Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yakında şifreler tarih olacak!

Hemen her insanın günlük hayatında kullandığı şifreler yakında tarihe karışacak.
IBM’den David Nahamoo’nun öngörüsüne göre 5 yıl içinde şifrelere ihtiyaç kalmayacak ve bugün şifre girerek kullandığımız birçok şeyi gözümüzle açabileceğiz.

Her insanın kendine özgü biyometrik kimliği olduğuna dikkat çeken Nahamoo, bugün için günlük hayatta bu teknolojinin yaygın bir şekilde kullanılmadığını; ancak 5 yıl sonra iPad’lerden, video oyunlarına ve hatta arabalara kadar birçok alanda biyometrik kimliğin yoğun bir şekilde kullanılacağını kaydetti.

ANDROID 4 İLE GÖZÜNÜZ ŞİFRENİZ OLACAK

Android 4′ün ortaya çıkmasıyla beraber yüz tanıma teknolojisinin de cep telefonlarında yaygın bir şekilde kullanılması bekleniyor. Bu sayede şifre girerek telefonlarını açmak yerine, kullanıcılar gözleriyle aynı işlemi gerçekleştirebilecek.


Yeni Asya Gazetesi

Bu sistem cikti bile, Samsung galaxy S3 telefonlarinda sifre istenmiyor, seni yüzünden (gözünden kulagindan disinden. :=-0:)..vs taniyor

Bu sistem cikti bile, Samsung galaxy S3 telefonlarinda sifre istenmiyor, seni yüzünden (gözünden kulagindan disinden. :=-0:)..vs taniyor



galaxy s3
n bu özelliliği pek yeterli değil.. ışığa ve ortama göre tanımama ihtimali de var.

bir ara parmak izli laptoplar vardı :)

şifresiz giriş denemeleri yapılıyor. ancak rayına oturması süreç isteyen birşey. cepteli bankaya vs girmek kolayda hadi bakalım şifresiz ihya foruma girin şimdi :)


Bilim Haberleri

MollaCami.Com