ü Anka, Forum: Dini Kitaplar.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj : 05-04-2012, 18:10
  2. Selam olsun.....Bizlere hakkınızı helal edin... Hakkınızı helal edin
    Konuyu Açan: whitenight, Forum: Zulmün Vesikaları.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj : 05-01-2009, 13:28

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •