Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bebek Güvenlik Ürünleri

Araştırmalara göre, günümüzde birçok çocuk ev kazaları yüzünden ciddi ya da hafif yaralanmalar yaşıyor. Ocakta kaynayan çay çocukların üzerine dökülebiliyor, klozet içindeki suyu içen çocuk zehirlenebiliyor. Hatta araştırmalara göre çamaşır makinasında kilitli kalan çocuk sayısı da az değil. temizlik malzemeleri, tıraş bıçakları, geniş çekmeceler de çocukların evdeki düşmanlarından sadece birkaçı... Durum böyle olunca, bilim adamları ve bazı tasarım şirketleri de ev içi kazalara karşı çeşitli aletler üretti.

Bu konumuzda bir kaç önerimiz olacak sizlere. Tedbir bizden takdir Hz Allah'tan.

Bebek Telsizi

Bu ürünü kullanarak bebekli hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bebeğiniz uyurken siz işlerinizi yapabilir, başka bir odada kendinize vakit ayırabilirsiniz. Bebeğinizin yanında bulunan telsiz sizi ondan haberdar edecek, mızırdandığında hemen haberiniz olacak. Üstelik ileri teknoloji sayesinde artık görüntülü telsizlerde mevcut :) Sesini duymayla kalmayıp bebişinizin yüzünüde görebilirsiniz.

Fiyat aralığı özelliğine göre değişen bu ürünler 50 ila 500 tl arası değişiyor.



Bebek dolap kilitleri

Bebeğiniz ayaklandı artık eskisinden dahada meraklı, kapalı kapaklar, çekmeceler onun ilgi alanı. Ne kadar kimyasal maddeleri bebeklerin erişebileceği yerlerden kaldırsanızda inanın onlar zarar verebilecek bişiler bulabilir:) İşte bu noktada çok uygun fiyatlara bulabileceğiniz çekmece dolap kilitleri devreye giriyor. Çocuklu her eve lazım bir buluş :)



Meraklı bebekler minicik parmaklar ve tehlikeli prizler, onada çözüm bulmuşlar :)



Ürün özellikleri

Bu ürün, çocuğun elektrik prizleri ile oynaması durumunda elektrik çarpması riskine karşı korunmak için tasarlanmıştır.Devamlı takılı kalır. Çıkarılmadığından düşüp kaybolma ve bir yerde unutulma riski yoktur.Topraklı prizlere, uzatma prizlerine takılabilir. Kullanılmak istendiğinde fiş, prize geçer. Fişi çekince delikler otomatik olarak kapanır.Priz kullanılmadığı zaman, içindeki yay priz deliklerinin kapalı tutulmasını sağlar. Kullanılması kolay, fonksiyonel ve profesyonel bir üründür. 1 pakette 6 adet bulunur. Beyaz renktedir. Yapışkanı dahildir. İyi bir yapışma sağlanabilmesi için takıldıktan sonra 24 saat kullanılmamalıdır. Beyaz renktedir.

Mutfakta istenmeyen kazalara karşı bir önlem daha.

Özellikle evinizde bebeğinizin ulaşmasını istemediğiniz yerler varsa merdiven, balkon vb bu ürün işinize yarayabilir.

Ayaklandıklarında en büyük hobileri kapı kapamak oluyor bu bebişlerin :) Minicik parmakları her an risk altında işte güzel bir çözüm :)

Paytak paytak yürümeye başladıklarında yüreğimiz ağzımıza gelir sanki her köşeye çarpacak canı acıyacak diye tedirgin oluruz. İşte bu tedirginliği bir nebze azaltacak bir ürün :)



Bebeğinizi koltukta yada yatakta yatırmaya korkuyormusunuz, yatırdğınızda etrafına olan yastıkları yığıp barikat yapmayamı uğraşıyorsunuz, bakın bununda kolayını bulmuşlar :)





Buna bayıldım :)

Çok fonksiyonlu yan yatış yastığı



Ürün özellikleri

Gaz sancısını gidermek için sıcak su torbası (kendi yuvasında rahat kullanım)

Bebek reflüsü için yatış yüksekliği

Kusma boğulmalarına karşı delikli sünger ve baş kısmında sıvı geçiren kumaş

Yan yatış desteği

teşekkürler bu konudaki verdiğiniz bilgilerden ötürü

Rica ederim :)


Bebek Ürünleri

MollaCami.Com