Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Altın Çilek’le ZAYIFLAYIN

Saglik acisindan faideli ve gercekten altin degerinde bir cilekmis adini fiyatindan mi almis acep ::)bilgilendirdiginiz icin tesekkürler aktarci kardesim ..

Rüya kardesimizin korkusuna paylasima kimse yorum yapamiyor galiba :)
asiri kilo ve asiri zayiflik her ikiside görüntüden ziyade bir saglik sorunudur ve bu sorunlarin temelinde kisilerin vücut yapilarina göre farkliliklar vardir ;)


Rüya kardesimizin korkusuna paylasima kimse yorum yapamiyor galiba :)

ne alakası var ki ???
yorum yapılacak bi konu değil de o yüzden kimse yorum yapmıyo

güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim. bezirgan kardeşimizin de belirttiği gibi aşırı kilo da aşırı zayıflık da sağlık sorunudur. Hatta bazı kardeşlerimize ters gelebilir ancak zayıflık şişmanlıktan daha kötü. çünkü çok zayıf kişilerin genel olarak bağışıklık sistemi de zayıf oluyor. doğal olarak bir hastalığa yakalandıklarında o hastalığı atlatmaları biraz daha kilolu insanlara göre daha zor oluyor. Bu arada kilolu derken obezite anlamında kilodan bahsetmiyoruz. çok zayıflara göre biraz daha kilolulardan bahsediyoruz. RüYa kardeşim her konunun yorumlanacak bir tarafı olur

:-\
korkuyolar demeyin o zamn kim benden korkcak ya

rüya kardeşim bezirgan kardeşim sadece espiri olarak yazmış korkuyorlar yazısını. elbette ki kimse kimseden korkmaz. korkulacak birisi varsa o da Allah cc 'dır. bu forumda bulunan bütün kardeşlerimiz karşısındaki kişiye kardeş gözüyle bakıyor. kardeşler arasında da elbette meşru dairede espiri oluyor ve de olmaya devam edecek.

sürekli aynı espriyi yapıyosunuz artık stresten kilo alcam bende ::) :)


Alternatif Tıp

MollaCami.Com