Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Konteyner Konteyner Ev

Teknoloji noktası olan şirketimiz konteyner üretiminde en yeni teknolojileri kullanmaktadır. Kaynaksı yapı teknolojisi ile yüksek standartlarda galvaniz yapı çeliği ile üretim gerçekleşmektedir. Ürünün kullanılacağı yer ve kullanım amacı gibi etkenler çerçevesinde konteynerler, tek katlı, iki katlı ve üç katlı olarak üretilebilmektedirler. Yüzey kapmalamaları müşterilerimizin isteğine göre, boyalı galvaniz sac veya Hekim Board teknolojisi ile üretilen A-1 sınıfı yanmaz fibercement malzemeler ile yapılmaktadır. Yine kullanım yeri, kullanım amacı ve kullanım şekillerine bağlı olarak konteynerler Hekim Panel ve Hekim Klasik Sistem olarak, konteyner üretiminin tamamının fabrika ortamında yapılıp sevke hazır hale geldiği Monoblok Panel Sistem, konteyner elemanlarından zemin ve tavan şase ve duvar elemanlarının montajı gerçekleşmeden ön üretiminin fabrika ortamında gerçekleştirildiği ve özel paketle sistemi kullanırak sevk edildiği Demontable Panel Sistem, iki veya daha fazla standart ebatlı monoblok konteynerlerin birbirlerine eklenerek farklı boyutlarda mekanların oluşturulduğu Birleşimli Panel Sistem ile üretilmektedir. Bina içi elektrik ve sıhhi tesisatlar müşteri tercihine göre, sıva üstü veya sıva altı olarak projelendirilir. Konteynerlerimizde standart düz çatı uygulamaları dışında, ilave çatı gerektiği şartlarda eğimli çatı çözümlerimiz de bulunmaktadır.
Konteyner Çeşitleri

Konteynerler standart olarak, içi boş, içi boş evyeli, tek odalı, iki odalı, wc-duşlu, duşlu, wcli, ıslak hacimli gibi seçenekleri ile üretilen 2.40×6.00 = 14.4 m2 Konteyner ve 3.00×7.00 = 21 m2 Konteyner olarak üretilmektedir.
Farklı kullanım yerleri ve amaçlarına göre de standart ürünlerimiz dışında Boş Hacim de üretiyoruz.
Şantiyelerdeki diğer yerlerdeki ofis kullanımı için en pratik çözüm ofis konteyneri olarak görülmektedir. Ofis konteynerleri birleşimli konteyner sistemi ile çok katlı olarak da üretilebilmektedir.
Kamp ve şantiye yapılarındaki en temel ihtiyaçlardan biri de uykudur. Yatakhane konteyneri çözümlerimiz de kişi sayısı, konfor seçeneklerine göre üretilmektedir.
Yemekhane ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yine kişi sayısı ve konfor değişkenlerine göre yemekhane konteyneri üretiyoruz.
Prefabrik bina çözümleri dışında şantiye yapıları için en çok tercih edilen ürünlerden biri kamp konteyneri olarak görülmektedir.
Lokal, müze, kütüphane, izci kampı, revir, spor tesisleri vb yapılar sosyal ve ortak yaşam alanları olarak görülmektedir. Bu yapılarda sosyal ve ortak yaşam konteyneri kullanılmaktadır.
Afet sonrası acil ihtiyaçların karşılanmasında ilave derslik gibi ihtiyaçların karşılanması için eğitim konteyneri kullanılmaktadır.
Sağlık konteyneri, revir, hastane ek yapıları, laboratuvar, sahra hastaneleri fonksiyonları için kullanılabilir.
Zor arazi ve iklim koşullarında acil ve hızlı yerleşimler için ofis, yemekhane, yatakhane, wc-duş çözümleri için askeri konteyner tercih edilmektedir.
Deprem, yangın ve sel gibi doğal afetler sonrasında evsiz kalmış insanların konaklama ihtiyaçlarını karşılamak için acil yaşam konteyneri kullanılmaktadır.
İnşaat sektöründeki firmaların, proje lansmanı öncesinde satışlarını gerçekleştirmek amacıyla showroom ve satış ofisleri tercih edilmektedir.
İnsanın olduğu tüm yerlerde tuvalet ve hijyen gibi olmazsa olmaz temel ihtiyaçarını karşılamak için wc-duş konteyneri çözümlerimizi sunmaktayız.
Kısa süreli düşünülen, imar izni olmazan yerlerde konaklama ihtiyaçlarının karşılanması için en fazla konteyner ev ürünümüz tercih edilmektedir.


Bilimsel makaleler

MollaCami.Com